Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš pasisodinau gėlyčių, bet jaučiu gerokai per anksti, sušals...

Priedas  20210413_154528_copy_2265x1699.jpg   201,41KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Amadėja*, 13 Bal 2021 - 20:11, parašė: Bent nieko nepykins
Nu ką tu.visko gali būt.😃
Atsakyti

mona.mona, 13 Bal 2021 - 20:13, parašė: Aš pasisodinau gėlyčių, bet jaučiu gerokai per anksti, sušals... attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=270132"]20210413_154528_copy_2265x1699.jpg[/url]

Tai gal kambary palaikyk.😃

Kas čia per tvora pas tave.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 balandžio 2021 - 19:15

Tai gal kambary palaikyk.😃

Nėr vietos kambary 😃

Atsakyti

Amadeja, mes jau rasem ne karta, kad nebeidomu daugumai tos paleistuvystes. Is pradziu buvo smalsu, bet jau nebe.

Tai jei tau tai idomu, tai zinok, tikrai ne visiems. 

Kaip ir tos pirteles tai kitiems tik prausimosi budas, o ne kokia tai pramoga. 

Man tai daug įdomiau, nei kasdienis buitiakas ir kopūstai, corona irgi jau nusibodus 😆

Atsakyti

attachicon.gif20210413_154528_copy_2265x1699.jpg

Čia tavo balkone tokios grotos? 🤣

Atsakyti

Mane tai šiandien žorikėlis varo iš proto, rėkia visą dieną non stop, viskas blogai ir blogai. O vakar padorus vaikas buvo. Jau net galva plyšta iš skausmo nuo to rėkimo.

Atsakyti

Kol nebuvo amadėjos pomėgių.kopūstai gerai ėjo.😃

Skaniai.

Atsakyti

Čia tavo balkone tokios grotos? 🤣

Nesityčiok, senas namas, laukiam renovacijos 😁 jau praeitą vasarą turėjo prasidėt, ir vėl kažko atsidėjo. Tai ir netvarkom to balkono, nes po to vis tiek darys visus vienodai. 

Atsakyti

tempk namo, tik ten pavojinga, jaučiu, mažoji gėlininkė gali tvarką padaryti  :D​ 

Atsakyti
Mona, nešk dar numei kvietkas.
Atsakyti

tempk namo, tik ten pavojinga, jaučiu, mažoji gėlininkė gali tvarką padaryti  :D​ 

Mona, nešk dar numei kvietkas.

Jei nepamiršiu nakčiai parnešiu, bet dieną per dideli griozdai ant palangės laikyt, o ant žemės yra net dvi naikintojos 🤭

Atsakyti