Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Labai noriu, kad ta tema greičiau praeitų. Bet ji dabar labai aktuali patapo. Užkniso tikrai ta korona ir tos vakcinos. Bet kalbasi apie tai, kuo gyveni. Taip gaunasi.

Niekas nenori, kad tokios temos išvis gyvenime dominuotų, bet taip yra, tokios aktualijos.

Ir kalbėsim, ką norėsim.

Atsakyti

Mona, o su kuo vyras apsidegino?

Gal varykit į priimamąjį. Šiaip, su greituške geriausia yra nuvaryt. Pasikonsultuoti gal nors? Labai gerai jie sutvarsto. Skausmą nuima su savo geliniais tvarsčiais tokiais. Turiu labai nemalonios patirties su nudegimu.... bet geriausias sprendimas buvo profesionali pagalba. Nemaniau, kad tokių dalykų yra.

O šunei tai prieš pasivaikščiojimą kojas apsauginiu kremu gal reik tept? .... aš kažkokį esu saviškei pirkus. Irgi kaip gelis...

Freonu. Jis jau vakar, bet aš tik šiandien namo grįžau. Niekur jis nevažiuos, jau vakar siūliau ir dar šiandien 🙄

Šuniui tai nežinau kas yra, galvojom vėl į maistą alergizuoja, nes visur kasytis pradėjo jau kuris laikas. Bet dabar grįžus žiūriu dvi pėdos net birdinės, praskėčiau pirštus, tai ten tokios gleivės, manau pūliai. Nu žodžiu fui veu, o šuo ir be nuotaikos, ir dar dreba karts nuo karto. Ryt jau važiuojam pas gydytoją, užregistravau.

Atsakyti

Taip. Ir rytoj parašysiu ataskaitą, kaip MB miegojo. Ot kentėkit, ką užknisa  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 09, 17:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72811093" data-time="1617982388"><div><p>Mona, o su kuo vyras apsidegino?</p><p>Gal varykit į priimamąjį. Šiaip, su greituške geriausia yra nuvaryt. Pasikonsultuoti gal nors? Labai gerai jie sutvarsto. Skausmą nuima su savo geliniais tvarsčiais tokiais. Turiu labai nemalonios patirties su nudegimu.... bet geriausias sprendimas buvo profesionali pagalba. Nemaniau, kad tokių dalykų yra.</p><p></p><p>O šunei tai prieš pasivaikščiojimą kojas apsauginiu kremu gal reik tept? .... aš kažkokį esu saviškei pirkus. Irgi kaip gelis...</p></div></blockquote><p></p><p>Freonu. Jis jau vakar, bet aš tik šiandien namo grįžau. Niekur jis nevažiuos, jau vakar siūliau ir dar šiandien 🙄</p><p></p><p>Šuniui tai nežinau kas yra, galvojom vėl į maistą alergizuoja, nes visur kasytis pradėjo jau kuris laikas. Bet dabar grįžus žiūriu dvi pėdos net birdinės, praskėčiau pirštus, tai ten tokios gleivės, manau pūliai. Nu žodžiu fui veu, o šuo ir be nuotaikos, ir dar dreba karts nuo karto. Ryt jau važiuojam pas gydytoją, užregistravau.</p>

O tai ko suns pas veterinara nevezat, kodel jį kankinat?
Atsakyti

O tai ko suns pas veterinara nevezat, kodel jį kankinat?

Parašiau, rytoj vežam. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 09, 17:37)
<p>Taip. Ir rytoj parašysiu ataskaitą, kaip MB miegojo. Ot kentėkit, ką užknisa  biggrin.gif​ </p>

Matka boska!!!!
Atsakyti

Freonu. Jis jau vakar, bet aš tik šiandien namo grįžau. Niekur jis nevažiuos, jau vakar siūliau ir dar šiandien 🙄

Šuniui tai nežinau kas yra, galvojom vėl į maistą alergizuoja, nes visur kasytis pradėjo jau kuris laikas. Bet dabar grįžus žiūriu dvi pėdos net birdinės, praskėčiau pirštus, tai ten tokios gleivės, manau pūliai. Nu žodžiu fui veu, o šuo ir be nuotaikos, ir dar dreba karts nuo karto. Ryt jau važiuojam pas gydytoją, užregistravau.

Gaila, kad nevažiuoja, nes yra stebuklų. Bet gal bent į vaistinę, nufotkink tas rankas ir nueik? Nes visokios putos pvz, tai čia vaikų žaidimai. Yra geresnių dalykų. Tik aš ne specas, aš tik pacientas buvęs....

Šunytės labai labai gaila.....

Atsakyti

Tu paprasyk savo artimuju, kad tau garsiai perskaitytu tavo postus. Isgirsi iš šono kaip skaitaisi.

Čia aš tau surinksiu visus tavo postus ir įmesiu į tavo gėlių darželį. Ir ką tu man padarysi?

O dar geriau, padarysiu tokią foto iš tavo geriausių "topų-vėmalų". Ir kartas nuo karto įmesiu po tavo postų, kad neužsimirštum. :D​ Ir ką?

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 09, 17:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811103" data-time="1617982723"><div><p>O tai ko suns pas veterinara nevezat, kodel jį kankinat?</p></div></blockquote><p></p><p>Parašiau, rytoj vežam. </p>

O tai jusu miestw nera budinciu veterinarų? Jei suo net dreba, tai ryto gali ir nesulaukti.
Atsakyti

Nu va, mama jau sučipuota, įdomu kaip naktis praeis.

Kuo čipavo?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 09, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811094" data-time="1617982420"><div><p>Tu paprasyk savo artimuju, kad tau garsiai perskaitytu tavo postus. Isgirsi iš šono kaip skaitaisi.</p></div></blockquote><p>Čia aš tau surinksiu visus tavo postus ir įmesiu į tavo gėlių darželį. Ir ką tu man padarysi?</p><p>O dar geriau, padarysiu tokią foto iš tavo geriausių "topų-vėmalų". Ir kartas nuo karto įmesiu po tavo postų, kad neužsimirštum. biggrin.gif​ Ir ką?</p>

Alio, garaž, tu greitai isisavini zodziu prasmes? As rasiau - esu personazas, o tu rodai save tikrą čia. Skirtumą jauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 balandžio 2021 - 17:44

Matka boska!!!!

Savaitgalis tik prasideda 😄

Atsakyti