Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pasikeičiau nuomininkę vištą į jauną bernioką. Tikiuos bus ok 😃😃😃

Atsakyti

O apie "kai"?  :)

Ir apie tai juk.

Ar visos į gamtą išėjot? :)

Man tai dar šalta. Dėl vėjo.

Užvažiavau truputį į darbą. Ėjau kokius 100 m viso labo, jaučiasi šaltai dar viskas. :)

Pas mane tai visos durys į lauką atidarytos.

Pliac, plovykloj "ragą" mašinos beveik nurovė. Kažkokį varžtą, ko gero, ištraukė, bo vėl su škurliu ant stogo išvažiavau. Eina peklon, nebevažiuosiu ten daugiau, bo vis su kažkokiais draiskalais išvažiuoju.

Atsakyti

MB pranese, kad jau gavo čipa. Tik iskelk koja is namu... ryt leksiu is pat ryto slaugyt :D​ 

Atsakyti

MB pranese, kad jau gavo čipa. Tik iskelk koja is namu... ryt leksiu is pat ryto slaugyt :D​ 

Palauk, tai tu dabar pas mamą? Vakar skaičiau apie autostradą, galvojau, kur leki? Šiandien apie kapelius perskaičiau.

Kaip tavo mama?

O diedui kokį čipą implantavo? 

Atsakyti

Nu ne.čia apie pažiūras tam tikras😃

Nu va, kokia aš davatka. Pamiršus buvau. :D​ 

Atsakyti

Palauk, tai tu dabar pas mamą? Vakar skaičiau apie autostradą, galvojau, kur leki? Šiandien apie kapelius perskaičiau.

Kaip tavo mama?

O diedui kokį čipą implantavo? 

Jo, vakar atlekiau. Mama tai gerai, sveika. Diedui Zeneka dave. Ant greicio. 

Atsakyti

O tai tau, Pinot, jau gerai? 

Atsakyti

Kaip smagu, kad visų galvos tik veikia su vakcinomis ir tuo pačiu klausimu. Darosi neįdomu čia būt. Kitokių temų neliko, apart jūsų skiepų.

Atsakyti

Liko liko. Mano rudikėliai, salotos dygsta 🥰

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 balandžio 2021 - 14:37

Liko liko. Mano rudikėliai, salotos dygsta 🥰

Šiltnamį pasistatei?

Atsakyti

Aš tai pagal šunės nuotrauką supratau, kad Greisė pas mamą  :) 

Šiltnamį turi Amadėja? Ar čia prie minuso ir sniego jau daržovės dygsta?  :mastau: 

Mona, kaip tavo nudegėlis laikosi? Tikrai gerų atsiliepimų girdėjau apie tuos pleistrus. Verta išbandyti ir nesikankinti.

Ir apie visus paskiepytus labai įdomu ir smagu, kad jau ir pačios, ir artimieji, bent po vieną skiepą gavo. Jaučiasi, kad judam pirmyn. Jau labai nusibodo šita stovinti kovido pelkė 😷

Atsakyti

Diedas tik Dolmen turi.Ar tinka? 

Atsakyti