Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O tai kada jį skiepijo? Ar ne prieš savaitę dvi, kažką skaičiau anksčiau.

Šiandien buvo antras skiepas.

Atsakyti

Aš ne apskritai apie nelaimingus atsitikimus.
tai jeigu tuk su plytom lygini, tai jooo, kiek cia tu plytu krenta. Tu palygink su skaiciumi, kiek zmoniu isgyveno po vakcinos ir kiek mire. Va cia ir matysi tikimybe. Isgyveno milijonai, o mire kiek? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 17 kovo 2021 - 23:31

Pinotija, 17 Kov 2021 - 23:15, parašė: Kortele neima? Kas per klinika senobinė. Turguj net galima kortele mokėti kartais.
Ai.nežinau.iš internerneto.
Atsakyti

Kortele neima? Kas per klinika senobinė. Turguj net galima kortele mokėti kartais.

nu taigi neapskaito tu visu pinigu, negi neaisku. Privatus odontologai tai didziausi mokesciu vagys. 

Atsakyti

Na jau nerizikuočiau su implantais tokiose klinikose, kur ima tik grynais. O jeigu pasirodys kas nors ne taip po kiek laiko, nekokybiškai padarys ar pan. Kaip galus surasti, kai kraunasi į kišenę. 

Atsakyti

Na jau nerizikuočiau su implantais tokiose klinikose, kur ima tik grynais. O jeigu pasirodys kas nors ne taip po kiek laiko, nekokybiškai padarys ar pan. Kaip galus surasti, kai kraunasi į kišenę. 

Tai ir mokant grynais turi išduoti mokėjimo dokumentą. Galima prašyti ir sąskaitos-faktūros su paslaugų detalizavimu, kad ir grynais mokant.

Bet jeigu visai be dokumento, tai tikrai kažkokia kontora neaiški, nepasitikėčiau.

Tada mokėčiau pavedimu. Bet pavedimas vis tiek turi būti pagal sąskaitą-faktūrą.

Šiaip negali būti paslauga be kažkokio patvirtinimo.

Atsakyti

Tai ir mokant grynais turi išduoti mokėjimo dokumentą. Galima prašyti ir sąskaitos-faktūros su paslaugų detalizavimu, kad ir grynais mokant.

Bet jeigu visai be dokumento, tai tikrai kažkokia kontora neaiški, nepasitikėčiau.

Tada mokėčiau pavedimu. Bet pavedimas vis tiek turi būti pagal sąskaitą-faktūrą.

Šiaip negali būti paslauga be kažkokio patvirtinimo.

Būtent, tik taip.

Net keista, įstaiga, kuri ima tokius pinigus ir tipo neturi kortelių skaitytuvo?? Čia gi ne vilnones kojines tarpuvartėj iš bobulės pirkti.

Atsakyti
Aš dukrai plokštelę užsakiau, apmokėjimas grynais ar pavedimu, gavau sąskaitą faktūrą. Ir kiekvieną kartą išrašo už apsilankymą tokią sąskaitą, apmokant nurodyt reikia sąskaitos faktūros numerį.
Atsakyti

Ajezus, mergos, taigi greitai laikrodzius priekin suksim..  :bijau2:​ 

Jooo, čia tai man nipotinka....

Nu laba diena... Tikrai nemažai buvo ir yra snargliuojančių, su skaudančiom gerklėm... Nu taip - su gripu nežinau nei vieno.

Nežinau, kaip kiti, bet mano vaikai nesirgo nei karto tfu tfu tfu. Jokia peršalimo liga. O sirgdavo bile kiek kartų. 

Labas rytas 🌹

Atsakyti

O aš paskaitau, nes tai jokie antivakseriai, o mąstantys ir besiskiepijantys. Tačiau, šalutiniai per daug dažnai žmonėms ir jie tuo dalinasi, kaip jautėsi ar jaučiasi.

Taip, aš irgi žinau moterį, kuriai stiprūs tie šalutiniai buvo. Labai aukšta tempa, labai skaudėjo raumenis. Nu, kaip rimta liga. Po Modernos jai. Tai ką, ji sako, jei skiepytis vėl reiks, tai baisuva jai. Nežino, ar pasiryžtų dar kartą pati, savo noru vėl tam.

Man to nebuvo, aš dar kartą bandyčiau tikrai.

Atsakyti

Galbūt. Bet, tuo pačiu, yra tikimybė persirgt be simptomų arba su menkais. Turbūt, vienos tiesos kolkas čia nėra, per mažai dar žinom. Po to dešimtmečio bus aiškiau.

Yra tikimybė, bet kaip žinoti?...

Mano bendradarbė savo geriausią draugę laidoja. Dvi savaites pasirgo kovidu ir va.... 😔

Atsakyti

Jauniems, ir tai būna nedarbingumas.

Nu iš mano darbo, kažkur 30 žmonių, tik 2 buvo nedarbingumas...

Atsakyti