Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš tai supratau, kad masažas tas buvo šeštadienį, o sekmadienį pirty buvo tik su šeima. Teisingai?

Atsakyti

Tau nesuprast, arba apsimeti, kad nesupranti.

Jo jo, visos cia mes tikros.. ypac tie pakrype bledunai tai  buna istikimi iki grabo lentos... 

Man nuoširdžiai įdomu ko būtent gaila? Kad žmogui malonu? Kad kažkoks naujas potyris, prieskonis? 

Ko būtent? Baisu, kad patiks? Kad fantazuos po to? 

KO BŪTENT? 

Atsakyti

Aš tai supratau, kad masažas tas buvo šeštadienį, o sekmadienį pirty buvo tik su šeima. Teisingai?
Tai būtent. Gi prieš rašiau, kad varysim pas tėvus, kad bus cepelinai. 

Savaime gi suprantana gal, kad su vaikais 🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2021 - 12:11

Tai būtent. Gi prieš rašiau, kad varysim pas tėvus, kad bus cepelinai. 

Man susidarė įspūdis, kad daug kam pasirodė, jog jūs ten toj pirty masažavotės, todėl ir pasitikslinau :)

Atsakyti

Man susidarė įspūdis, kad daug kam pasirodė, jog jūs ten toj pirty masažavotės, todėl ir pasitikslinau :)

Aš labai aiškiai rašiau, kad 6ad.masažai, o 7ad.pirtis kaime. 

Atsakyti
Nu pypt, kiek galima pult žmogų?
Ir pypt, Amadėja, kiek galima teisintis?
Teisuolių, teisinguolių, visažinių moralizuotojų kompanija... Ir kaip neatsibosta tą Amdėją drožt - nu ne man suprast.
Atsakyti

O kurios vietos gaila? Galima nebent supavydėt kaip moka 🙈

Nu neturi. Aš tikra tuo :)

Bet tu jam pakišai saldainiuką. Jis norės dar.

Gali sakyti, kad pvz visi to nori. Visi apie tai pafantazuoja. Ok, lai fantazuoja.

Aš pvz pafantazuoju, kad esu kosmose. Ir žiūriu per liuką į kitas planetas, ar į Žemę. Ar iš mėnulio į žemę. Nuo vaikystės tokią fantaziją turiu. Bet ką tiksliai žinau, kad jei atsirastų galimybė skristi - neskrisčiau. Užtenka man vaizdų intike, dokumentiniuose filmuose 😊

Todėl tikiu, kad nebūtinai visi nori realiai savo fantazijas įgyvendinti.

Atsakyti

Jeigu nenori būti drožiama, tegul apie tai rašo klyno bendraminčiuose. Bet ji rašo čia, jai smagu jaustis „geresne”, ji nori to dėmesio. Kitaip pati nerašytų.

Atsakyti

O kurios vietos gaila? Galima nebent supavydėt kaip moka 🙈

Nu neturi. Aš tikra tuo :)

Labiausiai tai gaila smegenų jo. Kad pakišus saldainiuką reiks jam kito, o nuo to priklausomybė irgi yra. Vis dažniau, vis daugiau.... Nu čia abstrakčiai.

Atsakyti

Fėja*, 13 Bal 2021 - 13:15, parašė: Bet tu jam pakišai saldainiuką. Jis norės dar. Gali sakyti, kad pvz visi to nori. Visi apie tai pafantazuoja. Ok, lai fantazuoja. Aš pvz pafantazuoju, kad esu kosmose. Ir žiūriu per liuką į kitas planetas, ar į Žemę. Ar iš mėnulio į žemę. Nuo vaikystės tokią fantaziją turiu. Bet ką tiksliai žinau, kad jei atsirastų galimybė skristi - neskrisčiau. Užtenka man vaizdų intike, dokumentiniuose filmuose 😊 Todėl tikiu, kad nebūtinai visi nori realiai savo fantazijas įgyvendinti.
O aš tai pasaulinio lygio žvaigždė.arba karalienė. Nu žo..arba angelina jolie arba kate midleton. Bu blogiausiu atveju megan markle. Jai buvau visai maža tai alisa selezniova ir vis vaikščiodavau tuo portalu,per tas duris kur nori😃
Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 13, 13:19)
<p>Jeigu nenori būti drožiama, tegul apie tai rašo klyno bendraminčiuose. Bet ji rašo čia, jai smagu jaustis „geresne”, ji nori to dėmesio. Kitaip pati nerašytų.</p>

Ai, tu čia reiškia jos norus tenkini biggrin.gif
Nu o ji savo.
Abiems gerai.
Atsakyti

Ai, tu čia reiškia jos norus tenkini biggrin.gif
Nu o ji savo.
Abiems gerai.

Taip išeina. Bet aš tiek kantrybės neturiu jau, po biškį darosi per daug, per neįdomu jau. Tegul mėgaujasi žvaigždžių valanda 

Atsakyti