Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Karynka. @ 2021 04 15, 11:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="teletabe007" data-cid="72814228" data-time="1618477351"><div><p>bet propagandini filmuka susukai apie  vakcina, kaip pasitiki, kaip viskas istirta ir kaip lauki skiepo smile.gif isverstaskure esi  kaip  reta smile.gif</p></div></blockquote><p>O kokiu tikslu seki jos ne virtualų gyvenimą? </p>

Uzdavei klausima jai, I kuri as pati ieskau atsakymo ir negaliu surasti. Paprasciausia nesuprantu kam zmogui to reikia? Ar savo gyvenimo ji neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 11:17

Stqi jums moters, kuri yra sumaisiusi gyvenima su internecine erdve, pavyzdys kaip ant delno biggrin.gif

.

ar turiu apsimesti, kad nepazistu Taves asmeniskai? nejuokink vovieriu :)

Atsakyti

Sveikos, einu čipuotis, pažįstama medikė rekomendavo Xarelto 10 d. pavartoti. ką manot?

Aš tai kalčiau tik antihistaminių.

Atsakyti

O kokiu tikslu seki jos ne virtualų gyvenimą? 

kokiu tikslu klausi? Kodel seku?  ji pati  atejo i sia  tema :)  ne as i jos :)

Atsakyti
QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814241" data-time="1618478025"><div><p>Stqi jums moters, kuri yra sumaisiusi gyvenima su internecine erdve, pavyzdys kaip ant delno vartotojo įkelta nuotrauka

.
</p></div></blockquote><p>ar turiu apsimesti, kad nepazistu Taves asmeniskai? nejuokink vovieriu smile.gif
</p>

Nesi mano aplinkos zmogus, to tai nepaneigsi. Kad tau mano gyvenimas idomus - sito irgi nepaneigsi. Kitaip gi nebutum idejus tiek pastangu ieskoti info apie mane kur tik imanoma.
Atsakyti

kokiu tikslu klausi? Kodel seku?  ji pati  atejo i sia  tema :)  ne as i jos :)

O tu šioje temoje esi sena dalyvė? Aš esu sm 11 metų, bet net neįsivaizduoju, kas tokia burbanti yra tikrame gyvenime.

Atsakyti

Aš tai kalčiau tik antihistaminių.

Irgi, o kam?

Niekas "nekala", jokio alerginio šoko nebūna.

Va, jei kas panaikintų šalutinius, tai kalčiau profilaktiškai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 15, 11:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72814190" data-time="1618475118"><div><p>Sveikos, einu čipuotis, pažįstama medikė rekomendavo Xarelto 10 d. pavartoti. ką manot?</p></div></blockquote><p>Aš tai kalčiau tik antihistaminių.</p>

Antihistaminu? Kazkaip tai ka as zinau....netikeciau, kad padetu tokiu atveju...
Na, as apie anrihistaminus labai daug zinau paskutiniu metu biggrin.gif .
Atsakyti

O kas tos teletabės ir kiek jų yra? 😁 čia kokia burbeklės palaikymo grupuotė, sekiojanti iš paskos? 🤭

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 15, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="teletabe007" data-cid="72814249" data-time="1618478376"><div><p>kokiu tikslu klausi? Kodel seku?  ji pati  atejo i sia  tema smile.gif  ne as i jos smile.gif</p></div></blockquote><p>O tu šioje temoje esi sena dalyvė? Aš esu sm 11 metų, bet net neįsivaizduoju, kas tokia burbanti yra tikrame gyvenime.</p>

As esu teletabiu siaubaaaaaaas biggrin.gif biggrin.gif
Neveltui rasiau, kad teletabes - mamku idiotės.

Atsakyti

O kas tos teletabės ir kiek jų yra? 😁 čia kokia burbeklės palaikymo grupuotė, sekiojanti iš paskos? 🤭

Panašu, kad ne palaikymo, o pasityčiojimo.

Atsakyti

Na, aš turiu alergijų kažkokiems medikamentams  tai, kad atmest bent jau šalutinius dėl suslergizavimo, o bent dūrio vietą suslergizuoja daug kam. Tai tiesiog profilaktiškai. 

Atsakyti