Teletabėms kaip medus esu, seka visus mano rasomus postus ir temas

Nainai, klausk gydytojos.
Aš klausiau taip pat čia ir gydytojos, sakė, nereikia.
QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 10:55)
Skaičiau anotaciją, taip, vaistai rimti.
Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.
Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti padirbeti I dirbtuves

Tas bandos sindromas pas zmones toks stiprus 'nenoriu, bet kaip as cia gi issiskirsiu is minios'.
Jei zmogus tam pasiruošęs, apsisprendes, tai valio. Bet tie kinkas drebinantys ir vistiek einantys manes nezavi.
QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814226" data-time="1618477167"><div><p>Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.
Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti pasirbeti I dirbtuves
</p></div></blockquote><p>bet propagandini filmuka susukai apie vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo
isverstaskure esi kaip reta
</p>
Cia ne apie tave, seip pamastymai....kol susiruosiu eiti pasirbeti I dirbtuves

</p>
Kaip as asu mylima teletabiu

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 10:59)
Man tai labai keista, kai zmones bega skiepytis bijodami. As bijau - nesiskiepinu.
Tas bandos sindromas pas zmones toks stiprus 'nenoriu, bet kaip as cia gi issiskirsiu is minios'.
[right][snapback]72814226[/snapback][/right]

[right][snapback]72814226[/snapback][/right]
Kur rašiau, kad bijau? Kam tą bandos sindromą priskiri? Man tai keista, kaip žmonės sugeba taip prisimąstyti, perskaitę paprastą klausimą

QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 11:06)
Kur rašiau, kad bijau? Kam tą bandos sindromą priskiri? Man tai keista, kaip žmonės sugeba taip prisimąstyti, perskaitę paprastą klausimą 

Ar tu moki skaityti? As gi rasiau 'cia ne qpie tave, seip tokie ryriniai apmastymai'

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 11:07)
Ar tu moki skaityti? As gi rasiau 'cia ne qpie tave, seip tokie ryriniai apmastymai'

O kodėl sau prisitaikei paskutinį sakinį? Čia ne tau asmeniškai, čia šiaip mano nuomonė

QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814230" data-time="1618477409"><div><p>Kaip as asu mylima teletabiu
Tu noretum gyventi mano gyvenimą, ane?</p></div></blockquote><p>tureti vyra pijoka
aciu -ne
ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus, todel personazu cia ir esi pati sau fina:)
</p>

</p>
Stqi jums moters, kuri yra sumaisiusi gyvenima su internecine erdve, pavyzdys kaip ant delno

Papildyta:
QUOTE(Nainai @ 2021 04 15, 11:11)
O kodėl sau prisitaikei paskutinį sakinį? Čia ne tau asmeniškai, čia šiaip mano nuomonė 

Tai kad lygtai daugiau ir nebuvo rasanciu. Ir tu nerasei 'cia ne tau skiriu, tik seip diskutuoju'.Teletabe as atmetu.
bet propagandini filmuka susukai apie vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo
isverstaskure esi kaip reta
O kokiu tikslu seki jos ne virtualų gyvenimą?
tureti vyra pijokaIš kur žinai? Gal esi jos draugė, kabutėse draugė, kuri ateina čia pasityčiot, o gyvenime vaidini draugę?aciu -ne
ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus, todel personazu cia ir esi pati sau fina:)