Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Jei jau prieinama iki S, ar O, tai gal ir daroma masažuotojui kas nors, nes kaip pasiekti tai žiūrint į lubas? Nu gal, gal..... 

Bet mane tai net supykino. Bloga pasidarė, rimtai.... ant tiek šlykštu, taip fantazija suveikė. ....

Amadėja, kam tau reikėjo pasakyt? 

Minėjai, kažką kelis sykius lyg užsiminei, o dabar bac ir tiesiog pasakei? 

Dabar ir aš jau pradedu manyt, kad tu specialiai, tarsi publiką pratini prie va tokių kažkokių šlykščių dalykų. Kodėl nepasilieki to sau su savo vyru? Nu ir džiaukitės.

Man dabar atrodo, kad aš vemsiu....

man daznai cia apie tai skaitant atsiranda toks pasislykstejimas... bet tai mano problemos. 

Atsakyti

Tau priimtiniau, kai iki orgazmo priveda ne savas vyras, o svetimas?

Matai. Pasitaikė proga ir norėjos pabandyt. Tik tiek. 

Aš gi net nežinojau kas gausis 🙈.

Ir ten net ne atsipalaidavime esmė, o technikoj. Nors visada masažų metu aš stengiuos atsipalaiduot, nes fainiau taip. 

Atsakyti

Aha, uz du butelius vyno. Tikri profesionalai... 

Tai mes gi nežinom ar tie žmonės tuo užsiima ir už pinigus. Gal čia tik kai kuriems daro "akcijas" už vyną 🤣. O svetimiems tai gal kainuoja 

Atsakyti

Jei turėt mųnty tą specifinį kvapą  tai man yra buvę, bet be balų. O vat toks daiktas antąsyk gyvenime 🙈

Ir tai tikrai glosto vyri savimeilę. Vienareikšmiškai. 

Bet tai masažuotojui glosto širdį. Gi ne TB. TB tik žinos, kad jis to gyvenime gal nepadarys, o padarė kažkas kitas. Tai kaip TB jaustis po šito reikės?.... 

Atsakyti

man daznai cia apie tai skaitant atsiranda toks pasislykstejimas... bet tai mano problemos. 

Jetau kokios jautrios 😂. Taigi ne jums daro 🤣

Atsakyti

Oi Fėja  :lol:  :lol:  :lol:  Gal angliuko iišgerk  :mirksiukas: 

Atsakyti

Nu jo 🤯

Vienam pasmaukė, kitai pirštu pamakalavo

Kas belieka, kai šeimoj aistros nulis

Amadėja,dar straipsnį spaudoje užsakyk,nes ne visas pasaulis sužinojo

Atsakyti

O su kokiu geru zirgu pabandyt nesinori? Blyyyyn, koks ten pimpis islenda, uffff...  :karsta:​ 

Atsakyti

Covidu...

Aš kokia labiau venerine bijočiau užsikrėst, nei kovidu. Raudonuok ten paskui pas gydytojus. 

Kokiu herpesu tai laisvai gali

Atsakyti

Jetau kokios jautrios 😂. Taigi ne jums daro 🤣

Siaip jau as ne jautri. Bet.... 

Atsakyti

Sumaišau su Amadėja vis Gailę, paveiksliukai panašūs ir vardai, blec.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 11 balandžio 2021 - 21:48

Bet tai masažuotojui glosto širdį. Gi ne TB. TB tik žinos, kad jis to gyvenime gal nepadarys, o padarė kažkas kitas. Tai kaip TB jaustis po šito reikės?.... 

Tam vyrui svarbu, ka jis jaucia, o ne ka ji. 

Atsakyti