Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Teletabėms kaip medus esu, seka visus mano rasomus postus ir temas biggrin.gif
Atsakyti

Nainai, klausk gydytojos.

Aš klausiau taip pat čia ir gydytojos, sakė, nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 10:55)
Skaičiau anotaciją, taip, vaistai rimti.

Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.

Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti padirbeti I dirbtuves biggrin.gif

Tas bandos sindromas pas zmones toks stiprus 'nenoriu, bet kaip as cia gi issiskirsiu is minios'.
Jei zmogus tam pasiruošęs, apsisprendes, tai valio. Bet tie kinkas drebinantys ir vistiek einantys manes nezavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 11:05

Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.

Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti pasirbeti I dirbtuves biggrin.gif

bet propagandini filmuka susukai apie  vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo :) isverstaskure esi  kaip  reta :)

Atsakyti
QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814226" data-time="1618477167"><div><p>Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.

Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti pasirbeti I dirbtuves vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>bet propagandini filmuka susukai apie  vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo smile.gif isverstaskure esi  kaip  reta smile.gif
</p>

Kaip as asu mylima teletabiu biggrin.gif Tu noretum gyventi mano gyvenimą, ane?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 10:59)

Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti padirbeti I dirbtuves  biggrin.gif

Tas bandos sindromas pas zmones toks stiprus 'nenoriu, bet kaip as cia gi issiskirsiu is minios'.
[right][snapback]72814226[/snapback][/right]

Kur rašiau, kad bijau? Kam tą bandos sindromą priskiri? Man tai keista, kaip žmonės sugeba taip prisimąstyti, perskaitę paprastą klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 11:06)
Kur rašiau, kad bijau? Kam tą bandos sindromą priskiri? Man tai keista, kaip žmonės sugeba taip prisimąstyti, perskaitę paprastą klausimą  biggrin.gif

Ar tu moki skaityti? As gi rasiau 'cia ne qpie tave, seip tokie ryriniai apmastymai' biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 11:08

Kaip as asu mylima teletabiu biggrin.gifTu noretum gyventi mano gyvenimą, ane?

tureti vyra pijoka :) aciu -ne :) ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus,  todel  personazu cia  ir esi   pati sau fina:) :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 11:07)
Ar tu moki skaityti? As gi rasiau 'cia ne qpie tave, seip tokie ryriniai apmastymai' biggrin.gif  4u.gif

O kodėl sau prisitaikei paskutinį sakinį? Čia ne tau asmeniškai, čia šiaip mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814230" data-time="1618477409"><div><p>Kaip as asu mylima teletabiu vartotojo įkelta nuotraukaTu noretum gyventi mano gyvenimą, ane?</p></div></blockquote><p>tureti vyra pijoka smile.gif aciu -ne smile.gif ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus,  todel  personazu cia  ir esi   pati sau fina:) smile.gif
</p>

Stqi jums moters, kuri yra sumaisiusi gyvenima su internecine erdve, pavyzdys kaip ant delno biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 11:11)
O kodėl sau prisitaikei paskutinį sakinį? Čia ne tau asmeniškai, čia šiaip mano nuomonė  ax.gif

Tai kad lygtai daugiau ir nebuvo rasanciu. Ir tu nerasei 'cia ne tau skiriu, tik seip diskutuoju'.Teletabe as atmetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 11:14

bet propagandini filmuka susukai apie  vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo :) isverstaskure esi  kaip  reta :)

O kokiu tikslu seki jos ne virtualų gyvenimą? 

Atsakyti

tureti vyra pijoka :) aciu -ne :) ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus,  todel  personazu cia  ir esi   pati sau fina:) :)
Iš kur žinai? Gal esi jos draugė, kabutėse draugė, kuri ateina čia pasityčiot, o gyvenime vaidini draugę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 15 balandžio 2021 - 11:16