Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Bet kiek tas ankščiau? Mano ir tavo jaunystėj gi jau tikrai nekaltos netekedavo 😆

Tikrai. Bet aš tai sugebėjau kažkaip už tokio frukto ištekėk, kad baisu pagalvot kaip 🤣

Atsakyti

Aš dar tokią teoriją turiu, kad turi poroje vienas dalykas derėti. Ne veltui "priešingybės traukia". Geriausia kai kažkuris vienas touse rekaluose linkęs dominuoti, o kitas paklusti. 

Nežinau kiek aš teisi dėl šito, aišku. 

Bet tas paklustantis kaip atsitokėtų vieną dieną, tai būtų pz, man atrodo.

Aš tai manau, kad geriausia, kai vienodai dera. 

Jei reikia kartą į mėnesį, tai reikia tokios, kuriai irgi reikia kartą į mėnesį. Tie orievartavimai savęs, aukojimasis dėl kito, nepriveda prie gero. Aš taip manau....

Atsakyti

nu as irgi ilga laika gyvenau su vyru, kuriam uztekdavo karta i menesi..pradzioj kalbejau, paskui pykau, reikalavau... NU bet o ka tu gali padaryt? Nu pasistengia zmogus..viena menesi padaro du kartus ir vel tas pats... Kiek gali prievartaut. Arba skiries, arba susitaikai. Tada susitaikiau, dabar nebesitaikyciau...

Užteko proto neištekėt

Atsakyti

Dar neaišku, kas daugiau užgrūdintas to gyvenimo....

Bet postai trykšta gėriu kažkokiu  :wub: 

Atsakyti

Na, nėra taip viskas paprasta.

Daug visokių situacijų yra, tikrai ne viena.

Kaltos ne kaltos mano jaunystėj tekėjo, bet aš pvz negyvenau su MB. Tik vedę pradėjome bendrą gyvenimą.

Nori pasakyti kad neturėjai su juo lytiniu santykiu iki santuokos? 🙄

Atsakyti

Užteko proto neištekėt

nenorejau teket, nes nenorejau vaiku... o tada atrode, kam tada tos vedybos reikalingos...Tikrai ne del sekso nenorejau teket...net minciu tokiu nebuvo...

Atsakyti

Bet postai trykšta gėriu kažkokiu  :wub:

Rimtai. Tai faina tada labai ❤

Atsakyti

Nori pasakyti kad neturėjai su juo lytiniu santykiu iki santuokos? 🙄

Nieko apie save nesakiau.

Atsakyti

Bet tas paklustantis kaip atsitokėtų vieną dieną, tai būtų pz, man atrodo.

Aš tai manau, kad geriausia, kai vienodai dera. 

Jei reikia kartą į mėnesį, tai reikia tokios, kuriai irgi reikia kartą į mėnesį. Tie orievartavimai savęs, aukojimasis dėl kito, nepriveda prie gero. Aš taip manau....

Bet tai keičiasi metams bėgant tas libido. Ir gali imt nebesutapt. Tai negi skirtis 

Atsakyti

Bet Anidanda, susitinkant, kad ir kasdien su vaikinu yra ne tas pats kas gyvenant.

Tikrai žmonės ir gražesniais, ir geresniais, ir šaunesniais save pateikinėja. 

Jei draugauji pusmetį, ar metus ir ženijies? Nu trumpas tarpas tie metai. Tikrai gali daug ką nuslėpt. Ir pvz kalbiesi, atvirauji, trauki iš jo, jis viską supranta, aha, viskas atrodo sutampa, oj kaip viskas šaunu. O paskui pasimato, kaip ten, visgi, iš tiesų. Akys atsiveria.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 13, 09:35)
<p>Rialina, man laaaabai patinka temos kai narpliojami žmonių tarpysavio santykiai. </p><p>Bet įdomiausia, kai atsiribojama nuo asmeniškumų, o asmenene patirtimi tik remiamasi kaip pvz. </p>

Tai kad neatsiribojama nuo asmeniškumų, kaip matom biggrin.gif. Tik va jau trečią parą kažkaip prieinam prie to atsiribojimo. Gerai, kai sugebi ištverti visus tuos asmeniškumus. Aš tai niekaip negalėčiau rolleyes.gif
Atsakyti

Bet tai keičiasi metams bėgant tas libido. Ir gali imt nebesutapt. Tai negi skirtis 

Va tada ir pasimato, koks tas ryšys per gyvenimą užsimezgė. 

Nes reikalauti kažko, dėl ko žmogus vergu jaustųsi tai irgi...

Pačiam į celibatą sėsti irgi ne variantas. Bet čia du kraštutinumai.

Aš tikiu, kad yra išeitis, jei tik žmonės nori.

Atsakyti