Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

neisivaizduoju..todel ir sakau sukurkit man paskyra :)

O kam tau dvi  :D​ 

Atsakyti

O kam tau dvi  :D​ 

tetai atiduosiu..na tetai sukurkit :D Zmogui irgi reikia mesendzerio del darbo..o dabar mesendzerio negalima atsisiust neturint fb.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 12 balandžio 2021 - 11:31

tetai atiduosiu..na tetai sukurkit :D Zmogui irgi reikia mesendzerio del darbo..o dabar mesendzerio negalima atsisiust neturint fb.

Galima. Mano vaikas turi tik mesendžerį be fb.

Atsakyti

Galima. Mano vaikas turi tik mesendžerį be fb.

anksciau galejo..dabar negalima

Atsakyti

gmailo pastas..nuo fb atsijungus..slamste nera... Nu blin, negi tokia durna, kad desimta karta nesigauna :D

Nu neatrodai 😃😃😃

Atsakyti
Exas manau, kad emociškai užtampytų. Užvirtų šūdas ir dėl kiekvienos smulkmenos tampytų.
O VTAT kas domintų?
Viena, pažeidžiamos karantino sąlygos - nepaisoma šeimos saugumo, tame tarpe ir vaikų, kai sukuriama galimybė tiek platinti, tiek užsikrėsti COVID.
Kitas dalykas, šeima, kuri priekaištauja, kad kitoje šeimoje vaikas nepailsi, nesudaromos galimybės atlikti namų darbus, patys saugios aplinkos vaikam nesudaro. Čia tik žodinės "šiukšlės", bet velniai žino, gal ir prie mažesnių dalykų šiais laikais galima prisikabinti.
Niekas netikrina, kas vyksta už uždarų durų ir niekam neturėtų tas būti įdomu, bet LT, kur gajos patyčios, užtektų vienam bendraklasiui apie tai sužinot, kad vaiką užjuoktų.

Čia tik mano jausena, bet manau, kad šeima, kuri turi atvejo vadybininką, norėdama, kad viskas susidėliotų jos naudai, turėtų būti "pavyzdinė" visom prasmėm. Na užtektų to neviešinti.
Atsakyti

Iš kito pašto susikūriau.dagiau nieko nerašinėsiu fb,man dabui mesengerio reikia.

Atsakyti

Pou, aš nieko neskundžiu. Jie tų reikalų ir be manęs jau turėjo.

Na, toks keistas dalykas, bet man juodai įstrigo kaip tiedu masažistai vienas į kitą žiūrėjo. Akyse ugnys. 

Atsakyti

Iš kito pašto susikūriau.dagiau nieko nerašinėsiu fb,man dabui mesengerio reikia.

Uždaroj grupėj gali gal rašyt. 

Atsakyti
Dėl pašto, man atrodo, ten galima užprotestuoti tą išjungimą. Tada jie paprašo fotkę atsiųsti, nusiunti ir atstato parametrus - galima jungtis. Man taip vieną kartą buvo prieš porą metų.

Dabar labai griežta FB politika dėl feikinių paskyrų.
Atsakyti

Dėl pašto, man atrodo, ten galima užprotestuoti tą išjungimą. Tada jie paprašo fotkę atsiųsti, nusiunti ir atstato parametrus - galima jungtis. Man taip vieną kartą buvo prieš porą metų.

Dabar labai griežta FB politika dėl feikinių paskyrų.

tai taip ir padariau..nusiunciau telefona, gavau koda, ivedziau..tada paprase foto, ikeliau... Nu ir vis tiek raso..jei rasim neatitikimu, uzblokuosim, kol kas negalit naudotis...

Atsakyti

tai taip ir padariau..nusiunciau telefona, gavau koda, ivedziau..tada paprase foto, ikeliau... Nu ir vis tiek raso..jei rasim neatitikimu, uzblokuosim, kol kas negalit naudotis...

Kažkas ne taip čia, pagūglink, kodėl neleidžia.

Atsakyti