Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Rialina @ 2021 04 10, 08:27)
Mano mamai kol kas nieko. Visiškai nieko nesidaro.

Super 4u.gif
Atsakyti

Mano mamai kol kas nieko. Visiškai nieko nesidaro.

Bet ji gavo Pfizerį. Aš po pirmo irgi nieko praktiškai nejutau. Man dūrio vietą skaudėjo tik. Antras buvo truputį rimtesnis. Ten jau buvo daugiau pojūčių.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 10, 10:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72811493" data-time="1618039638"><div><p>Mano mamai kol kas nieko. Visiškai nieko nesidaro.</p></div></blockquote><p>Bet ji gavo Pfizerį. Aš po pirmo irgi nieko praktiškai nejutau. Man dūrio vietą skaudėjo tik. Antras buvo truputį rimtesnis. Ten jau buvo daugiau pojūčių.</p>

Jos kaimynai kiek anksčiau gavo Pfizerį, jau po abiejų kartų. Ir abiems po abiejų kartų nieko nebuvo.
Kaip ten bebūtų, bet kiek tenka girdėti, vis tik Pfizeris mažiau šalutinių turi. Na, o kaip ten vėliau, tai niekas nežino.
Atsakyti

Mažiau, nes naujos kartos vakcina. 

Atsakyti

Na, ok. Nenormalus mano vyras, aš irgi, bet be diagnozių, kurioms reik vaistų.

Atsakyti

Kad jau nebūtų ir savaitgalis apie skiepus - tai panagrinėkim vyrus. Galima savus ir svetimus   :D . O Karynka gal išsirinks pagal nosies, akių, lūpų, kaklo, smakro aprašymą  :D 

...Nosis, pasirodo, irgi neparodo jo organo dydžio. Bet parodo kai ką įdomiau – jo santykį su darbu ir pinigais. Kuo ilgesnė ir didesnė nosis – tuo... 

...O jei jis atlėpausis – susitaikyk su tuo, kad jam labai norėsis būti nepriklausomu.... 

...Pasižiūrėk į jį iš priekio, jei aiškiai matai jo šnervių angas – jis apipils tave dovanomis ir negailės pramogoms pinigų, nes tai dosnus gal net per daug išlaidus žmogus. Jei šnervių angos siauros ir sunkiai matomos – tu sutikai taupuką...

....Na, ir galų gale! Smakras, būtent smakras, rodo jo lytinį potencialą. Nori tokio vyro, kuris visada tavęs norėtų, sekso jam reikėtų dažnai ir daug? Ieškok to, kuris turėtų....

Daugiau: 

https://www.15min.lt...rce=gismeteo.lt

Atsakyti

Maniskio viskas per viduri. Ne atlepausis.

O as tai edu ir edu... tuoj vaziuosim kapeliu tvarkyti.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 10 balandžio 2021 - 10:43

Na, ok. Nenormalus mano vyras, aš irgi, bet be diagnozių, kurioms reik vaistų.

Amadėja, nesijausk vieniša  :wink: Aš irgi ne normali. Kartais būnu kažkokia labai jautri ir nervinga. Žinau, kad vienas ir tas pats dalykas skirtingu laiku mane gali išvest iš pusiausvyros, arba kitu laiku, man gali būti visisškai dzin, arba labai ramiai galiu sureaguoti. Taigi, nesu stabili, taip išeina. Tai čia viena, dar kiek visokių kitokių dalykų yra...

Atsakyti

Fėja*, 10 Bal 2021 - 11:56, parašė: Amadėja, nesijausk vieniša :wink: Aš irgi ne normali. Kartais būnu kažkokia labai jautri ir nervinga. Žinau, kad vienas ir tas pats dalykas skirtingu laiku mane gali išvest iš pusiausvyros, arba kitu laiku, man gali būti visisškai dzin, arba labai ramiai galiu sureaguoti. Taigi, nesu stabili, taip išeina. Tai čia viena, dar kiek visokių kitokių dalykų yra...
Čia gi ne apie tai.😃
Atsakyti

Čia gi ne apie tai.😃

O apie "kai"?  :)

Ir apie tai juk.

Ar visos į gamtą išėjot? :)

Man tai dar šalta. Dėl vėjo.

Užvažiavau truputį į darbą. Ėjau kokius 100 m viso labo, jaučiasi šaltai dar viskas. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 10 balandžio 2021 - 13:14

Kaiką suorganizavau vakarui 😃

Masažus man ir mb 🥰 

Atsakyti

Nu ne.čia apie pažiūras tam tikras😃

Atsakyti