Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai realiam gyvenime irgi dažnas atvejis, kad su draugių vyrais meilužiaujama. Čia žanro klasika juk 😄

Atsakyti

Bet cia gi kaip ir su vaikais - didžiausias bully (angl. žodis...net nezinau kaip lietuviskai issireiksti rolleyes.gif) yra labiausiai nuskriaustas vaikas savo šeimoje, todėl bando tyciotis is kitu del vienintelio dakyko - pavydo, kad jam jo seimoje sunku gyventi. Tikiuosi suprantamai isaiskinau, siandien pavargau, tai mintys nesiriša biggrin.gif
Tqip ir su forumo kontingentu.
Papildyta:
Geriausiai, tai kai forumo 'draugės' kitu 'draugių' vyrus vilioja po susitikimu gyvai biggrin.gif

O ir taip yra buvę?  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 13, 22:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813358" data-time="1618343773"><div><p>Bet cia gi kaip ir su vaikais - didžiausias bully (angl. žodis...net nezinau kaip lietuviskai issireiksti vartotojo įkelta nuotrauka) yra labiausiai nuskriaustas vaikas savo šeimoje, todėl bando tyciotis is kitu del vienintelio dakyko - pavydo, kad jam jo seimoje sunku gyventi. Tikiuosi suprantamai isaiskinau, siandien pavargau, tai mintys nesiriša vartotojo įkelta nuotrauka
Tqip ir su forumo kontingentu.
Papildyta:
Geriausiai, tai kai forumo 'draugės' kitu 'draugių' vyrus vilioja po susitikimu gyvai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O ir taip yra buvę?  bigsmile.gif​ </p>

Buvę, buvę.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 13, 22:00)
<p>Tai realiam gyvenime irgi dažnas atvejis, kad su draugių vyrais meilužiaujama. Čia žanro klasika juk 😄</p><p></p>

Ugnys, ne bobos biggrin.gif
Atsakyti

Mano exas visas mano drauges kadrino. O kai jos nx pasiunte, tai siuto ir ant ju vare.Trys.  Tiesa, viena, ketvirtoji, pasirase. O jau tokia buvo gera, man vaikus saugodavo nenokamai, pati pasisiulydavo. Aha, ugnis. Pasirodo, varydavo su daug kuo, o pykdavo, kai jos vyras ja nepasitikejo.

Dabar UK, uz anglo istekejo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 13 balandžio 2021 - 22:29

Visai nenustebsiu, jei ir amadejos vyrui dabar numetė linkA. Arba exui. Užtat ir parašė tas paskutinės žinutes tokias. Liūdna iš tikro, kad tokių gyvačių yra čia 

Bet reik žinot Amadėjos fb, tada atkapstyt jos vyrą ar ex. Ne taip paprasta juk. Netikiu kažkaip, kad ims čia kuri dabar ir darys taip, nebent nuo suoliuko kas nors. O išvis manua, kad Amadėja apsimetė įsižeidusia, nes gi sakė, nereaguoja, o čia pyst ir sureagavo iš oro., kai apie kremus pradėjo kalbėt nudegimų.

Atsakyti

Anidanda, 13 Bal 2021 - 23:00, parašė: Tai realiam gyvenime irgi dažnas atvejis, kad su draugių vyrais meilužiaujama. Čia žanro klasika juk 😄
Neteko susidurti.
Atsakyti

Karynka, o vat įdomu, tau atrodo, kad tik aš amžiais kažką vaidinu, apsimetinėju ir pnš?

O tu ir gyvenime esi tokia tūpa ar tik čia apsimeti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 balandžio 2021 - 06:25
o..kazkam kantrybe truko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 14, 07:21)
<p>Karynka, o vat įdomu, tau atrodo, kad tik aš amžiais kažką vaidinu, apsimetinėju ir pnš?</p>
<p> </p>
<p>O tu ir gyvenime esi tokia tūpa ar tik čia apsimeti?</p>

Amadėja, čia tikrai tuuuuuu??? unsure.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 14 balandžio 2021 - 07:40

Blin, man net  sirdis atsigavo. Nes toks nepalenkiamas superdupertaktiskumas tai irgi kazkaip erzino...  :D​ 

Atsakyti
Na bet turi Amadėja kantrybės tiek kritikos atlaikyt. O man visai įdomu paskaityt jos pasakojimus, geriau nei delfi sukurtas tobulas meilės istorijas. Ir niekada neteigčiau, kad tai tik fantazijos, žmonės skirtingi.

Ir pritarsiu Amadėjai, kad geriau žmonės kalbasi atvirai, negu turi baimes ir yra tobuli ale santykiuose. Aš tai nesistebiu niekuo.
Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 14, 08:41)
<p>Blin, man net  sirdis atsigavo. Nes toks nepalenkiamas superdupertaktiskumas tai irgi kazkaip erzino...  biggrin.gif​ </p>

Va va - man net užmiegotos akys prasimerkė ir nuotaika kažkaip pakilo biggrin.gif
Atsakyti