Atsiras tu temu. Lyg nebutu be bledstvu apie ka sneket.
Nesityčiok, senas namas, laukiam renovacijos 😁 jau praeitą vasarą turėjo prasidėt, ir vėl kažko atsidėjo. Tai ir netvarkom to balkono, nes po to vis tiek darys visus vienodai.
Oi, ten popieriai pusantru- du metai tvarkosi.
Užsiregistravau pirmadienį vis tik tam antikūnų tyrimui, dar tuo pačiu ir kovid pasidarysiu, maža ką 😄
Šiandien mamka išdrįso video call padaryti. Anksčiau tokiu būdu nebendravo, bijojo apsiverkti, kaip pati sako. Bet šiandien normaliai laikėsi, taip ilgai plepėjom.
Be galo laukiu motinos dienos, kada jau galėsim apsikabinti ir ja ir su tėčiu
Man kita savaite antikunu kokybinis tyrimas. Bet netikslus jis. Pazistama pasidare po pirmo skiepo, tai nuli rode. Nuvare i Anteja, pasidare kiekybini pasirodo, yra tu antikunu pakankamai.
Oi, ten popieriai pusantru- du metai tvarkosi.
Tai taip, bet jau popieriai senų seniausiai tvarkomi, jau darbai fiziniai turėjo prasidėt, o ir vėl kažkas pastrigo. Biški užknisa, nes tikrai norisi balkoną susitvarkyt, galvojam pasikabint tokį kaip fotelį, dar kokią spintukę daiktam. O dabar tai baisus tas balkonas. Tos grotos tik iki turėklų, bet vis tiek. Šiandien išnešiau iš balkono kelis maišus visokio š, nes kai neturim kur dėt ko nors, tempiam į balkoną 🙈
Man kita savaite antikunu kokybinis tyrimas. Bet netikslus jis. Pazistama pasidare po pirmo skiepo, tai nuli rode. Nuvare i Anteja, pasidare kiekybini pasirodo, yra tu antikunu pakankamai.
mano darbuotojai pradėjo su skiepais judėti, gal ir aš greitu laiku kvietimą gausiu...
As tai domiuosi covidu, nes da neskiepyta, Siandien piktai juokiausi is vilensku skiepyjimo ypatybiu ir pensininku, suguzejusius prie duru nuo 9 val, nors laikas paskirtas 16ai val.
Ir besiruosiantys puti Intemoros svogunai mane labai pykina, baisus tai kvapas.
O geriausia, kad į LT užvežė Johnson vakcinos ir vėl kartojasi astrazenecos istorija...
Kol nebuvo amadėjos pomėgių.kopūstai gerai ėjo.😃
Skaniai.
ai, pas mane jie irgi papūva ir morkos kartais pajuoduoja. Ale stirnom už mano tvoros irgi reikia maitintis, o mes draugiški-dalinamės
Tai taip, bet jau popieriai senų seniausiai tvarkomi, jau darbai fiziniai turėjo prasidėt, o ir vėl kažkas pastrigo. Biški užknisa, nes tikrai norisi balkoną susitvarkyt, galvojam pasikabint tokį kaip fotelį, dar kokią spintukę daiktam. O dabar tai baisus tas balkonas. Tos grotos tik iki turėklų, bet vis tiek. Šiandien išnešiau iš balkono kelis maišus visokio š, nes kai neturim kur dėt ko nors, tempiam į balkoną 🙈
Tai konkursas buvo, jau yra rangovas?
Tai konkursas buvo, jau yra rangovas?
Hmmm, geras klausimas 😁 nesidomiu aš tiek tiksliai, pasakė, kad rugpjūtį darbus pradės, tai ir laukiau. Taip ir nesulaukiau dar, tuoj kitas rugpjūtis ateis..