Super

Kad jau nebūtų ir savaitgalis apie skiepus - tai panagrinėkim vyrus. Galima savus ir svetimus . O Karynka gal išsirinks pagal nosies, akių, lūpų, kaklo, smakro aprašymą
...Nosis, pasirodo, irgi neparodo jo organo dydžio. Bet parodo kai ką įdomiau – jo santykį su darbu ir pinigais. Kuo ilgesnė ir didesnė nosis – tuo...
...O jei jis atlėpausis – susitaikyk su tuo, kad jam labai norėsis būti nepriklausomu....
...Pasižiūrėk į jį iš priekio, jei aiškiai matai jo šnervių angas – jis apipils tave dovanomis ir negailės pramogoms pinigų, nes tai dosnus gal net per daug išlaidus žmogus. Jei šnervių angos siauros ir sunkiai matomos – tu sutikai taupuką...
....Na, ir galų gale! Smakras, būtent smakras, rodo jo lytinį potencialą. Nori tokio vyro, kuris visada tavęs norėtų, sekso jam reikėtų dažnai ir daug? Ieškok to, kuris turėtų....
Daugiau:
Na, ok. Nenormalus mano vyras, aš irgi, bet be diagnozių, kurioms reik vaistų.
Amadėja, nesijausk vieniša Aš irgi ne normali. Kartais būnu kažkokia labai jautri ir nervinga. Žinau, kad vienas ir tas pats dalykas skirtingu laiku mane gali išvest iš pusiausvyros, arba kitu laiku, man gali būti visisškai dzin, arba labai ramiai galiu sureaguoti. Taigi, nesu stabili, taip išeina. Tai čia viena, dar kiek visokių kitokių dalykų yra...
Fėja*, 10 Bal 2021 - 11:56, parašė: Amadėja, nesijausk vienišaČia gi ne apie tai.😃Aš irgi ne normali. Kartais būnu kažkokia labai jautri ir nervinga. Žinau, kad vienas ir tas pats dalykas skirtingu laiku mane gali išvest iš pusiausvyros, arba kitu laiku, man gali būti visisškai dzin, arba labai ramiai galiu sureaguoti. Taigi, nesu stabili, taip išeina. Tai čia viena, dar kiek visokių kitokių dalykų yra...