Kur forume laiką pakoreguot galiu?- niekaip neatknisu.
Senoj versijoj tai būdavo laiko juostų pakeitimas nustatymuose.
Aš suprantu, tikiuosi reakcijų, neigiamų irgi, bet po to, kai jau išsirutulioja normali diskusija vėl kibt, kišt vaikus vien dėl to, kad bėdos su atmintim ir testo suvokimu, tai ką aš žinau. Kažkokios ribos būti galėtų.
Aš jokia visažinė. Tiesiog man įdomi žmonių santykių tema, pokalbiai spie juos, tai info tiesiog yra iš praktinės pusės.
Karynka, o tau asmeniškai: jei iš pirmo karto neina suprast ką perskaitei, tai užuot puolus kaip pasiutęs šuva, pabandyk perskaityt dar kartą. Jei neprisimeni, užsirašinėk, o ne mane kaltink
Ir vistik čia moterų forumas. Nu netikiu, kad ir apie pikantiškesnius dalykėlius neįmanoma tiesiog visai smagiai papliurpt
Amadėja, tai ir diskutuok. Tik mažas patarimas, nerašyk per asmeninę patirtį, o iškelk temą diskusijoms ir tiek.
Čia kaip vaistinėj - "Ką galite parekomenduoti nuo erekcijos sutrikimų, mano draugas prašė paklausti, kokie preparatai geriausi"
Mano reakcija buvo kaip ir daugumos - kad pasaugotum savo šeimą sau. Išties nežinai, kas skaito temą ir kokiu tikslu. O tau nesąmonių realiam tavo gyvenime pakanka, kad kokia užsiutus bobą dar užsiundytų be reikalo ką nors.
Bet įdomu kodėl taip siutina 😃