Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aj, eilinė avantiūra 🙈

Iš xxx? 

Atsakyti

Nu aisku, kas masazuos :D​ 
Man tai visai neaišku. Nebent erotinis masažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 10 balandžio 2021 - 17:21
Greis, kam vyras Dolmen nori vartoti? Jis skausmui skirtas, bet priklauso nesteroidiniams priešuždegiminiams. Muš ir tempą, ir uždegimą mažins. Tik jo analgezinis veikimas stipriausias. Jei tempa - būt geriau kiti, bet iš bėdos tinka.

Tik grįžom iš vakcinavimo centro, gavom žinutę - sūnui laikas paskirtas. Tai gerai, kad namuose buvom.

Kiek daug žmonių ir kaip viskas puikiai organizuota. Visur savanoriai, nukreipinėja, prilekia padeda. Matyt, pfizerio nedaug, tai nedaug laukti reikėjo. Su baltu lapu ėjom. Dauguma su rožiniais.

Vyrui nedicka tempa, bet prakaitas muša kaip Pinot. Ir toks pavargęs. Ranka kiek patinus. Bet kaip sako - šūdskis, viskas ok.
Atsakyti

Man tai visai neakšku. Nebent erotinis masažas.

tai negi sveikatos taisymas... 

Atsakyti

tai negi sveikatos taisymas... 

Būna atpalaiduojantys, kai į kokį šokoladą įvynioja, pašildo, tada išmasažuoja grojant relaksacinei muzikai. O dabar kas masažuos abu, vyras, moteris?

Atsakyti

Karynka., 10 Bal 2021 - 18:23, parašė: Būna atpalaiduojantys, kai į kokį šokoladą įvynioja, pašildo, tada išmasažuoja grojant relaksacinei muzikai. O dabar kas masažuos abu, vyras, moteris?
Čia gi Amadėja.tai visokios mintys kyla😃
Atsakyti

Taigi dirba masažai normaliai jau

Atsakyti

Aj, eilinė avantiūra 🙈

cia panasu i normalu masaza?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ramiai reagavo vyriškis, net pritarė man, kad vis neturiu laiko ir galime likti draugais.

Atsakyti

Greis, kam vyras Dolmen nori vartoti? Jis skausmui skirtas, bet priklauso nesteroidiniams priešuždegiminiams. Muš ir tempą, ir uždegimą mažins. Tik jo analgezinis veikimas stipriausias. Jei tempa - būt geriau kiti, bet iš bėdos tinka.

Tik grįžom iš vakcinavimo centro, gavom žinutę - sūnui laikas paskirtas. Tai gerai, kad namuose buvom.

Kiek daug žmonių ir kaip viskas puikiai organizuota. Visur savanoriai, nukreipinėja, prilekia padeda. Matyt, pfizerio nedaug, tai nedaug laukti reikėjo. Su baltu lapu ėjom. Dauguma su rožiniais.

Vyrui nedicka tempa, bet prakaitas muša kaip Pinot. Ir toks pavargęs. Ranka kiek patinus. Bet kaip sako - šūdskis, viskas ok.

Tavo sūnus gal abiturientas?  :)  Pfizerį gaus? Ar kažką ne taip supratau  :D​ 

Atsakyti

Mano ant palangės mini pomidorai, bet mažyčiai dar.

Tai mano irgi mažiukai, vyras galvoja,.kaip pakeltas lysves padaryt. 

Atsakyti

Paskambijau gydytojai ryte, tai kategoriškai - iki operacijos skiepytis nevalia, o po to bus matyt, priklausys nuo sveikatos. Tik, va, dėl rankos pasirinkimo, tai nežinau ką daryt.

Atsakyti