Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Buvo kątik pats laikas po Lietuvą važinėt. Nu tikrai 😃

O 7ad.taigi visi buvom kaime pirtelėj. Vaikai pagaliau su senelisis pasimatė. 

O mb mažą kai tik gali prie namo vežas, dabar moko dviračiu važiuot be papildomų ratų po darbų, namie kas vajarą pažaidžia. 

O jūs kartu tik vieneri metai? Kur esat buvę atostogų visi 4?

Atsakyti

biggrin.gifAmadėja, tu savo postuose rašai taip, kai vaistininkas vaistinėj duodamas patarimą smile.gif
Tai visi ir kalbasi poroje, nebent yra patologinis pokalbių vengimas smile.gif

Ir apie asmeninį savo gyvenimą poroje mažai kas išties dalinasi šioje temoje, dauguma kalba hipotetiškai.

Žinok nesikalba arba vengia dalies temų daug kas. 

Kita vertus, kas kalbasi, tai ir nekyla turbūt pas tuos didelių bėdų :)

Atsakyti

Kartojies, Amadėja jau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dabar...  o kartu gi jau kiek metų? Apart blestvų vakaruškų ir pirtelių nieko negirdėt. 
Tai, kad parašau kažką normalaus, niekas net nematot 🙈. Gi rašiau apie 7ad.išvyką į pirtelę. Mažiausiai 3-4 kartus rašiau. Kasnors matėt? 😃🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2021 - 11:48

Ir vel pirtele.. jau bloga nuo tu tavo pirteliu.. :rolleyes:​ 

Atsakyti

kad tos pirteles ir masaziukai tik pora trejeta kartu tebuvo pamineti :) Paskutiniu metu.

O anksčiau jų nebuvo visai, o vien pirčių su vaikais buvo koks 100 gal. Gi net butą su džekuze buvom išsinuomoję per karantiną. Prieš jį su mažu buvom Palangoj. Gi dar linčiavot už tai. 

Atsakyti

man tai butu gaila, kad mano vyra masaziste nudrocintu. 

Naivuole tu.. tokie istvirke  bledunai visada salia turi... 

O kurios vietos gaila? Galima nebent supavydėt kaip moka 🙈

Nu neturi. Aš tikra tuo :)

Atsakyti

O jūs kartu tik vieneri metai? Kur esat buvę atostogų visi 4?

Bulgarijoj savaitę, o po to namo reikalai, tai po keletą dienų musų pajūry, Rygoj, Druskininkuose, kaime. Kol mažo nebuvo dar Turkijoje. 

Atsakyti

O anksčiau jų nebuvo visai, o vien pirčių su vaikais buvo koks 100 gal. Gi net butą su džekuze buvom išsinuomoję per karantiną. Prieš jį su mažu buvom Palangoj. Gi dar linčiavot už tai. 
Vis neatsakai, kur buvot visi 4 paskutinį kartą pabūt kaip šeima? Ar apsimesi vėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 13 balandžio 2021 - 11:58

O kurios vietos gaila? Galima nebent supavydėt kaip moka 🙈

Nu neturi. Aš tikra tuo :)

Tau nesuprast, arba apsimeti, kad nesupranti.

Jo jo, visos cia mes tikros.. ypac tie pakrype bledunai tai  buna istikimi iki grabo lentos... 

Atsakyti

Vis neatsakai, kur buvot visi 4 paskutinį kartą pabūt kaip šeima? Ar apsimesi vėl.

Nu pirtys, simtas pirciu, supranti.... kultura tokia-pirtis. 

Atsakyti

Sekmadienį kaime visą dieną buvom visi 4.

Prieš tai prie namo mėsytės pasikept.

Atsakyti