Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

As tai nemanau, kad tai fantazijos. 

Atsakyti

Ir kodėl taip neteisingai nutinka  :unsure: . Trys vaikai sudegė, o girtuokliaujanti motina su sugyventiniu išsigelbėjo 

https://m.delfi.lt/k...php?id=86934777

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man atrodo, kad tobulų šeimų ir nebūna, yra tik derančios tarpusavy arba ne. Net ir kai vyrai laksto pas kitas, kur jų vėtrungė pasisuka pagal kitą sijoną, žiūrėk, kartais turi stiprią šeimą, nes žmona taip pat laisviau žiū į šitą reikalą. Kitoj šeimoj moteris su k......s, o vyras tik žiūri kaip įtikti ir valio, jei viskas abiems tinka. Kita pažiūrėtų ir galvotų, nu ne, aš tai tikrai negyvenčiau kartu. Ir aišku, kad negyventų - ji gyventų savo gyvenimą.

Tik tiek, kad Amadėja per daug viešina neviešintinus dalykus gal, dėl to ir sulaukia audringos reakcijos. Kur moterys, ten ir turgus. Kokią švinktelėjusią vištą kas įkis babuliukui ir visas turgus griaudės su skirtingom nuomonėm, o čia bigsmile.gif
Amadėja, nuasmenink ir viskas ok. Niekas neįžeidinės ir nebus dėl ko ir pačiai įsiskaudint.

Tik mane nustebino, kad kartais pereinama į tikrus asmeniškumus, kas liečia šeimą, skundimus. Man labiau priimtinas tas variantas, kad jei jau plaka, tai viduj, bet nieko į išorę neišnešinėja, o kaip tik gina. Jei jau raganų irštva, tai raganų, bet geriau prie raganų svetimiems nelįsti.

Atsakyti

Ir kodėl taip neteisingai nutinka  :unsure: . Trys vaikai sudegė, o girtuokliaujanti motina su sugyventiniu išsigelbėjo 

https://m.delfi.lt/k...php?id=86934777

Nes jie trys pabėgo, o mažamečiai miegojo, niekas jų negelbėjo gal.. 

Atsakyti

Karynka, o vat įdomu, tau atrodo, kad tik aš amžiais kažką vaidinu, apsimetinėju ir pnš?

O tu ir gyvenime esi tokia tūpa ar tik čia apsimeti?

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nes jie trys pabėgo, o mažamečiai miegojo, niekas jų negelbėjo gal.. 

Mano mamos kaimynes sudege du vaikai, vienas liko. Tuo metu as gimdziau pirmaja savo. 

Atsakyti

Mano kaimynu atveju tevas dirbo naktinej pamainoj policininku,o motina isejo su drauge i kavine uzmigdzius du vaikus antrame namo aukste. Pirmame miegojo seneliai su vyriausia dukra. Sudege tie abu vaikai virsuje. Vienas virs metuku, kitam buvo trys. 

Atsakyti

Mano kaimynu atveju tevas dirbo naktinej pamainoj policininku,o motina isejo su drauge i kavine uzmigdzius du vaikus antrame namo aukste. Pirmame miegojo seneliai su vyriausia dukra. Sudege tie abu vaikai virsuje. Vienas virs metuku, kitam buvo trys. 

Baisu. Motina plaukų nenusirovė, grįžus?

Atsakyti

Baisu. Motina plaukų nenusirovė, grįžus?

Issiskyre, pradejo gerti, paskui istekejo, dar viena vaika pasigimde, vel issiskyre, nu dabar lyg su tokiu neblogu gyvena... 

Atsakyti

Ostapenko pamirojo..

Atsakyti
Kur forume laiką pakoreguot galiu?- niekaip neatknisu.
Atsakyti

Kažkaip per žinias sakė, kad išsigelbėjo jų 17-metis sūnus, bet žuvo mergina, su kuria jis gyveno... 

Atsakyti