Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Greiskeli, 12 Bal 2021 - 21:32, parašė: tas noras ir yra labai keistas.
Ai,įstatymo irgi nėra kas yra normalu seksualiniuose įpročiuose,jei tai nenusižengiama įstatymams😃
Atsakyti

Tai mes ir pasiliekam. Aš išvis niekad su niekuo nekalbu apie savo lovos reikalus.tai asmeniška ir neliečiama. Bet nu .va,kodėl manai,kad Amadėja neturėtų?.nu vat jai norisi.😎

Čia šneka visos, ką tik nori.

Atsakyti

Amadėja*, 12 Bal 2021 - 21:33, parašė: Tai gali būt. Aš gi sakau apie pabaigas nieko nžn 🙈
Tai kur ten vakar buvo viskas?
Atsakyti

Tai gali būt. Aš gi sakau apie pabaigas nieko nžn 🙈

Kaip nežinai, kai pati su vyrui tai patyrei savaitgaly.

Atsakyti

Tai visas kaimas gal ir pletkina kokia tu istvirkele. Bet jei tavęs tai netrikdo, čia jų problemos tie pletkai ir baisejimasis 

Tai pusė bent patys tą patį daro.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 12, 20:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812545" data-time="1618251719"><div><p>As tai bausciau viešintojus Ar jie zino kuo ju bobutes uzsiiminejo, kad galbvoja turintys teise kitus isjuokti? Gerai zinoma kokios pasileide kaimuose mergos buvo.
Papildyta:
Nejuokinkit su tokiomis praeito simtmecio mintimis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet yra skirtumas, kur žmogus daro ką nori, bet nekiša to kitiems į akis.</p><p></p>

Tai kodel gejai nebaudziami? Mane biesina, kai jie tas savo šiknaskyles kisa man I akis. Koks man skirtumas su kuo jie rurinasi, ko jie cia rekia istisai apie tuos savo gqlus?
Atsakyti

tas noras ir yra labai keistas. 

Mums dažnai keista tai, ko patys nedarom. Bet žmonės skirtingi.

Man pvz keista ir kai kurie sexualiniai tabu pas žmones. Paskaitai kaip kai kurios forumuose baisisi  kokiu oraliniu, analiniu, ar tuo pačiu skirtingu. Na ir juokinga iš tikro. Nes vAt ir laksto vyrai na lieva nuo tokių viskuo pasibaisejusiu paskui

Atsakyti

Kaip nežinai, kai pati su vyrui tai patyrei savaitgaly.

Nu tai čia gi nebuvo viskas masažo salone, o privačiai susirado tuos "masažuotojus" 

Atsakyti

Tai tam reikia kad konkrečiai parašytų pavardes. Amadejos atveju to nėra 

Nereikia jokios pavardės. Gi ir Delfy jokių pavardžių nėra. Ten irgi visokie Mikės pūkuotukai. Mes gi rašome iš kažkokio adreso. Jis puikiausiai atsekamas.

Kas čia per naujiena. Gi jau seniausiai žmonėms išaiškinta, kad vieša vieta yra ne tik gatvė, parkas, pardė, bet ir virtualioje erdvėje reikia elgtis protingai.

Atsakyti

Tai kur ten vakar buvo viskas?

Ir tu nori paskirtint? 🤣

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 04 12, 20:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72812549" data-time="1618251923"><div><p>Tai aš dar ir į nudistų pležus varinėju, kaime nuoga maudausi, deginuosi ir einu į pirtį be maudymkės. Vaikai dėmesio nekreipia, įpratę. </p><p>Visas kaimas tikrai žino kaip minimum. </p><p></p><p>Tiek, kad kas turi pirtis, tai visiems normalu.</p></div></blockquote><p>Ir???????????</p><p>Mes čia ne davatkos, žinom ir mokam daugiau nei pasakojam....</p><p>esmė ta, kad tu bandai prastumti "savo sexualinį gyvenimą" kaip stiprinantį santykius ir dar mus tuo įtikinti.</p><p>Gali pasakoti ką tik nori, bet neįtikinsi, kad tai turi teigiamos įtakos subrendusios (bent jau turėtų taip būti) santykiams</p><p>Pusė tavo istorijų išgalvotos, pati nejauti, kaip jose paklysti. Meluoti nelengva, o tau - ypač.</p>

Man tai ne viena issiskyrusi netuei teises aiskinti kaip gyventi su vyru biggrin.gif
Atsakyti

Nereikia jokios pavardės. Gi ir Delfy jokių pavardžių nėra. Ten irgi visokie Mikės pūkuotukai. Mes gi rašome iš kažkokio adreso. Jis puikiausiai atsekamas.

Kas čia per naujiena. Gi jau seniausiai žmonėms išaiškinta, kad vieša vieta yra ne tik gatvė, parkas, pardė, bet ir virtualioje erdvėje reikia elgtis protingai.

Bet tie pukuotukai šmeižia  konkretų Joną Petraiti. Tai vat jis gali tuomet į teismą paduot pukuotuka. Nes šmeižti draudžiama įstatymu

Atsakyti