Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Bet tai masažuotojui glosto širdį. Gi ne TB. TB tik žinos, kad jis to gyvenime gal nepadarys, o padarė kažkas kitas. Tai kaip TB jaustis po šito reikės?.... 

Klausė ar jam mokytis. Pasakiau, kad neverta. 

Na, nžn. man ašmeniškai geras pavanojimas vanta pirtelėj daugiau kaifo duoda. 

Atsakyti

Oi Fėja  :lol:  :lol:  :lol:  Gal angliuko iišgerk  :mirksiukas:

Jau kažkaip praeina..... jau geriau.

Atsakyti

Mane tai nuo fb atjungė.nieko nei padakiau,nri padariau, kažkokių bendruomenės standartų neatitinku.kažkokia klaida..

Atsakyti

Mane tai nuo fb atjungė.nieko nei padakiau,nri padariau, kažkokių bendruomenės standartų neatitinku.kažkokia klaida..

Kokios dar bendruomenės  :huh2: 

Atsakyti

Kokios dar bendruomenės  :huh2:

Xxx

Atsakyti

Mano kolegai vis taip nutinka,atrodo,nerašo nieko labai tokio, bet banas do banas 

Atsakyti

Amadėja*, 11 Bal 2021 - 22:48, parašė: Kokios dar bendruomenės :huh2:
Nu taip parašyta,nieko ,jei bogu, nepasakiau blogo.visada esu mandagi ,nei keikiuosi,nei ką.nei ką įžeidžiu.nesupratau.
Atsakyti

Nu taip parašyta,nieko ,jei bogu, nepasakiau blogo.visada esu mandagi ,nei keikiuosi,nei ką.nei ką įžeidžiu.nesupratau.

Mistika

Atsakyti

O aš išvis atidariau maudymosi sezoną (po pirtelės) šiand. Bet staugiau išlipus kaip gėlė kojas 🙈

Atsakyti
Man tie piktinimaisi ir jautrumai tai juokingi atrodo biggrin.gif
Atsakyti

O aš išvis atidariau maudymosi sezoną (po pirtelės) šiand. Bet staugiau išlipus kaip gėlė kojas 🙈

Aš po tokių maudynių garantuotai turėčiau pūslės uždegimą 🤕

Atsakyti

Gal todėl, kad Amadėja drauguose, moralės normų neatitinki  :D​ 

Atsakyti