Nugi bordelis acroplolyje atsidare,laiko zenklas ,skaitau. Smulkus verslas keliasi arciau klienturos.
I paprastus as pati savo vyra nutempiau pas savo masaziste. Jis pas ja eina jau daugiau 10 metu, as gal 14, jei ne daugiau, karta I menesi. Jokios baimes neturiu tuo atzvilgiu...nors ji ir pradejo mano diedui dovanas dovanoti.

Papildyta:
Akropolyje viesnamis atsidare? Oho. Gerai pinigines kazkam vietiniai suteneriai papilde, kad leidzia tokius dalykus. Cia greiciausia su mero palaiminimu tokie dalykai vyksta?
Dėl akropolyje esančio masažo salono su laiminga pabaiga tai jooo... Neaišku ar tai ne fantazija Amadėjos.
Yra tokiu vieteliu. Nesakau, kad jos visiskai nereikalingos. Pvz ex darbe mes vienisus gėjus nukreipdavome i geju erotiniu masazu vieteles (pagal patvirtinta programą!), tai buvo viena is sudedamuju terapijos daliu.
Bet atpalaiduojantys, trunkantys apie 2 valandas... Kažkas tokio.
Aš ir pati neblogai moku masažuot. Norėčiau baigti kursus. Gaila, kad man su stuburu vis bėdų išlenda, jaučiu galėčiau būti gera profesionalia masažiste.
Burbanti,

Kristij, tie patys IP adresai (telefono ir kompo, jei skirtingi interneto šaltiniai, turėtų leisti, tačiau jei jungies iš abiejų, abu ir užsičekina, kaip taviškius), to pačio žmogaus nuotraukos - dėl to negali dviejų paskyrų turėt. Nebent viena asmeninė, kita verslui skirta. Pabandyk darbe iš kito IP užsiregistruot, turėtų leisti.
Geras masažas, tai kaifų kaifas. Per medicininius, tai cypiu, kartais verkiu, o esu ir riebiai nusikeikus. Tada masažistas juokėsi, kad tokio komplimento dar nėra gavęs.
Bet atpalaiduojantys, trunkantys apie 2 valandas... Kažkas tokio.
Aš ir pati neblogai moku masažuot. Norėčiau baigti kursus. Gaila, kad man su stuburu vis bėdų išlenda, jaučiu galėčiau būti gera profesionalia masažiste.
Burbanti,
Kristij, tie patys IP adresai (telefono ir kompo, jei skirtingi interneto šaltiniai, turėtų leisti, tačiau jei jungies iš abiejų, abu ir užsičekina, kaip taviškius), to pačio žmogaus nuotraukos - dėl to negali dviejų paskyrų turėt. Nebent viena asmeninė, kita verslui skirta. Pabandyk darbe iš kito IP užsiregistruot, turėtų leisti.
tai kurem fb is tetos kompo, as namie is savo, dabar darbe..ir rezultatas tas pats...

Siandien tu issidirbinesi?
Su tavim irgi noriu .Neissidirbinesiu.
Dėl akropolyje esančio masažo salono su laiminga pabaiga tai jooo... Neaišku ar tai ne fantazija Amadėjos.Na, tas buvo prieš 15metų. Eerotinis masažas vyrui, bet aš gi nežinau koks tiksliai ir ar su pabaiga. 🤣 Tundra pasijutau šia tema vistik

Papildyta:

Bet jei 'erotinis', tai aisku, kad prostitutes dirbo/a