Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Anidanda, 14 Bal 2021 - 20:55, parašė: Manau dauguma (ypač gerai uždirbancius vyrus turinčios) dirba ne dėl kapeikos į namus, o dėl kapeikos sau, dėl žinojimo, kad gali savimi pasirūpinti. o aš net neabejoju,kad daugelis ,tiek vyrai tiek moterys nafig trenktų tuos darbus,jei išloštų milijoną . Yra žmonių,kurie myli savo darbą,bet daugumai reikia tiesiog pragyventi.
Atsakyti

Nei aš manau,nei nemanau.net jei aš dirbu,tai ką negaliu rast laiko sm.oi,kiek laiko man liktų.o dar jei filmų nežiūrėčiau,arba tiesiog neprigulčiau padepresuot ir savęs pagailėt,tai visi kopūstai būtų sunaudoti pagal paskirtį😀😀

Esmė ne tik laiko rast. Bet dar ir netinget 😃. Ir tu emocijų poreikis gi atsiranda tuomet, jai trūksta kitų, panašaus veikimo

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 14, 19:48)
nusprendziau, nes visos grieztai pasmerke erotinius masazus ir seksus tryse :D Nu ok..ne visos..dauguma... Jums nesudaro, jai sudaro...jai gerai, vyrui  gerai..niekaip nesuprantu bandymu zmogu perdaryt pagal savo supratima smile.gif Jums ka trukdo gyvent, skauda, mirstat del to? smile.gif
[right][snapback]72813867[/snapback][/right]

Tu neteisi. Ne erotinius masažus ar dar ką pasmerkė, o Amadėjos elgesį čia. Koks tikslas čia pastoviai pasakoti? Dėmesio trūkumas? Noras parodyti kokia ji kieta tuose reikaluose, kad va tokia visa be ribų?
Bet tokie žmonės nežavi, daugiau sukelia šleikštulį. Netgi vaikų teisių atžvilgiu, prie jos elgesio teisiškai niekaip neprikibs, bet va požiūrį ją tai garantuoju pakeistų. Aš manau, bet čia tik mano nuomonė, tokie dalykai yra intymu ir turi likti porai, jei jau atsiranda noras pasakotis, reiškia, tas pasakojimas sukelia pasitenkinimą, nes jai liktų tik tarp jų, tie veiksmai matyt nebūtų tokie malonūs. smile.gif
Atsakyti

Anidanda, 14 Bal 2021 - 21:04, parašė: Esmė ne tik laiko rast. Bet dar ir netinget 😃. Ir tu emocijų poreikis gi atsiranda tuomet, jai trūksta kitų, panašaus veikimo
Nu jei jau hobis .tai ko čia tingėt.gi jėgų reikia ir bėgiot ir dviračiu važiuot ir žvejot,daržus ravėt...o čia..pfff...
Atsakyti

[quote name="Anidanda" post="72813876" timestamp="1618422905"]Anidanda, 14 Bal 2021 - 20:55, parašė: Manau dauguma (ypač gerai uždirbancius vyrus turinčios) dirba ne dėl kapeikos į namus, o dėl kapeikos sau, dėl žinojimo, kad gali savimi pasirūpinti. o aš net neabejoju,kad daugelis ,tiek vyrai tiek moterys nafig trenktų tuos darbus,jei išloštų milijoną . Yra žmonių,kurie myli savo darbą,bet daugumai reikia tiesiog pragyventi.[/quote]
Tai vat kad to milijono dykai neduoda 🤣

Aš savo darbo nei labai ten myliu, nei nemyliu. Eilinis darbas, kurį sugebu ir tiek. Galėčiau nedirbt laisvai, jei tik norėčiau. Pragyventumem be problemų. Bet aš nenoriu jaustis nesaugi, būt vyro malonėj. Nenoriu kad mano pasaulis susiaurėtu visam laikui iki šeimos ir namų. Man svarbus žinojimas, kad jei kas, nepražusiu be vyrų. Ir aplamai faina turėt savo pinigų ir pirkt sau sukneles neatsiklausus diedo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 14 balandžio 2021 - 20:11

