Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kur forume laiką pakoreguot galiu?- niekaip neatknisu.

Senoj versijoj tai būdavo laiko juostų pakeitimas nustatymuose.

Atsakyti

Kur forume laiką pakoreguot galiu?- niekaip neatknisu.
Mano nustatymai ir tada laiko juosta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 14 balandžio 2021 - 08:45
Ačiū, Fėja ir Karynka, radau ir sutvarkiau smile.gif
Atsakyti

Aš suprantu, tikiuosi reakcijų, neigiamų irgi, bet po to, kai jau išsirutulioja normali diskusija vėl kibt, kišt vaikus vien dėl to, kad bėdos su atmintim ir testo suvokimu, tai ką aš žinau. Kažkokios ribos būti galėtų. 

Aš jokia visažinė. Tiesiog man įdomi žmonių santykių tema, pokalbiai spie juos, tai info tiesiog yra iš praktinės pusės. 

Karynka, o tau asmeniškai: jei iš pirmo karto neina suprast ką perskaitei, tai užuot puolus kaip pasiutęs šuva, pabandyk perskaityt dar kartą. Jei neprisimeni, užsirašinėk, o ne mane kaltink :D

Ir vistik čia moterų forumas. Nu netikiu, kad ir apie pikantiškesnius dalykėlius neįmanoma tiesiog visai smagiai papliurpt :) 

Atsakyti

Aj ir dar, nėr jokio tikslo būt dėmesio centre ar jo išsireikalaut. Įdomu kai yra apie ką rašyt ir tiek.

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Kažkaip per žinias sakė, kad išsigelbėjo jų 17-metis sūnus, bet žuvo mergina, su kuria jis gyveno... 

Skaičiau, kad trys mažamečiai vaikai sudegė ir ta mergina. O girta mama su sugyventiniu, palikusi vaikus išbėgo iš degančio namo.

Atsakyti

Mažule, jei manai, kad man įgelsi, tai nepavyks aš čia tik personažas (burbanti, pasisavinau mintį)    :D​ 

Atsakyti
Amadėja, tai ir diskutuok. Tik mažas patarimas, nerašyk per asmeninę patirtį, o iškelk temą diskusijoms ir tiek.
Čia kaip vaistinėj - "Ką galite parekomenduoti nuo erekcijos sutrikimų, mano draugas prašė paklausti, kokie preparatai geriausi biggrin.gif "
Mano reakcija buvo kaip ir daugumos - kad pasaugotum savo šeimą sau. Išties nežinai, kas skaito temą ir kokiu tikslu. O tau nesąmonių realiam tavo gyvenime pakanka, kad kokia užsiutus bobą dar užsiundytų be reikalo ką nors.
Atsakyti

Ką jūs čia su tais personažais užsiciklinot? Na atrodo, kad 10 ar daugiau kartų per dieną lendant į forumą, reikia nepamiršt ir savo personažo kaukę užsidėt?   

Taigi ir susirgti galima taip besikaitaliojant. :D​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 14 balandžio 2021 - 09:39

Amadėja, tai ir diskutuok. Tik mažas patarimas, nerašyk per asmeninę patirtį, o iškelk temą diskusijoms ir tiek.
Čia kaip vaistinėj - "Ką galite parekomenduoti nuo erekcijos sutrikimų, mano draugas prašė paklausti, kokie preparatai geriausi biggrin.gif"
Mano reakcija buvo kaip ir daugumos - kad pasaugotum savo šeimą sau. Išties nežinai, kas skaito temą ir kokiu tikslu. O tau nesąmonių realiam tavo gyvenime pakanka, kad kokia užsiutus bobą dar užsiundytų be reikalo ką nors.

Bet įdomu kodėl taip siutina 😃

Atsakyti

Na nežinau, bet iš tos ponios raudonomis kojinėmis, man kelintą kartą matosi tikslinga pašaipa Amadėjos atžvilgiu.

Atsakyti