Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai as pasakoju, kaip su ta moterim yra. Viskas ten sutvarkoma lengvai.

Galbut ir tas Karynkos pazistamas suvokia, kai jam blogai ir paguli ten. O psichiatrines dabar grazios, visokie uzsiemimai vyksta, terapijos, girdejau, kad vos ne SPA. 

Tai va ir sakau, sužinotų tik pagyvenusi kartu. Kaip ta liga tam žmogui eina.

Nes tik susitikimai karts nuo karto tai nieko jie neatskleis.

Taip, ta mano pažįstama moteris pati išsikviesdavo sau greituškę. Pati visai susitvarkydavo. Bet gyventi vis tiek kas galėtų. Nes tai užtrukdavo, kol ji taip padarydavo. Nes nu be ryšio viską darydavo. Ramiai, bet neadekvačiai visiškai.

Atsakyti

Klausimas ar verta tokių bandymų.o jis karynkai net nepatinka😃

Atsakyti

Tai as pasakoju, kaip su ta moterim yra. Viskas ten sutvarkoma lengvai.

Galbut ir tas Karynkos pazistamas suvokia, kai jam blogai ir paguli ten. O psichiatrines dabar grazios, visokie uzsiemimai vyksta, terapijos, girdejau, kad vos ne SPA. 

Matai, paguli, jei pats nori, bo jei per prievartą, tai jau asmens teisių pažeidimas. Sovietiniais laikais visi su panašiom diagnozėm, buvo gydomi neatsižvelgiant į jų už/prieš. Per metus tikrai "imdavo" kartą kokiems trims mėnesiams, jei ne ilgiau. Pamenu, kaimynę turėjom su psichine negalia, ateidavo drūti sanitarai, suvyniodavo su tom rankovėm ir išvesdavo.

Atsakyti

Miegučio jau metas

Atsakyti

Klausimas ar verta tokių bandymų.o jis karynkai net nepatinka😃

Žinok, gal būtų patikęs seniai labiau, jeigu nebūtų toks pasyvus. Dabar kaip ir aišku tapo, slopina jį vaistai... 

Atsakyti

O gal davai apie skiepus geriau  :D​  Kažkur užmačiau, kad Pfizer vadovas pats nesiskiepijęs, įdomu tiesa ar fake.

Atsakyti

Šiandien vėl du augalus nusipirkau. Tuoj namuose bus džiunglės, jau nekalbu kiek laiko užima laistymas/purškimas/tręšimas...O vyrui tai patinka, sako, fain daug gėlių namuose. Keistas kažkoks :D​ 

Atsakyti

Mums tai kas,bet aš tikrai žinau,kad man toks variantas netiktų.

Vienas dalykas,kai jau gyveni,tai atsitinka,išryškėja,prisiriši ir myli.gal dar kažką ir galima kontroliuot ,bet va su tokia diagnoze bandyt kažką.nu nebent jau be proto patinka,myliu,noriu,negaliu.😃

Atsakyti

Karynka., 09 Bal 2021 - 22:31, parašė: O gal davai apie skiepus geriau :D​ Kažkur užmačiau, kad Pfizer vadovas pats nesiskiepijęs, įdomu tiesa ar fake.
Žinai,gal geriau apie madam gėles.
Atsakyti

Mums tai kas,bet aš tikrai žinau,kad man toks variantas netiktų.

Vienas dalykas,kai jau gyveni,tai atsitinka,išryškėja,prisiriši ir myli.gal dar kažką ir galima kontroliuot ,bet va su tokia diagnoze bandyt kažką.nu nebent jau be proto patinka,myliu,noriu,negaliu.😃

Tai tą patį parašiau ir aš į Greis komentarą.

Atsakyti

Dabar tik turėsiu sugalvot, kaip žmogų nuo savęs atitraukt, kad koks paūmėjimas neužeitų po nusivylimo.

Atsakyti

O gal davai apie skiepus geriau  :D  Kažkur užmačiau, kad Pfizer vadovas pats nesiskiepijęs, įdomu tiesa ar fake.

Net jei ir taip, gal žmogus persirges pvz ir jam dar nereikia 

Atsakyti