Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kristij, o tai tą masažą gali daryt tik svetimas vyras? Savas ne? 😄

gal ir savas daro..to nezinom...tiesiog jiems reikia pipiriuku gyvenime ir viskas...kazko kitaip nei iprasta... As nepateisinu, jei susidare toks ispudis. Tas prives prie to, kad jau nebebus kur eit toliau, viskas bus nusibode ir gai prasidet jau nebelabai sveiki dalykai... Bet as ir nesmerkiu...jei ABIEMS gerai..tikrai gerai...o ne del baimes tas daroma ar dar kazko...tada koks skirtumas..tegul daro... Vaisius patys es :D

Atsakyti

Nu mane nuo tu aprasytu  kuno skysciu kvapu tai tikrai pykino. 

Atsakyti

Gydytojai yra gydytojai. Nesąmonė lyginti tai su gydytoju.

nu bet nevemi..kad tai ir nelygintina...net jei ziauriai bjauru...nu nevemi... Tiesiog ten labai jau hiperbolizavo kai kurios :) 

Atsakyti

bet kalba buvo ne apie tai..kad matau pries akis ta vaizda, mane vimdo...o kad Oj mane paliestu svetimas vyras, kistu pirstus..apsivemciau :) Nu common. Juk tas dabartinis nera pirmasis, vadinas kazkada kiso naujas vyras i jus pirstus..ir lyg nevemet...Cia ne tau..cia apskritai...

Iš kur tokios žinios, pirmas ne pirmas, kaip galima teigti tokius dalykus apie kitą žmogų. 

Atsakyti

Nu mane nuo tu aprasytu  kuno skysciu kvapu tai tikrai pykino. 

nu tai tu keistoj vietoj jautri :D Ziuri visokius zmoniu isdarinejimus ir tau liuks..net patinka..o va aprasymas skysciu kvapo supykino. Kazkaip nelogiskai :) Mane vaizdas labiau supykintu. O ten kazkoks aprasymas...apsitriedziau, paslydau, issivoliojau suduose, jie kazkokiu supuvusiu kaiusiniu trenke... Nu visiskai nulis reakcijos :D

Atsakyti

Iš kur tokios žinios, pirmas ne pirmas, kaip galima teigti tokius dalykus apie kitą žmogų. 

zinok duodu kepure prisikt, kad 99proc dabartiniu dalyviu ju dabartinis vyras nera pirmasis sekso partneris... net suesciau ta prisikta kepure :D

Atsakyti

Man tai morališkai nepriimtina.bet tiktai nepykina .

Kodėl turėtų,tokia jau fiziologija.

Atsakyti

O kodėl pas tave tuomet nėra smalsumo bandyt kažką sukurt, uždirbt, padaryt karjera, parašyt knygą, nudažyti sienas  ir pan. Gi energiją galima transformuoti 

Aš labai noriu namo aplinką tvarkyt, sodint, bet dar mb žemių nesutvarko. Tujos nusikėlė rudeniui. 

Tai kolkas tik daržas, bet užtat tvorą pasidarėm apart priekio, kur vartai bus :)

Aš tik nelabai apie tai rašau tiesiog. 

Atsakyti

nu tai tu keistoj vietoj jautri :D Ziuri visokius zmoniu isdarinejimus ir tau liuks..net patinka..o va aprasymas skysciu kvapo supykino. Kazkaip nelogiskai :) Mane vaizdas labiau supykintu. O ten kazkoks aprasymas...apsitriedziau, paslydau, issivoliojau suduose, jie kazkokiu supuvusiu kaiusiniu trenke... Nu visiskai nulis reakcijos :D

mes visi skirtingi, pamirsai? Meniniuose filmuose as zinau, kad viskas netikra.

https://www.facebook...33667604060447/

Atsakyti

nu bet nevemi..kad tai ir nelygintina...net jei ziauriai bjauru...nu nevemi... Tiesiog ten labai jau hiperbolizavo kai kurios :)

Man pas gydytoją ne bjauru. Pas jį man REIKIA. Ir aš pas jį su klausimais, su patarimo prašymu. Eidama pas jį neturiu jokių sex minčių. Lygiai kaip ir jam nuo manęs. Kitaip pas jį neičiau.

O ten eina moteris ir ją masažuoja masažistas su stačiu ir jam akys dega. Bet gal ne dėl masažuojamos moters, o, kad masažuotojo žmona dročina kitą .... Nu ar lygintini dalykai?

Atsakyti

mes visi skirtingi, pamirsai? Meniniuose filmuose as zinau, kad viskas netikra.

https://www.facebook...33667604060447/

matyt tada ne taip supratau..nes maniau tu ir tikrus skrodimus ziuri... :) Dokumentika...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 balandžio 2021 - 20:43

Man pas gydytoją ne bjauru. Pas jį man REIKIA. Ir aš pas jį su klausimais, su patarimo prašymu. Eidama pas jį neturiu jokių sex minčių. Lygiai kaip ir jam nuo manęs. Kitaip pas jį neičiau.

O ten eina moteris ir ją masažuoja masažistas su stačiu ir jam akys dega. Bet gal ne dėl masažuojamos moters, o, kad masažuotojo žmona dročina kitą .... Nu ar lygintini dalykai?

as sakiau nelygink...tiesiog kas butu nemalonaus, bjauraus, tu vis tiek nevemsi... Nu ir jau tikrai nevemsi matydama vyra su staciu, deganciom akim... Nu ka jus cia pasakojat :D

Atsakyti