O aš paskaitau, nes tai jokie antivakseriai, o mąstantys ir besiskiepijantys. Tačiau, šalutiniai per daug dažnai žmonėms ir jie tuo dalinasi, kaip jautėsi ar jaučiasi.Ne per daug. Normalu salutiniai. Tiesiog zmones nesiskiepija, todel nezino, kaip po skiepu buna. O vaikyste jau pamirso.
Ačiū😃
Man kaip tik to ir reikėjo.🙈
Per 10 metų patobulėjo odontologija, miegok ramiai. O su tuo laikinu bus viskas gerai, pamatysi, tik spalva gali neatitikt idealiai, bet visa kita bus eilinis dantis.
Po 10 metų ir vakcina nuo covido kitokia bus.
Taip...🤦♀️ Bet padarys laikiną protezą..bet vistiek gal savaitę teks kažkaip...
Kas bus savaitę?
As tai ant tiek nenoriu atsigulti pi deguonies aparatu, kad pasiruosus istverti viska, kaip jau bus. Blogiau uz mirti nebus, o jei numirsiu, tai man bus vienidai. Koznasyk sesdama i auto rizikuoju mirti.
Per 10 metų patobulėjo odontologija, miegok ramiai. O su tuo laikinu bus viskas gerai, pamatysi, tik spalva gali neatitikt idealiai, bet visa kita bus eilinis dantis.
Po 10 metų ir vakcina nuo covido kitokia bus.
Niekas cia nepatobulejo, infekcija gali buti bet kada, bet kokios operacijos metu. Tiesiog, rizika yra kiekviename zingsnyje. Isipjoves pirsta peiliu gali mirti nuo stabliges, ar sepsio.Ir yra, kas mirsta.
Toks gyvenimas.
Karynka., 17 Kov 2021 - 22:56, parašė: Kas bus savaitę?Nu su skyle po kaldra slėptis.gal kameros nejungsiu per pamokas..
Va, pries tris metus MB puskes vyra palaidojom.Uzkilo angina, po triju dienu mire. Sepsis. Kaip is oro atrodo.
Nu su skyle po kaldra slėptis.gal kameros nejungsiu per pamokas..
Nejunk, sakyk, kamera sugedo, kol nauja nusipirksi, uztruks.
O aš paskaitau, nes tai jokie antivakseriai, o mąstantys ir besiskiepijantys. Tačiau, šalutiniai per daug dažnai žmonėms ir jie tuo dalinasi, kaip jautėsi ar jaučiasi.
O ar tai moteriai būtų buvę geriau prie širdies problemų pasigavus covidą dar susinaikinti plaučius ar kažką pan.
Ar likti visam gyvenimui vežimėlyje.
kad ir kokie šalutiniai, nauda žalą vis tiek nusveria. Galima pakentėti, kad galbūt nenumirtum. Niekas ir nežada, kad skiepai nuo šito brudo yra be šalutinių. Kas apsvarsto, tai žino, ko tikėtis. Ir nezyzia.
Niekur gyvenime garantų nėra, ne tik medicinoje. Ir plyta einant ant galvos užkrist gali. Bet pagalvoji, kokia maždaug to tikimybė ir eini. Pagalvoji, kokia maždaug tikimybė po skiepo šalutinius patirti paskutinį kartą gyvenime, ir eini skiepytis arba ne. Džiaugiuosi, kad mama Astra nepasiskiepijo. Jau realiai matau, kad su Astra biškį kitaip, nei nukritusia plyta ant galvos.
Nu su skyle po kaldra slėptis.gal kameros nejungsiu per pamokas..
Suks varžtą po savaitės kai ištrauks? Kažkur skaičiau, kad būna, jog iškart įsuka.
Man atrodo, kad kuo zmogus sunkiau skiepus pernesa, tuo sunkiau ir kovidu sirgtu. Nezinau, ar tai tiesa, bet taip itariu.