Nereikia jokios pavardės. Gi ir Delfy jokių pavardžių nėra. Ten irgi visokie Mikės pūkuotukai. Mes gi rašome iš kažkokio adreso. Jis puikiausiai atsekamas. Kas čia per naujiena. Gi jau seniausiai žmonėms išaiškinta, kad vieša vieta yra ne tik gatvė, parkas, pardė, bet ir virtualioje erdvėje reikia elgtis protingai.Čia kai pažeidi įstatymą, nes užsipuoli ir įžeidi žmogų, grasini jam. Čia kai BK galima inkriminuoti.
Tas tai taip. Bet labiausiai nustebino požiūris čia, kad slaptas vyro ėjimas į kairę yra didesnis gėris, didesnė pagarba moteriai, šeimai, negu kažkokių sex fantazijų įgyvendinimas poroje, jei įsimaišo dar bent 1 asmuo.
Visuomenės požiūriu moraliau yra apgaudinėti sutuoktinį, negu kažką, jas nėra norma veikti kartu.
Šito aš niekada gyvenime tikrai suvokti nesugebėsiu. Man nelogiška iki negaliu.
Iš kur trauki statistiką, kad ėjimas į kairę vieno iš dviejų yra geriau, nei seksas trise?
Aš irgi santuokoj 20metų. Nesu santykių ekspertė. Manau, kad tu teisesnė. Čia tik mano nuomonė.
Tai tavo nuomone, kas geriau, ar kai išsakomos savo sex fantazijos ir bandomos jos įgyvendint poroje, ar kai meluojama ir tos fantazijos įgyvendinamos slapta, su meiluže?
Tai ta gydytoja neturi jokio supratimo apie advokatu darba, jei leidziasi kazkokiaj prasi.... Nainei uzlipti ant galvos.
O cia gi ne delfis. Cia atkartojamos, perpasakojamos, primenamos paciu personazu pasakotos istorijos apie save. Yra cia tik kelios nevisprotes, kurios prikuria pasaku.
Aš tiesiog kaip pavyzdį pateikiau tą istoriją. Gydytoja buvo po nicku ir buvo išrišta. Ir ne vienas yra išrištas.
Iš kur trauki statistiką, kad ėjimas į kairę vieno iš dviejų yra geriau, nei seksas trise?
O kas tau geriau butu?
Man tai ne viena issiskyrusi netuei teises aiskinti kaip gyventi su vyru
Užskaityta 😁
Turiu darbe kolegę,jai virš 60. Su vyru gyveno metus laiko ir pastoviai mus tarkuoja,tai tą ne taip darom, tai aną 🤪
Rankas keliu uz išsakyma

Tai tavo nuomone, kas geriau, ar kai išsakomos savo sex fantazijos ir bandomos jos įgyvendint poroje, ar kai meluojama ir tos fantazijos įgyvendinamos slapta, su meiluže?
Mano manymu, geriausia, kai yra išsipasakojamos fantazijos ir jos yra įgyvendinamos, bet dviese. Be jokių pašalinių žmonių.
O kas tau geriau butu?
Man nepriimtina poroje nei vienas iš šių variantų.
Mano manymu, geriausia, kai yra išsipasakojamos fantazijos ir jos yra įgyvendinamos, bet dviese. Be jokių pašalinių žmonių.
O jei fantazijose yra tie pašaliniai? Kaip tuomet?
jus tiesiog pavydit
Man nepriimtina poroje nei vienas iš šių variantų.
Bet tu negali žinot, ar jos neatsiras pas tavo vyrą. Nei vienas turbūt pradedamas santykius is anksto nežino, kokios fantazijos jam gali gimti po 5-10-15 m