Uzdavei klausima jai, I kuri as pati ieskau atsakymo ir negaliu surasti. Paprasciausia nesuprantu kam zmogui to reikia? Ar savo gyvenimo ji neturi?
Uzdavei klausima jai, I kuri as pati ieskau atsakymo ir negaliu surasti. Paprasciausia nesuprantu kam zmogui to reikia? Ar savo gyvenimo ji neturi?
Sveikos, einu čipuotis, pažįstama medikė rekomendavo Xarelto 10 d. pavartoti. ką manot?
Aš tai kalčiau tik antihistaminių.
.
</p></div></blockquote><p>ar turiu apsimesti, kad nepazistu Taves asmeniskai? nejuokink vovieriu
</p>
Nesi mano aplinkos zmogus, to tai nepaneigsi. Kad tau mano gyvenimas idomus - sito irgi nepaneigsi. Kitaip gi nebutum idejus tiek pastangu ieskoti info apie mane kur tik imanoma.
kokiu tikslu klausi? Kodel seku? ji pati atejo i sia tema
ne as i jos
O tu šioje temoje esi sena dalyvė? Aš esu sm 11 metų, bet net neįsivaizduoju, kas tokia burbanti yra tikrame gyvenime.
Aš tai kalčiau tik antihistaminių.
Irgi, o kam?
Niekas "nekala", jokio alerginio šoko nebūna.
Va, jei kas panaikintų šalutinius, tai kalčiau profilaktiškai.
Antihistaminu? Kazkaip tai ka as zinau....netikeciau, kad padetu tokiu atveju...
Na, as apie anrihistaminus labai daug zinau paskutiniu metu
O kas tos teletabės ir kiek jų yra? 😁 čia kokia burbeklės palaikymo grupuotė, sekiojanti iš paskos? 🤭
As esu teletabiu siaubaaaaaaas
Neveltui rasiau, kad teletabes - mamku idiotės.
O kas tos teletabės ir kiek jų yra? 😁 čia kokia burbeklės palaikymo grupuotė, sekiojanti iš paskos? 🤭
Panašu, kad ne palaikymo, o pasityčiojimo.
Na, aš turiu alergijų kažkokiems medikamentams tai, kad atmest bent jau šalutinius dėl suslergizavimo, o bent dūrio vietą suslergizuoja daug kam. Tai tiesiog profilaktiškai.