Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O kas yra teletabis? Nes man tai toks 'kosmonautas", kur niekas iki galo nesupranta, ka jis norejo pasakyt. Tai va burbanti ir atrodo tas teletabis..na dar Alta smile.gif Kitos labai raiskiai mintis reiskia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:04)
<p>Aš tik atsakiau, kas būna, jeigu būna.</p>

Na gerai, tada paklausiu kitaip, jei jau Bandai issisukineti.
Tu islindai, kaip polyps is kanapiu su nedraugiskais postais man. Vaizdziai tariant- pradejai slept dantis lygioje vietoje.
A tau diedas nedave ryte, kad tokia pikta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 15, 14:10)
O kas yra teletabis? Nes man tai toks 'kosmonautas", kur niekas iki galo nesupranta, ka jis norejo pasakyt. Tai va burbanti ir atrodo tas teletabis..na dar Alta smile.gif Kitos labai raiskiai mintis reiskia... smile.gif

Tau zinoti nebutina biggrin.gif svarbu senbuvės žino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:13

Tu pati dabar sau prieštarauji

Aš tavo klausimą supratau abstrakčiai, nes tu paklausei taip "Betkokiu atveju tu, kad ir kaip bendrauciqu su tavimi, man vistiek dantis šiepsi. "

Nemaniau, kad apie šiandien kalbam. O tau atrodė, kad aš dabar su tavim lalbėdama dantis šiepiau? 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 15:11)

Tau zinoti nebutina  biggrin.gif  svarbu senbuvės žino  biggrin.gif

o as noriu zinot..ko bijai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814397" data-time="1618488367"><div><p>Tu pati dabar sau prieštarauji</p></div></blockquote><p>Aš tavo klausimą supratau abstrakčiai, nes tu paklausei taip "<span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">Betkokiu atveju tu, kad ir kaip bendrauciqu su tavimi, man vistiek dantis šiepsi. "<em></em></span></p><p></p><p>Nemaniau, kad apie šiandien kalbam. O tau atrodė, kad aš dabar su tavim lalbėdama dantis šiepiau? </p>

O kodel tu turi mada istraukti sakinius is konteksto? Ir dabar nesakysi, kad esi panaši I teletabes?
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 15, 14:12)
o as noriu zinot..ko bijai? smile.gif

Itikinsi mane, kad man riesiog butina tau tai paaiskinti - paaiskinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:16
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 15:15)

I tikiesi mane, kad man riesiog butina tau tai paaiskinti - paaiskinsiu  biggrin.gif

nebutina aiskint, jei pati nezinai arba bijai..tada neprievartausiu, be abejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 15, 14:16)
nebutina aiskint, jei pati nezinai arba bijai..tada neprievartausiu, be abejo smile.gif

Tavo bendravimas su tau svarbiu zmogumi pagristas baime, todel tu galvoji, kad ir kiti turi kazko bijoti?

Tu pasistenk itikinti mane, kad tau butina zinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:19

O kodel tu turi mada istraukti sakinius is konteksto? Ir dabar nesakysi, kad esi panaši I teletabes?

Kadangi tu mane išvadini kažkuo, tai aš pasakysiu, koks mane jausmas dabar apėmė. Kad su dvasios ligoniu kalbu. Rimtai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 15:18)
Tavo bendravimas su tau svarbiu zmogumi pagristas baime, todel tu galvoji, kad ir kiti turi kazko bijoti?

bijai, kad suprasi, kad pati ir esi teletabis smile.gif Tiksliau kiti supras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 15:19)

</p></div></blockquote><p>Kadangi tu mane išvadini kažkuo, tai aš pasakysiu, koks mane jausmas dabar apėmė. Kad su dvasios ligoniu kalbu. Rimtai.</p>

tik db toks jausmas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 15 balandžio 2021 - 14:19
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814405" data-time="1618488955"><div><p>O kodel tu turi mada istraukti sakinius is konteksto? Ir dabar nesakysi, kad esi panaši I teletabes?

</p></div></blockquote><p>Kadangi tu mane išvadini kažkuo, tai aš pasakysiu, koks mane jausmas dabar apėmė. Kad su dvasios ligoniu kalbu. Rimtai.</p>

Tu nesi ir gyvenime stipri asmenybe, todel ir begi nuo pokalbiu, kurie ismusa is veziu. Todel ir menininke esi tik prie isgertuviu stalo, niekur nepajudi ir nepajudesi is savo komforto zonos.
O dar cia rekiai -as meeeenaaaa baigus, as meeeeną. O supratimo, apie skirtumus tarp užstales muzikavomo ir koncerto, neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:23

Tik dabar rimtai.

Juk mes visai fainai kalbėjom, kai staiga pasisuko pokalbis priešinga linkme. Šiaip, aš turiu patirties tokiuose pokalbiuose. Realiai.

Atsakyti

Nu va, pyktis, patyčios, nervai....

Atsakyti