Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai kodel gejai nebaudziami? Mane biesina, kai jie tas savo šiknaskyles kisa man I akis. Koks man skirtumas su kuo jie rurinasi, ko jie cia rekia istisai apie tuos savo gqlus?

Man nekiša. Nesu nė vienos mačius.

O tai negi jiems šnekėti draudžiama. Ar būti gėjumi yra draudžiama, nelegalu?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 12, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72812552" data-time="1618252019"><div><p>Tai tam reikia kad konkrečiai parašytų pavardes. Amadejos atveju to nėra </p></div></blockquote><p>Nereikia jokios pavardės. Gi ir Delfy jokių pavardžių nėra. Ten irgi visokie Mikės pūkuotukai. Mes gi rašome iš kažkokio adreso. Jis puikiausiai atsekamas.</p><p></p><p>Kas čia per naujiena. Gi jau seniausiai žmonėms išaiškinta, kad vieša vieta yra ne tik gatvė, parkas, pardė, bet ir virtualioje erdvėje reikia elgtis protingai.</p>

Viesa vieta tik pasigirti koks tavo gyvenimas puikus, o visiems kitiems palinkcioti galva mol mes tavimi tikime biggrin.gif
Atsakyti

Fėja*, 12 Bal 2021 - 21:35, parašė: Čia šneka visos, ką tik nori.
Nu bat ir šneka. Bet man patiko marco polo mintis. Manęs negąsdina tos jos visos fantazijos ir realūs dalykai. Tik nesuprantu ,kodėl mano,kad tai stiprina santykius.kiek ji su tuo savo vyru prgyveno?kelis metus.ir jau žino. Tai aš gal irgi žinau .20metų.ir teigiu,kad tai ką daro ji ,anksčiau ar vėliau sugriaus jos santykius.nes traukinys pajudėjo,kas teisi ?niekas nežino. Bet aš neteigiu,kad esu santykių žinovė.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 12, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812574" data-time="1618252644"><div><p>Tai kodel gejai nebaudziami? Mane biesina, kai jie tas savo šiknaskyles kisa man I akis. Koks man skirtumas su kuo jie rurinasi, ko jie cia rekia istisai apie tuos savo gqlus?</p></div></blockquote><p>Man nekiša. Nesu nė vienos mačius.</p><p></p><p>O tai negi jiems šnekėti draudžiama. Ar būti gėjumi yra draudžiama, nelegalu?</p>

Tau nekisa, man kisa. Dabar galesime del to susimusti ir tada viena kitai grasinti teismais biggrin.gif
Atsakyti

radai ka palygint. Ir as i nudistu pliaza vaikstau, tai legalus pliazas. 
Tai va. Ir į nudistų pležą einu, ir į moterų. Ir į pirtį nuoga. Ir upėje nuoga plaukiijau, ir ežere, ir jūroj. Bet joks kaimas nežino. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 12 balandžio 2021 - 20:44

Ir???????????

Mes čia ne davatkos, žinom ir mokam daugiau nei pasakojam....

esmė ta, kad tu bandai prastumti "savo sexualinį gyvenimą" kaip stiprinantį santykius ir dar mus tuo įtikinti.

Gali pasakoti ką tik nori, bet neįtikinsi, kad tai turi teigiamos įtakos subrendusios (bent jau turėtų taip būti) santykiams

Pusė tavo istorijų išgalvotos, pati nejauti, kaip jose paklysti. Meluoti nelengva, o tau - ypač.

O gal jos santykiams turi teigiamos įtakos. Ką mes žinome? Ir kokia teisę turim vertint kažkieno santykių stiprinimo metodus?

Nekisk tu tu istatymu. Dar yra moralines normos. 

Bet gi suvoki, kad tos normos tik pačiam žmogui svarbios. Arba ne

Atsakyti

Mums dažnai keista tai, ko patys nedarom. Bet žmonės skirtingi.

