Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai ateis Amadeja ( kada nors) ir gal pasakys, paviesino jos "paslapti" vyrui,  exui ar dar kam nors ar nepaviesino. Kam is anksto metytis nepagristais kaltinimais kazkuriai is esanciu ar slapta skaitanciu, nesuprantu.

Atsakyti

Visai nenustebsiu, jei ir amadejos vyrui dabar numetė linkA. Arba exui. Užtat ir parašė tas paskutinės žinutes tokias. Liūdna iš tikro, kad tokių gyvačių yra čia 

Ne. Nieks nieko nenumetė. Tiesiog nuotaika susigadino ir tiek. 

Nirisi padiskutuot apie kažką įdomiau, o prasideda kažkokie tūpi puolimai. 

O atsiribojimui irgi ribos yra.

Atsakyti

Ne. Nieks nieko nenumetė. Tiesiog nuotaika susigadino ir tiek. 

Nirisi padiskutuot apie kažką įdomiau, o prasideda kažkokie tūpi puolimai. 

O atsiribojimui irgi ribos yra.

Tai jau diskutavai kelias diena iš eilės. Net iš sexekspertės tapai santykių eksperte. 

Tavo vaikam turbūt mamos dėmesio trūksta, tiek jai diskutuojant. :)​ 

Atsakyti

Nu cia jos stilius, kazka uzsimint ir tylet. 

Aš nieko neužsiminiau. Atsikniskit

Atsakyti

Aš nieko neužsiminiau. Atsikniskit

Bet pati juk nori būti dėmesio centre, o dabar jau atsikniskit? :D​  

Atsakyti

Aninanda, kerstaut ner uz ka, nes Amadeja yra taktiska ir niekad nieko neizeide. Pavydas?  :D Tu rimtai?  :lol:

Atsakyti

Aninanda, kerstaut ner uz ka, nes Amadeja yra taktiska ir niekad nieko neizeide. Pavydas?  :D Tu rimtai?  :lol:

Va šito aš irgi nesuprasčiau. Nes Amadėjai kerštaut? Ji tikrai niekam nėra jokio blogo žodžio pasakiusi, nei susikirtusi,  viena iš nedaugelio.

Atsakyti

Amadeja, mes jau rasem ne karta, kad nebeidomu daugumai tos paleistuvystes. Is pradziu buvo smalsu, bet jau nebe.

Tai jei tau tai idomu, tai zinok, tikrai ne visiems. 

Kaip ir tos pirteles tai kitiems tik prausimosi budas, o ne kokia tai pramoga. 

Atsakyti

Nu ir kalbėkit apie ką įdomu. Negi trukdau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2021 - 19:02

Amadėja*, 13 Bal 2021 - 20:02, parašė: Nu ir kalbėkit apie ką įdomu. Negi trukdau?
Ir nebėra apie ką😃😃 Galim eit prie mano kopūstų.😃 Išmečiau pora puvėkų.Jaučiu dar svogūnams šakės😃
Atsakyti

Bent nieko nepykins

Atsakyti

Va kad tuos vaikus jai pastoviai prikiša, tai iš vis žemas lygis. Tipo moteris, kuri randa laiko forumui arba savo ir vyro pramogoms, jau automatiškai atima tą laiką iš vaikų. Tarsi pačios prilipę prie tų vaikų ir diena naktį supermamytes vaidinat

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 13 balandžio 2021 - 19:13