Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 15, 11:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814262" data-time="1618479061"><div><p>Aha vartotojo įkelta nuotraukapalaikymo vartotojo įkelta nuotraukaCia tos, kurios grasinosi pries gera menesi susidoroti su mano sūnumi, nes surado visus mano seimos duomenis, ir vyro darbu, ir paduoti I tesimą.

Rašė 'tu neuzmirsk, kad turi sunu ir jam kas nors dabar gali atsitikti'

</p></div></blockquote><p>nekabink man siu lauru, nieko neturiu  bendro.
</p><p></p><p>tik nesityciok is tu, kurie daro, tai  uz  ka tu agituoji.
</p>

Va..prasideda...ja ni takaja, ja ždu tramvaja. Baimės akys didelės.
Teletabių irštva.

Tu netgi pabijojai ateiti savo iprastu niku, lakstydama paskui mane, susikurei nauja, kad tik niekas neitartu sioje temoje kas esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 11:46

Sveikos, einu čipuotis, pažįstama medikė rekomendavo Xarelto 10 d. pavartoti. ką manot?

MB klausė prieš susileidžiant Zenecą. Sakė tikrai nereikia. Tai nieko ir negėrė. Ir aš taip pat.

Atsakyti

Kur rašiau, kad bijau? Kam tą bandos sindromą priskiri? Man tai keista, kaip žmonės sugeba taip prisimąstyti, perskaitę paprastą klausimą biggrin.gif

Tai čia dar nieko. Oj, kokių būna išvedžiojimų lygioj vietoj, kad tiesiog kitą kartą tik va taip  :blink:  :blink:  :blink: palieki  :D​ 

Atsakyti
As pirmadieni dalyvausiu vienos tokios savivaldybes grupes susirinkime, kur bus suvedinejami duomenis apie vakcinu side effects musu regione. Papasakosiu paskutinius pletkus biggrin.gif
Atsakyti

tureti vyra pijoka :) aciu -ne :) ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus,  todel  personazu cia  ir esi   pati sau fina:) :)

Personažu taip ilgai ir ištisai neišbūtų. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="teletabe007" data-cid="72814239" data-time="1618477828"><div><p>tureti vyra pijoka smile.gif aciu -ne smile.gif ir paciai Tau nera, tas gyvenimas saldus,  todel  personazu cia  ir esi   pati sau fina:) smile.gif</p></div></blockquote><p>Personažu taip ilgai ir ištisai neišbūtų. </p>

Tau irgi kazkada buvau mazoli numynusi? biggrin.gif Soriukas, neatsimenu, esi nelabai ryskus personazas.

Tarp musu yra labai didelis skirtumas. As islaikau mamkose balansa tarp tikros manes ir personazo. Miksavimas yra geras dalykas - labai ilgai galima pluduriuoti ant pavirsiaus. Bet manau tu nelabai suprasi apie ka as kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 12:13

As esu teletabiu siaubaaaaaaas biggrin.gifbiggrin.gif
Neveltui rasiau, kad teletabes - mamku idiotės.

Bet daugiskaita rašai. Tai daugiau tavo sekėjų yra?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814258" data-time="1618478833"><div><p>As esu teletabiu siaubaaaaaaas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Neveltui rasiau, kad teletabes - mamku idiotės.</p></div></blockquote><p>Bet daugiskaita rašai. Tai daugiau tavo sekėjų yra?</p>

Tu viena is ju, kaip matom biggrin.gif
Atsakyti

Tau irgi kazkada buvau mazoli numynusi? biggrin.gif

Tarp musu yra labai didelis skirtumas. As islaikau mamkose balansa tarp tikros manes ir personazo. Miksavimas yra geras dalykas - labai ilgai galima pluduriuoti ant pavirsiaus. Bet manau tu nelabai suprasi apie ka as kalbu.

Na.... esi, nesi. Niekad jokio pykčio kitam stengiuosi nelaikyti.

Tarp mūsų tikrai labai didelis skirtumas. Nors manau, gyvai normaliai bendrautume. Nesuprantu, kodėl raštu kai kuriems žmonėms kažkas susisuka. Vis tiek, kai nori būti kažkuo kitu ir vaidini, tai keista. Nu čia mano nuomonė. Keista visiems nebūtinai turi būti.

Atsakyti

Tu viena is ju, kaip matom biggrin.gif

Bet tai Teletabės gi seka tave. Per temas kažkokias. Tipo ir aš seku ir man įdomu? Oj, ne, tikrai ne.

Aš gal kiek įsikišu vis, nes esu tokia, jei man atrodo, kad kažkur yra kažkokia netiesa, būtinai rūpi pasakyti.

Tai nekreipt man į tave dėmesio? Jei tu to nori, tai ok. Galiu daugiau necituoti tavęs.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814304" data-time="1618481317"><div><p>Tau irgi kazkada buvau mazoli numynusi? vartotojo įkelta nuotrauka

Tarp musu yra labai didelis skirtumas. As islaikau mamkose balansa tarp tikros manes ir personazo. Miksavimas yra geras dalykas - labai ilgai galima pluduriuoti ant pavirsiaus. Bet manau tu nelabai suprasi apie ka as kalbu.</p></div></blockquote><p>Na.... esi, nesi. Niekad jokio pykčio kitam stengiuosi nelaikyti.</p><p></p><p></p><p>Tarp mūsų tikrai labai didelis skirtumas. Nors manau, gyvai normaliai bendrautume. Nesuprantu, kodėl raštu kai kuriems žmonėms kažkas susisuka. Vis tiek, kai nori būti kažkuo kitu ir vaidini, tai keista. Nu čia mano nuomonė. Keista visiems nebūtinai turi būti.</p>

Tu nesi meniškos sielos zmogus. Tu nesuprasi. Kaip cia vaizdingiau paaiskinus...kad bent kiek suprastum... Tu turi viena tiesiąją nusibrėžus prieš akis ir eini ta linija. Pas mane, kaip nelabai sripriai stovinčiai ant žemės biggrin.gif , kelių yra daug ir visokiu, viena tiesi linija man butu smertis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 12:19

Aha biggrin.gifpalaikymo biggrin.gifCia tos, kurios grasinosi pries gera menesi susidoroti su mano sūnumi, nes surado visus mano seimos duomenis, ir vyro darbu, ir paduoti I tesimą.

Rašė 'tu neuzmirsk, kad turi sunu ir jam kas nors dabar gali atsitikti'

Ir aš viena iš jų?

Atsakyti