Man pvz keista ir kai kurie sexualiniai tabu pas žmones. Paskaitai kaip kai kurios forumuose baisisi  kokiu oraliniu, analiniu, ar tuo pačiu skirtingu. Na ir juokinga iš tikro. Nes vAt ir laksto vyrai na lieva nuo tokių viskuo pasibaisejusiu paskui

Aš tai jau supratau, kad visi analiniai ir panašūs dalykai veža tik pažiūrėti, o pačiai tai ni ni ni 🤭

Gerai viskas, kas nekelia psichologinio ar fizinio diskomforto 🙄

Atsakyti

O gal jos santykiams turi teigiamos įtakos. Ką mes žinome? Ir kokia teisę turim vertint kažkieno santykių stiprinimo metodus?

Bet gi suvoki, kad tos normos tik pačiam žmogui svarbios. Arba ne

Ne, ne tik paciam. Aplinkos nuomone gali labai smarkiai kenkti ir zlugdyti. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72812577" data-time="1618252766"><div><p>Nereikia jokios pavardės. Gi ir Delfy jokių pavardžių nėra. Ten irgi visokie Mikės pūkuotukai. Mes gi rašome iš kažkokio adreso. Jis puikiausiai atsekamas.</p><p></p><p>Kas čia per naujiena. Gi jau seniausiai žmonėms išaiškinta, kad vieša vieta yra ne tik gatvė, parkas, pardė, bet ir virtualioje erdvėje reikia elgtis protingai.</p></div></blockquote><p>Bet tie pukuotukai šmeižia  konkretų Joną Petraiti. Tai vat jis gali tuomet į teismą paduot pukuotuka. Nes šmeižti draudžiama įstatymu</p>

Ka as ir sakau. Jei minimas zmogaus vardas pavarde - kita kalba, o jei pukuotukas isvad8ns parśelį prostitute, tai ar parselis bus viso proto ieskoti pukuotuko duomenu ir bandyti su juo ar jo seima susidoroti gyvai? Tai tik parodytu, kad parseliui labai labai nesaugu gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 20:49

Ne, ne tik paciam. Aplinkos nuomone gali labai smarkiai kenkti ir zlugdyti. 

Manau tai labai priklauso nuo pačio žmogaus nusistatymo. 

Atsakyti

Mums dažnai keista tai, ko patys nedarom. Bet žmonės skirtingi.

Man pvz keista ir kai kurie sexualiniai tabu pas žmones. Paskaitai kaip kai kurios forumuose baisisi  kokiu oraliniu, analiniu, ar tuo pačiu skirtingu. Na ir juokinga iš tikro. Nes vAt ir laksto vyrai na lieva nuo tokių viskuo pasibaisejusiu paskui

Tas tai taip. Bet labiausiai nustebino požiūris čia, kad slaptas vyro ėjimas į kairę yra didesnis gėris, didesnė pagarba moteriai, šeimai, negu kažkokių sex fantazijų įgyvendinimas poroje, jei įsimaišo dar bent 1 asmuo.

Visuomenės požiūriu moraliau yra apgaudinėti sutuoktinį, negu kažką, jas nėra norma veikti kartu. 

Šito aš niekada gyvenime tikrai suvokti nesugebėsiu. Man nelogiška iki negaliu.

Atsakyti

Nu bat ir šneka. Bet man patiko marco polo mintis. Manęs negąsdina tos jos visos fantazijos ir realūs dalykai. Tik nesuprantu ,kodėl mano,kad tai stiprina santykius.kiek ji su tuo savo vyru prgyveno?kelis metus.ir jau žino. Tai aš gal irgi žinau .20metų.ir teigiu,kad tai ką daro ji ,anksčiau ar vėliau sugriaus jos santykius.nes traukinys pajudėjo,kas teisi ?niekas nežino. Bet aš neteigiu,kad esu santykių žinovė.

Aš irgi santuokoj 20metų. Nesu santykių ekspertė. Manau, kad tu teisesnė. Čia tik mano nuomonė.

Atsakyti