Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ai, tu čia reiškia jos norus tenkini biggrin.gif
Nu o ji savo.
Abiems gerai.

Ne, tai Karynka tenkina Amadėjos norus, bet ji to nenori. Todėl ir pikta 😄 O Amadėjos net du norai patenkinti. Jai jau per gerai 😄

Atsakyti

Gavau žinutę ar noriu susipažinti. Atsakau, žiūrint kokiu tikslu. Rašo, maloniu. Sakau, nea, meilužio neieškau. Tada išvadino kūtvėla ir pareiškė, kad turėčiau labai pasistengt, kad būtų meilužiu ir užblokavo. Va tokie internetiniai donžuanai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ne, tai Karynka tenkina Amadėjos norus, bet ji to nenori. Todėl ir pikta 😄 O Amadėjos net du norai patenkinti. Jai jau per gerai 😄

Man rai vienodai. Bet teisingai, reik nebereaguot.

Atsakyti

Nu pypt, kiek galima pult žmogų?
Ir pypt, Amadėja, kiek galima teisintis?
Teisuolių, teisinguolių, visažinių moralizuotojų kompanija... Ir kaip neatsibosta tą Amdėją drožt - nu ne man suprast.

Gal aš rašau neaiškiai, jei taip masiškai nesupranta 🙈🙈🙈

Negali gi krūvai žmonių būt taip prastai su teksto suvokimu. 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 13, 12:29)
<p>Gavau žinutę ar noriu susipažinti. Atsakau, žiūrint kokiu tikslu. Rašo, maloniu. Sakau, nea, meilužio neieškau. Tada išvadino kūtvėla ir pareiškė, kad turėčiau labai pasistengt, kad būtų meilužiu ir užblokavo. Va tokie internetiniai donžuanai  rolleyes.gif​ </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 13, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72813022" data-time="1618308868"><div><p>Nu pypt, kiek galima pult žmogų?
Teisuolių, teisinguolių, visažinių moralizuotojų kompanija... Ir kaip neatsibosta tą Amdėją drožt - nu ne man suprast.</p></div></blockquote><p>Gal aš rašau neaiškiai, jei taip masiškai nesupranta 🙈🙈🙈
</p><p>Negali gi krūvai žmonių būt taip prastai su teksto suvokimu. </p>

Ka jau vel prisišnekėjai? biggrin.gif
Atsakyti

Bet tu jam pakišai saldainiuką. Jis norės dar.

Na, aš žinau, kad toks, sakykim, masažas nėra ta vieta, kuri jį veža be proto. 

Atsakyti

lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif
Papildyta:
Ka jau vel prisišnekėjai? biggrin.gif

Juokas juokais, o fotkėj atrodė normalus. Ne raip paprasta rast normalų vyrą  :D​  

Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 04 13, 11:14)
Nu pypt, kiek galima pult žmogų?
Teisuolių, teisinguolių, visažinių moralizuotojų kompanija... Ir kaip neatsibosta tą Amdėją drožt - nu ne man suprast.

O tu nemanai, kad Amadėja pati provokuoja tuos "drožimus"?
Juk jei nori diskutuoti apie kažką, kad ir apie seksą, gali tiesiog paklausti "Kaip manote, kokia jūsų nuomonė apie porų erotinį masažą su laiminga pabaiga, svingavimą?" ir t.t.

