Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ką čia galima planuot.aplinkybės kokios bus,tokie ir planai.

Atsakyti

https://m.youtube.co...h?v=7R5bYI9EQT4

Atsakyti

Planuojam kazkur isvykti, tik konkreciai nezinom kur. Jei pernai isvykom, tai siemet  bus lengviau, manau. 

Atsakyti

Manau šiais metais užteks lietuvos, geresniu atveju latvijos pajūrio, jei bus galimybė :)

Atsakyti
Planuoju savo kaime gulėti ant žalios žolės, augančios ant plokščios žemės, garinti actą ir lieti antivakseriškas ašaras... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti

Planuoju savo kaime gulėti ant žalios žolės, augančios ant plokščios žemės, garinti actą ir lieti antivakseriškas ašaras... cry.gifcry.gifcry.gif

O kam tas actas?  :rolleyes: 

Aš tai pradedu dėl skiepo dvejot ar išvis imsiu, nebent vien dėl galimybių paso teks... 

Atsakyti

Gražiai kalba 🙂

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 15, 10:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72814160" data-time="1618471457"><div><p>Planuoju savo kaime gulėti ant žalios žolės, augančios ant plokščios žemės, garinti actą ir lieti antivakseriškas ašaras... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kam tas actas?  rolleyes.gif </p><p></p><p>Aš tai pradedu dėl skiepo dvejot ar išvis imsiu, nebent vien dėl galimybių paso teks... </p>

Ai, nežinau kam, bet antivakseriai taip daro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kam tas actas?  :rolleyes: Aš tai pradedu dėl skiepo dvejot ar išvis imsiu, nebent vien dėl galimybių paso teks... 

Nežinau dar ne vieno atvejo kai paskiepytas žmogus susirgtų sunkiai. Nes po pirmos astra dozės ligos eiga, kiek girdėt teko, tai visai lengva.

Bet dvejot neuždrausi gi.

O vat neskiepytų 65m+ ligoninėse sočiai.

Ir mirusių. Dvejojusių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 balandžio 2021 - 09:41

Ai, nežinau kam, bet antivakseriai taip daro biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Iš vaikystės atsimenu dvoką, sklindantį iš kaimynų apačioj. Gal jie actą garino, nes mama sakydavo, kad narkotikus verda. O gal acetoną kaitindavo, neatsimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 15 balandžio 2021 - 09:50

Gražiai kalba 🙂

Ir teisingai. 

Atsakyti

Ar logiška neleist prekybcentriam dirbti savaitgaliais, kaip manot?

Atsakyti