Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Karynka. @ 2021 04 13, 11:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72812943" data-time="1618303592"><div><p>Tikrai manai, kad butu ne geriau, nei bledavoti?</p></div></blockquote><p>Man tas irgi kliūna, pinigų netrūksta, galėtų visa šeima važinėt po Lietuvą, šitiek įdomių vietų, yra ką apžiūrėt kiekvieną savaitgalį, juk tokios trumpos kelionės labai suartina. O blestvos tik suaugusiems.</p>

Tai be tavęs, žinok, net ir neįtartų, kad galima važinėt po Lietuvą biggrin.gif
Nenori ir nevažinėja - nesuprantu, kaip galima kitiems primesti savo norus.
Atsakyti

O tu visur, į visus savo hobius savo mažus vaikus tempdavai? Tai užjaučiu ir tave, ir juos.

Nebūtina į visus, bet nors kartais tikrai galima. O čia arba nepasakoja, arba tikrai nėra šeimyninio laiko visų 4.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 13, 09:25)
Bijoti nereikia, o kalbėti verta visada smile.gif

biggrin.gif Amadėja, tu savo postuose rašai taip, kai vaistininkas vaistinėj duodamas patarimą smile.gif
Tai visi ir kalbasi poroje, nebent yra patologinis pokalbių vengimas smile.gif

Ir apie asmeninį savo gyvenimą poroje mažai kas išties dalinasi šioje temoje, dauguma kalba hipotetiškai.
Atsakyti

Tai be tavęs, žinok, net ir neįtartų, kad galima važinėt po Lietuvą biggrin.gif
Nenori ir nevažinėja - nesuprantu, kaip galima kitiems primesti savo norus.

Tai tik mano nuomonė, kad blestvos galėtų būti ne dažniau, nei tėvo dėmesys vaikui.

Atsakyti

Nes interesai tik savo fizinių potraukių tenkinimas, o ką veikia kartu su šeima įdomaus?

tai dabar nelabai ka ir nuveiksi..karantinai, ribojimai...o namie gal veikia kazka visi kartu...juk nezinom :)

Atsakyti

tai dabar nelabai ka ir nuveiksi..karantinai, ribojimai...o namie gal veikia kazka visi kartu...juk nezinom :)

Dabar...  o kartu gi jau kiek metų? Apart blestvų vakaruškų ir pirtelių nieko negirdėt. 

Atsakyti

Dabar...  o kartu gi jau kiek metų? Apart blestvų vakaruškų ir pirtelių nieko negirdėt. 

kad tos pirteles ir masaziukai tik pora trejeta kartu tebuvo pamineti :) Paskutiniu metu.

Atsakyti

Oj, tai mes ir taip daug darom vaikams ir dėl vaikų. 

Tiesiog nebe kūdikiai ir nuo tada, kai mažam suėjo 3m.jau norisi laiko ir be jų. Iki 3,5m miegojo visada šalia mūsų :) Niekur be mažojo, o tikrai norisi ir suaugusių žmonių draugijos. 

Atsakyti

Nu kad nebledavoja anas, kiek iš Amadėjos suprantu. Arba aš to bledavojimu nevadinu. Ir taip - man analogiški užsiėmimai. Su vaiku vis tiek nebūna. Tai tegul jau užsiima tuo, kas patinka, nu negi gaila. Juk ne vienas kažkur su kažkuo neaiškiai užsiima.

Nu tai per 7m.pirmąsyk prie jo prisilietė kita moteris, apart manęs. Tikrai bledūnas 😃

Atsakyti

Man tas irgi kliūna, pinigų netrūksta, galėtų visa šeima važinėt po Lietuvą, šitiek įdomių vietų, yra ką apžiūrėt kiekvieną savaitgalį, juk tokios trumpos kelionės labai suartina. O blestvos tik suaugusiems.

Buvo kątik pats laikas po Lietuvą važinėt. Nu tikrai 😃

O 7ad.taigi visi buvom kaime pirtelėj. Vaikai pagaliau su senelisis pasimatė. 

O mb mažą kai tik gali prie namo vežas, dabar moko dviračiu važiuot be papildomų ratų po darbų, namie kas vajarą pažaidžia. 

Atsakyti

Nu kad nebledavoja anas, kiek iš Amadėjos suprantu. Arba aš to bledavojimu nevadinu. Ir taip - man analogiški užsiėmimai. Su vaiku vis tiek nebūna. Tai tegul jau užsiima tuo, kas patinka, nu negi gaila. Juk ne vienas kažkur su kažkuo neaiškiai užsiima.

man tai butu gaila, kad mano vyra masaziste nudrocintu. 

Nu tai per 7m.pirmąsyk prie jo prisilietė kita moteris, apart manęs. Tikrai bledūnas 😃

Naivuole tu.. tokie istvirke  bledunai visada salia turi... 

Atsakyti

Nes interesai tik savo fizinių potraukių tenkinimas, o ką veikia kartu su šeima įdomaus?

Tai mes visada viską su šeima veikiam 😃

Po mažojo gimimo tik 2 naktis nesam kartu nakvoję, nes pagrindinės pramogos gamtoj, kaime, kažkur nuvažiuot. Pajūry ir tai kartu tūsinamės. 

Atsakyti