Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gifnebūk triochala

Bet jei 'erotinis', tai aisku, kad prostitutes dirbo/a

Nu ten tikrai buvo normalus salonas. Po to jis dar kažką pasakojo, kad ne nuotaika buvo.po Akrą caikščiot po tokio masažo  :D  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812284" data-time="1618224176"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukanebūk triochala

Bet jei 'erotinis', tai aisku, kad prostitutes dirbo/a</p></div></blockquote><p>Nu ten tikrai buvo normalus salonas. Po to jis dar kažką pasakojo, kad ne nuotaika buvo.po Akrą caikščiot po tokio masažo  biggrin.gif  hmm.gif​ </p>

Man atrodo, kad bais didelis ans pasakorius biggrin.gif
Jis is tu vyru, kur daug kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 12:51

Pamasazavo jauna masaziste paprastu masazu, o tas ir apsihornino... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 12 balandžio 2021 - 12:57
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 12, 12:57)
<p>Pamasazavo jauna masaziste paprastu masazu, o tas ir apsihornino... </p>

As irgi taip manau biggrin.gif

Nors gal ta masaziste dar nepatyrus buvo - paspaude taska, kuris mikasių atgaivina bigsmile.gif Cia ne bajeris. Mano masaziste pasakojo, kad yra toks taskas pas vyrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 13:01

Mano dukra baigusi masazo kursus. Tau moke, kad kartais vyrau labai susijaudina ir pradeda masturbuotis. Masazo etika  draudzia stabdyti. Tegul.

Drauge yra daug metu ligoninej masaziste dirbus. Tai yra buve, kad vyrai pasoka ir sako, sorry, negaliu, nors tik nugara  masazavo. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 12, 13:02)
<p>Mano dukra baigusi masazo kursus. Tau moke, kad kartais vyrau labai susijaudina ir pradeda masturbuotis. Masazo etika  draudzia stabdyti. Tegul.</p><p>Drauge yra daug metu ligoninej masaziste dirbus. Tai yra buve, kad vyrai pasoka ir sako, sorry, negaliu, nors tik nugara  masazavo. </p>

Visko buna, ypac su vyrais. Bet is dalies kaip jiems sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 13:05

Na, toks keistas dalykas, bet man juodai įstrigo kaip tiedu masažistai vienas į kitą žiūrėjo. Akyse ugnys. 

Ir jie taip norėjo vienas kito, .... bet vienas tenkino tave, kitas TB 😄😄😄😄 Nes patys vienas kito jau nebepatenkina. RrrrrramAntika, ne kitaip 😍 👍Ir kitaip tai nedegtų akys, tik šis vienintelis kelias tikrai laime, meilei ir ilgam gyvenimui poroje.

Man asmeniškai, tai tie masažo siūlymai asocijuojasi su prostitucija. Tai pvz VT nieko nepasakytų, jei mama naudojasi tokiomis paslaugomis? Kažkaip nžn, bet gal geriau nesužinotų nieko tokio panašaus.... 

Aš šiandien pagalvojau, kad jei koks Dievas pasakytų,- Fėja, arba tu va tik taip, tik su trečiais asmenimis lytiškai tenkiniesi, arba padarau tave frigidiška. Na, va tokie du kraštutinimai. Imčiau būti frigidiška. Nenoriu, kad mane bile kas čiupinėtų. Nereiktų man ir tokio MB, kuriam akys degtų, kai aš kitą tenkinčiau. Arba kai kitas "tvarkytų" mane. Būtų laisvas nuo savo pareigų. 

Atsakyti

As tai manau, kad VT labai uzkliutu vistik. 

Atsakyti

Pou, aš nieko neskundžiu. Jie tų reikalų ir be manęs jau turėjo.

Na, toks keistas dalykas, bet man juodai įstrigo kaip tiedu masažistai vienas į kitą žiūrėjo. Akyse ugnys. 

Jo... gyvenimo esme, prasme ir auksciausias tikslas... kuris pateisina visas priemones...

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 12, 11:26)
Pou , noriu su jumis draugauti feisbuke.

Alta, tai draugaukim SM bigsmile.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 11:46)
Nu ten tikrai buvo normalus salonas. Po to jis dar kažką pasakojo, kad ne nuotaika buvo.po Akrą caikščiot po tokio masažo  biggrin.gif  hmm.gif​ </p>

Nu ką aš žinau, net ir masažuotojai nenorint to padaryt, vyrui gali šlagbaumas pakilt. Tik va abejoju ar jau ji stengėsi jam padėt, kad jis nusileistų su džiaugsmingu palengvėjimu.

Atsakyti

Nu va..lyg pavyko sukurt fb :) Jei neuzblokuos po valandos, kaip buvo anksciau :)

Atsakyti

Pou, 12 Bal 2021 - 12:46, parašė: Dėl pašto, man atrodo, ten galima užprotestuoti tą išjungimą. Tada jie paprašo fotkę atsiųsti, nusiunti ir atstato parametrus - galima jungtis. Man taip vieną kartą buvo prieš porą metų. Dabar labai griežta FB politika dėl feikinių paskyrų.
Viską padariau.bet niekas neatsiblokavo.parašė,kad dėl covid trūksta darbuotojų,o aš laukt negaliu, ištisai mesengery sėdžiu dėl darbo,bet jau turbūt jokių komentarų neberašysiu.pusę dienos susirinkinėjau reikalingus žmones.
Atsakyti