Tu neteisi. Ne erotinius masažus ar dar ką pasmerkė, o Amadėjos elgesį čia. Koks tikslas čia pastoviai pasakoti? Dėmesio trūkumas? Noras parodyti kokia ji kieta tuose reikaluose, kad va tokia visa be ribų?
Bet tokie žmonės nežavi, daugiau sukelia šleikštulį. Netgi vaikų teisių atžvilgiu, prie jos elgesio teisiškai niekaip neprikibs, bet va požiūrį ją tai garantuoju pakeistų. Aš manau, bet čia tik mano nuomonė, tokie dalykai yra intymu ir turi likti porai, jei jau atsiranda noras pasakotis, reiškia, tas pasakojimas sukelia pasitenkinimą, nes jai liktų tik tarp jų, tie veiksmai matyt nebūtų tokie malonūs. smile.gif

oi tik nereikia...kiek cia buvo vemusiu, kad jas palies svetimas vyras...tikrai ne tik pasipasakojimus smerke...

Atsakyti

Nu jei jau hobis .tai ko čia tingėt.gi jėgų reikia ir bėgiot ir dviračiu važiuot ir žvejot,daržus ravėt...o čia..pfff...

Tu matai ksip hobį, aš matau kaip emocijų paieškas. Patvirtinimo, kad kažkam patinki, paieškas 

Atsakyti

Anidanda, 14 Bal 2021 - 21:10, parašė: Tai vat kad to milijono dykai neduoda 🤣 Aš savo darbo nei labai ten myliu, nei nemyliu. Eilinis darbas, kurį sugebu ir tiek. Galėčiau nedirbt laisvai, jei tik norėčiau. Pragyventumem be problemų. Bet aš nenoriu jaustis nesaugi, būt vyro malonėj. Nenoriu kad mano pasaulis susiaurėtu visam laikui iki šeimos ir namų. Man svarbus žinojimas, kad jei kas, nepražusiu be vyrų. Ir aplamai faina turėt savo pinigų ir pirkt sau sukneles neatsiklausus diedo
Tau labai pasisekė.daug kas dirba ne savo suknelėms,o duonai.
Atsakyti

Aik tu, Intemora, nu kas tas milijonas? Tuoj ji investuosi, nusipirksi gerus namus, geras auto,gal dar ka, nu, o is ko gyvent? Jei tu ji pragyvenimui leisi, tai jo tuoj neliks.

Atsakyti

Anidanda, 14 Bal 2021 - 21:13, parašė: Tu matai ksip hobį, aš matau kaip emocijų paieškas. Patvirtinimo, kad kažkam patinki, paieškas
Gal ir taip.tai jei to reikia,tai ką tas noras praeis kokiam vaikų daržely ,vaikams košes nešiojant ar kasoj sėdint.
Atsakyti

Greiskeli, 14 Bal 2021 - 21:17, parašė: Aik tu, Intemora, nu kas tas milijonas? Tuoj ji investuosi, nusipirksi gerus namus, geras auto,gal dar ka, nu, o is ko gyvent? Jei tu ji pragyvenimui leisi, tai jo tuoj neliks.
Nu penkis penkis tada.ką čia su tuo milijonu.😀 Nors man užtektų .namus turiu,o milijono algos tikrai neuždirbsiu.😀😀
Atsakyti

oi tik nereikia...kiek cia buvo vemusiu, kad jas palies svetimas vyras...tikrai ne tik pasipasakojimus smerke...

Nu tai kai nieks nepasakoja, tai nieko ir  nevimdo. O kai istisai pries akis tos detales, tai mane tikrai jau pykino, nes man tai nepriimtina. Te daro, ka nori, bet kam kist kitiems po nosim? 

Atsakyti