Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 18, 08:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801426" data-time="1616049840"><div><p>This page could not be found</p></div></blockquote><p><span>Atnaujinus šiuo metu sustabdytą vakcinaciją „AstraZeneca“ vakcina nuo COVID-19, svarstoma leisti skiepytis visiems norintiems, be prioritetinės eilės, sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.</span>

<span>Skaitykite daugiau: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/03/18/news/a-dulkys-svarsto-leisti-astrazeneca-vakcina-skiepytis-visiems-norintiems-be-eiles-18682793/'>https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/03/18/news/a-dulkys-svarsto-leisti-astrazeneca-vakcina-skiepytis-visiems-norintiems-be-eiles-18682793/</a></span></p>

Tai aišku, kad ne.
Bet tai ką čia aš - sena antivaksarė biggrin.gif
Atsakyti

Nonono. Noriu pamatyti kaip susiskiepys mūsų valdžia.

Atsakyti

Mūsų ministras tegul pavyzdį parodo, juk sakė, kad skiepysis būtent astra. Tai tegul pats pirmas eina.

Atsakyti

Pinot, kaip lazdukės mosikuotojas po nakties?

Atsakyti

Va, pries tris metus MB puskes vyra palaidojom.Uzkilo angina, po triju dienu mire. Sepsis. Kaip is oro atrodo. 

Angina lb.pavojingas dalykas, jei supūliuoja

Atsakyti

Aš moku kortele pas odontologę, bet ji visad paklausia, ar reikia kvito. Tai čia gal irgi kažką sukčiauja? Nes aš jo niekad neprašau.

Atsakyti

Galbūt. Bet, tuo pačiu, yra tikimybė persirgt be simptomų arba su menkais. Turbūt, vienos tiesos kolkas čia nėra, per mažai dar žinom. Po to dešimtmečio bus aiškiau.

Ir net be simptomų ar lengvai prasirgus po to būna visokių durnų komplikacijų

Atsakyti

Karynka., 18 Kov 2021 - 09:29, parašė: Pinot, kaip lazdukės mosikuotojas po nakties?
Nu aš labai iškrypus.kažkaip supratau ne taip😃
Atsakyti

Nu aš labai iškrypus.kažkaip supratau ne taip😃

Intemooooooraaaaa, fuiii  :blink:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Jeigu, leidžiant vakciną, pataikoma ne į raumenį, o į – kraujagyslę ir žmogus turi staigų kraujo krešėjimo sindromą, krešulys gali susidaryti. Bet tokie atvejai – itin reti. Gal Lietuvoje ir yra keli šimtai žmonių, turintys tokį sindromą. Bet labai abejočiau, kad iš karto po vakcinavimo nuo COVID-19 užsitrombuotų plaučiai“, – pasitelkęs savo kardiochirurgo patirtį, aiškino V. Andriukaitis. Jo žiniomis, pernai Lietuvoje 279 ligoniai dėl kraujo krešumo patyrė mirtiną plaučių emboliją. „Ir tokia komplikacija žmones ištiko be jokio vakcinavimo. Tai kodėl apie niekas nekalba“? – stebėjosi V. Andriukaitis.

Atsakyti

Šeštadienį rodys visą laidos interviu Hario ir Megan.

Atsakyti

Nonono. Noriu pamatyti kaip susiskiepys mūsų valdžia.

Mūsų ministras tegul pavyzdį parodo, juk sakė, kad skiepysis būtent astra. Tai tegul pats pirmas eina.

Ir tikrai jie tau tokie dideli autoritetai, kad persigalvotum? Ar čia tik šiaip, dėl tavo pasitenkinimo?  :D  

Juk ir paskui galėtum sakyti, gal jiems dideli šalutiniai, bet slepia ir pan.

Jeigu reikia įkvėpimo, tokiu atveju jau Sėlijos mamos patirtis labiau turėtų įkvėpti, nes ji ne viešas asmuo, visos sekėme atsipiepimus apie jos savijautą po skiepo. O ir metų jai daugiau nei Dulkiui  :D​ 

Atsakyti