Bet kiek tas ankščiau? Mano ir tavo jaunystėj gi jau tikrai nekaltos netekedavo 😆
Tikrai. Bet aš tai sugebėjau kažkaip už tokio frukto ištekėk, kad baisu pagalvot kaip 🤣
Aš dar tokią teoriją turiu, kad turi poroje vienas dalykas derėti. Ne veltui "priešingybės traukia". Geriausia kai kažkuris vienas touse rekaluose linkęs dominuoti, o kitas paklusti.
Nežinau kiek aš teisi dėl šito, aišku.
Bet tas paklustantis kaip atsitokėtų vieną dieną, tai būtų pz, man atrodo.
Aš tai manau, kad geriausia, kai vienodai dera.
Jei reikia kartą į mėnesį, tai reikia tokios, kuriai irgi reikia kartą į mėnesį. Tie orievartavimai savęs, aukojimasis dėl kito, nepriveda prie gero. Aš taip manau....
nu as irgi ilga laika gyvenau su vyru, kuriam uztekdavo karta i menesi..pradzioj kalbejau, paskui pykau, reikalavau... NU bet o ka tu gali padaryt? Nu pasistengia zmogus..viena menesi padaro du kartus ir vel tas pats... Kiek gali prievartaut. Arba skiries, arba susitaikai. Tada susitaikiau, dabar nebesitaikyciau...
Užteko proto neištekėt
Bet tas paklustantis kaip atsitokėtų vieną dieną, tai būtų pz, man atrodo.
Aš tai manau, kad geriausia, kai vienodai dera.
Jei reikia kartą į mėnesį, tai reikia tokios, kuriai irgi reikia kartą į mėnesį. Tie orievartavimai savęs, aukojimasis dėl kito, nepriveda prie gero. Aš taip manau....
Bet tai keičiasi metams bėgant tas libido. Ir gali imt nebesutapt. Tai negi skirtis
Bet Anidanda, susitinkant, kad ir kasdien su vaikinu yra ne tas pats kas gyvenant.
Tikrai žmonės ir gražesniais, ir geresniais, ir šaunesniais save pateikinėja.
Jei draugauji pusmetį, ar metus ir ženijies? Nu trumpas tarpas tie metai. Tikrai gali daug ką nuslėpt. Ir pvz kalbiesi, atvirauji, trauki iš jo, jis viską supranta, aha, viskas atrodo sutampa, oj kaip viskas šaunu. O paskui pasimato, kaip ten, visgi, iš tiesų. Akys atsiveria.
Bet tai keičiasi metams bėgant tas libido. Ir gali imt nebesutapt. Tai negi skirtis
Va tada ir pasimato, koks tas ryšys per gyvenimą užsimezgė.
Nes reikalauti kažko, dėl ko žmogus vergu jaustųsi tai irgi...
Pačiam į celibatą sėsti irgi ne variantas. Bet čia du kraštutinumai.
Aš tikiu, kad yra išeitis, jei tik žmonės nori.