Bet Amadėja dalinasi būtent savo asmenine patirtim, nors žino kokios buvo reakcijos į vieną ar kitą jos poelgį. Siekia, provokuoja, nori dėmesio. Galų gale, jai malonu dalintis ta savo patirtim, jaučiasi lyg daugiau žinodama, galinti pamokinti. Tada dar tarpusavy temoj pasipešama, nes atsiranda, kas ją užstoja, atsiranda, kas ignoruoja ir žinoma, atsiranda, kas nepateisina tokių santykių.
Tiesa pasakius, kas už uždarų durų, tas ir uždarų durų. Na kaip tu teisi žmogų, jei tu tiesiog nežinai, ką jis daro?
Mane gal šiek tiek išmuša iš vėžių Amadėjos teigimai, lyg ji būtų ekspertė. O ji viso labo, gali pasidalinti tik savo asmenine patirtim. Tai tik jos įspūdžiai. Atrodo, kad temos moterys savo šeimose nesikalba, nesitaria, galų gale, neaptaria kad ir savo sex gyvenimo su savo partneriu, tik sėdi prie teliko ir kartą į du mėnesius atsigula atlikti pareigą, gulėdamos kaip malkos.
Atsakyti

Man nuoširdžiai įdomu ko būtent gaila? Kad žmogui malonu? Kad kažkoks naujas potyris, prieskonis? 

Ko būtent? Baisu, kad patiks? Kad fantazuos po to? 

KO BŪTENT? 

Apsimesk toliau kvaila. 

Man nuosirdziai  nebemalonu skaityt sitas tavo amoralias paskaitas seimos" sutvirtinimo "temom. Bjauru, tiesa sakant. Manau, tu esi mazochiste, ir tau malonu, kai didzioji dalus skaitovu ziaugcioja, tave skaitydami. 

Pasistengsiu nebediskutuoti, kaip ir padare Pinot. 

Gal aš rašau neaiškiai, jei taip masiškai nesupranta 🙈🙈🙈

Negali gi krūvai žmonių būt taip prastai su teksto suvokimu. 

Tau su smegenim ne kas. TIE KAM TAIP YRA, NIEKADA NESUVOKIA, KAD JIEMS TAIP YRA. 

Atsakyti

🤣🤣🤣

Nu nereik aukotis taip dėl manęs. Tikrai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2021 - 12:49
Pou, aš ekspertes matau kitoje pusėje. Kurios žino, kas bus po to, kas yra bledūnai, ko jie nori ir kaip jie VISADA elgiasi. Dar žino sąrašą veiklų, kuriomis reikia užsiimti visai šeimai. Nu ir t.t.

Greis, tavo pyktis man tai irgi toks biškį, lyg smegenų trūktų. Nes nu kažkaip neadekvačiai... O žiaugčiojimas rodo irgi kažkokias problemas. Gal net jos susijusios. Žodžiu, relax, gal po lauką pavaikščiok, grynu oru pakvėpuok ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 04 13, 11:56)
Pou, aš ekspertes matau kitoje pusėje. Kurios žino, kas bus po to, kas yra bledūnai, ko jie nori ir kaip jie VISADA elgiasi. Dar žino sąrašą veiklų, kuriomis reikia užsiimti visai šeimai. Nu ir t.t.

Greis, tavo pyktis man tai irgi toks biškį, lyg smegenų trūktų. Nes nu kažkaip neadekvačiai... O žiaugčiojimas rodo irgi kažkokias problemas. Gal net jos susijusios. Žodžiu, relax, gal po lauką pavaikščiok, grynu oru pakvėpuok ir viskas susitvarkys.

Nežinau, gal dėl to, kad Amadėjos įvaizdis toks dviprasmiškas. Čia ji ieško paguodos, kokia ji gera, šeimyniška, gera mama, o ex gerokas kaušas, čia ji sex amazonė, kuriai jau ir covido pavojai nebaisūs ir t.t, nors visoms aiškino, kaip reikia saugotis. Tiesiog kas antram sakiny dvi prieštaraujančios viena kitai teorijos.
Iš esmės gera mama ir gera žmona/meiluže yra suderinami dalykai ir vienas kitam neprieštaraujantys, tik va info pateikimas toks, va toks, sukeliantis bangas.

Aš čia esu naujokė, ir man išties vienodai, kas santūrus, pasileidęs ar dar koks, jei su juo galima normaliai padiskutuoti ar pablevyzgot.
Papildyta:
Mona, kaip TB rankos?
Atsakyti