Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Feja, nesi stipri asmneybe, nes nemoki su teletabiais kalbet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:22)
<p>Tik dabar rimtai.
</p><p>Juk mes visai fainai kalbėjom, kai staiga pasisuko pokalbis priešinga linkme. Šiaip, aš turiu patirties tokiuose pokalbiuose. Realiai.</p>

Tu cia pati pasukai. Nejau dabar pradesi kazka kita kaltinti, tik ne save?
Atsakyti

surenk koncerta savo mamai, draugems. Tai visai kiti pojuciai. Atsiplėšk nuo žemės

Buvo sakinys, aš atsakiau.

Nu ir pajudėjo kažkokia įdomi banga.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:23)
<p>Nu va, pyktis, patyčios, nervai....</p>

Atleisk mieloji, bet cia atsakas i tavo izeidinejima. Nekaltink kitu.
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 15, 14:24)
tu iskalbos visai neturi, nes nesugebejai manes itikinti biggrin.gif
Atsakyti

Bando vis man įrodyti, kad esu silpna asmenybė, kad esu vidutinė asmenybė  :D 

Dar ten kažkokių prirašo. Nu bet gi kaip žema.... 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 15:26)
Papildyta:
tu iskalbos visai neturi, nes nesugebejai manes itikinti  biggrin.gif

o reikejo? o kam? biggrin.gif JUk pati nezinai biggrin.gif Jo..as iskalbos neturiu..bet tu irgi..tik turgaus bobos klykavimai ir nieko kito.. Kartais perskaitai tavo sakini, antra karta..ir nesupranti, kas parasyta biggrin.gif Nu kaip Alta..Va ir sakau, abi teletabes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72814419" data-time="1618489446"><div><p>Feja, nesi stipri asmneybe, nes nemoki su teletabiais kalbet vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bando vis man įrodyti, kad esu silpna asmenybė, kad esu vidutinė asmenybė  biggrin.gif </p><p>Dar ten kažkokių prirašo. Nu bet gi kaip žema.... </p><p></p>

na teletabiai pasijaucia kazko verti, kita pazemine..juk ir taip aisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 15 balandžio 2021 - 14:29

Tai ne aš gi nervinuosi, ne aš tyčiojuosi, atsakas tavo tik tau sau pačiai. Ar tu jauti?

Atsakyti
Ooo...ziuriu rado terpę moterytės kur savo tulžį išlieti

Feja, nu neturi tu mwniškos sielos polėkio, neturi. Tai matosi plika akimi. Nu tai ka dabar daryti? Cia jei rasinesi, jog del to as esu ligonis, tai atsiras tas polekis? Neatsiras.
Atsakyti

na teletabiai pasijaucia kazko verti, kita pazemine..juk ir taip aisku biggrin.gif

Ir gaunasi, kad pažemina tik pati save...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 15:30)
Ooo...ziuriu rado terpę moterytės kur savo tulžį išlieti

Feja, nu neturi tu mwniškos sielos polėkio, neturi. Tai matosi plika akimi. Nu tai ka dabar daryti? Cia  jei rasinesi, jog del to as esu ligonis, tai atsiras tas polekis? Neatsiras.

svarbu tu turi ta poleki, tai gal jau ir lek prie savo gelazeliu, tulzies neliejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814422" data-time="1618489585"><div><p>Atleisk mieloji, bet cia atsakas i tavo izeidinejima. Nekaltink kitu.
</p></div></blockquote><p>Tai ne aš gi nervinuosi, ne aš tyčiojuosi, atsakas tavo tik tau sau pačiai. Ar tu jauti?</p>

O, jau ir atmintis slubuoja pas senorita.
Lygtais tu manes klausei kas gi as cia tokia esu, kad dalinciau patarimus apie atsiplesima nuo zemes. biggrin.gif
Nwmatai saves, reikia prie kazko siandien prisikabinti, sne? biggrin.gif
Atsakyti
Feja, tegul paburba viena...teletabiu umom neponiat smile.gif
Atsakyti