Tai realiam gyvenime irgi dažnas atvejis, kad su draugių vyrais meilužiaujama. Čia žanro klasika juk 😄
Bet cia gi kaip ir su vaikais - didžiausias bully (angl. žodis...net nezinau kaip lietuviskai issireiksti
) yra labiausiai nuskriaustas vaikas savo šeimoje, todėl bando tyciotis is kitu del vienintelio dakyko - pavydo, kad jam jo seimoje sunku gyventi. Tikiuosi suprantamai isaiskinau, siandien pavargau, tai mintys nesiriša
Tqip ir su forumo kontingentu.
Papildyta:
Geriausiai, tai kai forumo 'draugės' kitu 'draugių' vyrus vilioja po susitikimu gyvai
O ir taip yra buvę?

Tqip ir su forumo kontingentu.
Papildyta:
Geriausiai, tai kai forumo 'draugės' kitu 'draugių' vyrus vilioja po susitikimu gyvai

Buvę, buvę.
Papildyta:
Ugnys, ne bobos

Mano exas visas mano drauges kadrino. O kai jos nx pasiunte, tai siuto ir ant ju vare.Trys. Tiesa, viena, ketvirtoji, pasirase. O jau tokia buvo gera, man vaikus saugodavo nenokamai, pati pasisiulydavo. Aha, ugnis. Pasirodo, varydavo su daug kuo, o pykdavo, kai jos vyras ja nepasitikejo.
Dabar UK, uz anglo istekejo.
Visai nenustebsiu, jei ir amadejos vyrui dabar numetė linkA. Arba exui. Užtat ir parašė tas paskutinės žinutes tokias. Liūdna iš tikro, kad tokių gyvačių yra čia
Bet reik žinot Amadėjos fb, tada atkapstyt jos vyrą ar ex. Ne taip paprasta juk. Netikiu kažkaip, kad ims čia kuri dabar ir darys taip, nebent nuo suoliuko kas nors. O išvis manua, kad Amadėja apsimetė įsižeidusia, nes gi sakė, nereaguoja, o čia pyst ir sureagavo iš oro., kai apie kremus pradėjo kalbėt nudegimų.
Anidanda, 13 Bal 2021 - 23:00, parašė: Tai realiam gyvenime irgi dažnas atvejis, kad su draugių vyrais meilužiaujama. Čia žanro klasika juk 😄Neteko susidurti.
Karynka, o vat įdomu, tau atrodo, kad tik aš amžiais kažką vaidinu, apsimetinėju ir pnš?
O tu ir gyvenime esi tokia tūpa ar tik čia apsimeti?

<p> </p>
<p>O tu ir gyvenime esi tokia tūpa ar tik čia apsimeti?</p>
Amadėja, čia tikrai tuuuuuu???

Blin, man net sirdis atsigavo. Nes toks nepalenkiamas superdupertaktiskumas tai irgi kazkaip erzino...
Ir pritarsiu Amadėjai, kad geriau žmonės kalbasi atvirai, negu turi baimes ir yra tobuli ale santykiuose. Aš tai nesistebiu niekuo.

Va va - man net užmiegotos akys prasimerkė ir nuotaika kažkaip pakilo