Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nu penkis penkis tada.ką čia su tuo milijonu.😀 Nors man užtektų .namus turiu,o milijono algos tikrai neuždirbsiu.😀😀

Nepamirsk, kad turedama daug ir leisi daug. Ne tiek, kiek dabar leidi. 

Atsakyti

Greiskeli, 14 Bal 2021 - 21:23, parašė: Nepamirsk, kad turedama daug ir leisi daug. Ne tiek, kiek dabar leidi.
Žinai.o gal gi surizikuočiau.😀😀😀
Atsakyti

Nu tai kai nieks nepasakoja, tai nieko ir  nevimdo. O kai istisai pries akis tos detales, tai mane tikrai jau pykino, nes man tai nepriimtina. Te daro, ka nori, bet kam kist kitiems po nosim? 

bet kalba buvo ne apie tai..kad matau pries akis ta vaizda, mane vimdo...o kad Oj mane paliestu svetimas vyras, kistu pirstus..apsivemciau :) Nu common. Juk tas dabartinis nera pirmasis, vadinas kazkada kiso naujas vyras i jus pirstus..ir lyg nevemet...Cia ne tau..cia apskritai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 balandžio 2021 - 20:26

Aik tu, Intemora, nu kas tas milijonas? Tuoj ji investuosi, nusipirksi gerus namus, geras auto,gal dar ka, nu, o is ko gyvent? Jei tu ji pragyvenimui leisi, tai jo tuoj neliks.

Iš investicijų galima gyventi laisvai 😄

Bet vat esmė, kad tada turi saugumą. Nes tai tavo pinigai. Todėl gali ir nedirbt.

Tuo tarpu namuose būnanti moteris gyvena iš vyro kišenės. Ji neturi savo pinigų. Ir visada joje tas nesaugumas  bus pasąmonėj. Kad ir ką tas diedas kalbėtų ar žadėtų. Ji suvoks, kad metams bėgant jos šansai darbo rinkoj lieka vis mažesni, todėl vyro malonės netekti vis pavojingiau.

Atsakyti

Greiskeli, 14 Bal 2021 - 21:22, parašė: Nu tai kai nieks nepasakoja, tai nieko ir nevimdo. O kai istisai pries akis tos detales, tai mane tikrai jau pykino, nes man tai nepriimtina. Te daro, ka nori, bet kam kist kitiems po nosim?
Man neoriimtina,bet nepykino anei kiek. Vat skaičiau kaip knygą...
Atsakyti

bet kalba buvo ne apie tai..kad matau pries akis ta vaizda, mane vimdo...o kad Oj mane paliestu svetimas vyras, kistu pirstus..apsivemciau :) Nu common. Juk tas dabartinis nera pirmasis, vadinas kazkada kiso naujas vyras i jus pirstus..ir lyg nevemet...

Kai kurioms moterims prieš leidžiant kišt pirštus reikia bent susipažinti, netgi biski įsimylėti 🤣. 

Atsakyti

Kai kurioms moterims prieš leidžiant kišt pirštus reikia bent susipažinti, netgi biski įsimylėti 🤣. 

o kai kurioms isimylet nereikia..uztenka, kad patiktu... Galu gale pas gydytojus nevemiat...

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 14, 20:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote"oi tik nereikia...kiek cia buvo vemusiu, kad jas palies svetimas vyras...tikrai ne tik pasipasakojimus smerke...</p>
[right][snapback]72813891[/snapback][/right]

Tai tas išplaukė iš jos pasakojimo. Būtų nepasakojus, nebūtų niekas vėmę. Tiesiog atrodo, kad Amadėjai pasakotis labai svarbu, jai tai teikia ne mažesnį malonumą negu pats procesas. biggrin.gif
Virgos panašus elgesys būdavo. smile.gif Tai dėmesio trūkumas gyvenime, draugų neturėjimas, prasmingos veiklos.
Atsakyti

Tai tas išplaukė iš jos pasakojimo. Būtų nepasakojus, nebūtų niekas vėmę. Tiesiog atrodo, kad Amadėjai pasakotis labai svarbu, jai tai teikia ne mažesnį malonumą negu pats procesas. biggrin.gif
Virgos panašus elgesys būdavo. smile.gifTai dėmesio trūkumas gyvenime, draugų neturėjimas, prasmingos veiklos.

cia sutinku. Bet anei viena nevemtu su svetimu vyru..nu anei viena...Juk ne koki bomza issirinko..o simpatiska vyriski...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 balandžio 2021 - 20:30

oi tik nereikia...kiek cia buvo vemusiu, kad jas palies svetimas vyras...tikrai ne tik pasipasakojimus smerke...

Kristij, o tai tą masažą gali daryt tik svetimas vyras? Savas ne? 😄

Atsakyti

o kai kurioms isimylet nereikia..uztenka, kad patiktu... Galu gale pas gydytojus nevemiat...

Bet ir nekaifuojam iki orgazmo  pas ginekologą 😆

Esmė tame, kad visos perleidžia per save. Kažką pykina. Kažką piktina. Manęs pvz nepykina, bet neįsivaizduoju jokio orgazmo tokioj situacijoj, nes man turi patinkt vyro asmenybė pirmiausia, kad būtų įmanoma atsipalaiduoti 

Atsakyti

Gydytojai yra gydytojai. Nesąmonė lyginti tai su gydytoju.

Atsakyti