Tai be tavęs, žinok, net ir neįtartų, kad galima važinėt po Lietuvą

Nenori ir nevažinėja - nesuprantu, kaip galima kitiems primesti savo norus.
Nu kad nebledavoja anas, kiek iš Amadėjos suprantu. Arba aš to bledavojimu nevadinu. Ir taip - man analogiški užsiėmimai. Su vaiku vis tiek nebūna. Tai tegul jau užsiima tuo, kas patinka, nu negi gaila. Juk ne vienas kažkur su kažkuo neaiškiai užsiima.
Nu tai per 7m.pirmąsyk prie jo prisilietė kita moteris, apart manęs. Tikrai bledūnas 😃
Man tas irgi kliūna, pinigų netrūksta, galėtų visa šeima važinėt po Lietuvą, šitiek įdomių vietų, yra ką apžiūrėt kiekvieną savaitgalį, juk tokios trumpos kelionės labai suartina. O blestvos tik suaugusiems.
Buvo kątik pats laikas po Lietuvą važinėt. Nu tikrai 😃
O 7ad.taigi visi buvom kaime pirtelėj. Vaikai pagaliau su senelisis pasimatė.
O mb mažą kai tik gali prie namo vežas, dabar moko dviračiu važiuot be papildomų ratų po darbų, namie kas vajarą pažaidžia.
Nu kad nebledavoja anas, kiek iš Amadėjos suprantu. Arba aš to bledavojimu nevadinu. Ir taip - man analogiški užsiėmimai. Su vaiku vis tiek nebūna. Tai tegul jau užsiima tuo, kas patinka, nu negi gaila. Juk ne vienas kažkur su kažkuo neaiškiai užsiima.
man tai butu gaila, kad mano vyra masaziste nudrocintu.
Nu tai per 7m.pirmąsyk prie jo prisilietė kita moteris, apart manęs. Tikrai bledūnas 😃
Naivuole tu.. tokie istvirke bledunai visada salia turi...
Nes interesai tik savo fizinių potraukių tenkinimas, o ką veikia kartu su šeima įdomaus?
Tai mes visada viską su šeima veikiam 😃
Po mažojo gimimo tik 2 naktis nesam kartu nakvoję, nes pagrindinės pramogos gamtoj, kaime, kažkur nuvažiuot. Pajūry ir tai kartu tūsinamės.