Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Betgi artumą irgi skirtingai įsivaizduoja poros. 

Nzn, man toks masažas bendras atrodo priimtiniau nei flirtavimai pažinčiu psl, susitikinėjimai kavos ir pan. Čia žmonės tiesiog nusiperka bendrą pramogą 

Tau priimtiniau, kai iki orgazmo priveda ne savas vyras, o svetimas?

Atsakyti

O tai tie masažuotojai tarpusavy pora? Vyras tave būtų išleidęs vieną, jeigu nebūtų pasiūlę jo pasiimt kartu?

Pora. 15m. Nebūtų ir nė už ką nevaryčiau. 

Atsakyti

Jei turėt mųnty tą specifinį kvapą  tai man yra buvę, bet be balų. O vat toks daiktas antąsyk gyvenime 🙈

Ir tai tikrai glosto vyri savimeilę. Vienareikšmiškai. 

Amadėja, aš tau patarčiau laiku sustot apie tai kalbėt. Geranoriškai.

Na, ne uždara čia grupė, transliuoji tai daugeliui. Paskui nesuprasi, už ką tave persekioja.

Atsakyti

Panašu. Bet jei tie žmonės užsiima tokiu masažu professionaliai, tipo tai jų darbas, už kurį gauna pinigus? Tai tada tai tiesiog perkama pramoga. Juolab gi nėra atgalinio ryšio, tai porai niekas juk nedaro to paties 

Iš kur žinai, kad nebuvo atgalinio ryšio? Gal keksavo visi po masažo ar per. Nebūtinai Amadėja turi tai pripažint mums čia.

Atsakyti

Tau priimtiniau, kai iki orgazmo priveda ne savas vyras, o svetimas?

Man asmeniškai nereikia to.

Bet jei rinktis kas šeimoj būtų priimtiniau iš tų 2, tai geriau toks bendras masažas, už kurį tiesiog susimoki ir be jokių emocijų ir flirtu gyveni toliau. O ne mėnesių mėnesiais su kažkuo ten flirtuoti, kavas gerti, žaist tuos visus emociju žaidimus

Atsakyti

Pora. 15m. Nebūtų ir nė už ką nevaryčiau. 

Nebijojai covidu užsikrėst ar su kaukėm buvot?

Atsakyti

Iš kur žinai, kad nebuvo atgalinio ryšio? Gal keksavo visi po masažo ar per. Nebūtinai Amadėja turi tai pripažint mums čia.

Žinau tik tiek kiek ji rašo. Darau prielaidą kad nebuvo 

Atsakyti

Tai taip ir yra. Masažas tik pavadinimas.

Kažkada seniau esam draugui dovanoję erotinį masažą. Tai tikrai ne sex. Niekaip. Absoliučiai. 

Atsakyti

Panašu. Bet jei tie žmonės užsiima tokiu masažu professionaliai, tipo tai jų darbas, už kurį gauna pinigus? Tai tada tai tiesiog perkama pramoga. Juolab gi nėra atgalinio ryšio, tai porai niekas juk nedaro to paties 

Jei jau prieinama iki S, ar O, tai gal ir daroma masažuotojui kas nors, nes kaip pasiekti tai žiūrint į lubas? Nu gal, gal..... 

Bet mane tai net supykino. Bloga pasidarė, rimtai.... ant tiek šlykštu, taip fantazija suveikė. ....

Amadėja, kam tau reikėjo pasakyt? 

Minėjai, kažką kelis sykius lyg užsiminei, o dabar bac ir tiesiog pasakei? 

Dabar ir aš jau pradedu manyt, kad tu specialiai, tarsi publiką pratini prie va tokių kažkokių šlykščių dalykų. Kodėl nepasilieki to sau su savo vyru? Nu ir džiaukitės.

Man dabar atrodo, kad aš vemsiu....

Atsakyti

Aha, uz du butelius vyno. Tikri profesionalai... 

Atsakyti

Nebijojai covidu užsikrėst ar su kaukėm buvot?

Covidu...

Aš kokia labiau venerine bijočiau užsikrėst, nei kovidu. Raudonuok ten paskui pas gydytojus. 

Atsakyti

Amadėja, aš tau patarčiau laiku sustot apie tai kalbėt. Geranoriškai.

Na, ne uždara čia grupė, transliuoji tai daugeliui. Paskui nesuprasi, už ką tave persekioja.

Jos toks vaidmuo, skleisti informaciją tamsuoliams. Kas čia gali persekiot... ji juk viešai turi xxx anketą, kas norės, ten ją susiras.

Atsakyti