Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pataisiau postą, senorita, pataisiau biggrin.gif

Aš savo irgi 😄

Atsakyti
Feja, tu paimk ir iseik is savo kompforto zonos. Isskleisk sparnus, surenk ne šventę tevams, o sau. Kad tavo muzika megautūsi ne tik kiti, bet ir tu pati. Kad ir vietineje bibliotekoje surenk koncerta savo mamai, draugems. Tai visai kiti pojuciai. Atsiplėšk nuo žemės
Papildyta:
Nu vsio, pusdienis praleistas vėjais biggrin.gif einu pildyti kazkieno norq ir mastyti kaip galetu atrodyti Shamanic feather biggrin.gif
Atsakyti

Kodėl tu, Burbanti, manai, kad žinai viską...    

Pvz kad mamai, ar giminių susitikimų metu negroju, ... Groju. Bet tokių aš net neskaitau kaip kažkuo tokiu reikšmingu, kad galėčiau pavadinti atlikimu. Tai apskritai, mano meilės kalba jiems.... Pagarba, padėka...    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 balandžio 2021 - 13:48
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 13:38)
<p></p><p></p><p>Kodėl tu, Burbanti, manai, kad žinai viską...</p><p></p><p></p><p> </p><p></p><p></p><p></p>

Nesupratau? As kada nors mamkose rasau 'as viska zinauuuuuu, ateikite pas mane burtis! Uzmokestis barteriniu budu, galima moketi ir kiausiniais!'? biggrin.gif

O seip, tai nuo 2008 metu solo parodu rurejau 10, bendru su kitais menininkais 7, paskutinę subūriau siais metais, sekancia jau po truputi organizuoju su zmonemis ne tik is Anglijos, bet ir is Lietuvos, Vokietijos, Baltarusijos.

Negyvenu principu darbas-namai. Todel manau galiu net duoti tau kokiu patarimu qpie organizacines subtilybes, jei jau tau tokie klausimai kyla is kur as zinau.

Betkokiu atveju tu, kad ir kaip bendrauciqu su tavimi, man vistiek dantis šiepsi. Nu vat tu toks zmogus.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 13:38)
<p>Pvz kad mamai, ar giminių susitikimų metu negroju, ... Groju. Bet tokių aš net neskaitau kaip kažkuo tokiu reikšmingu, kad galėčiau pavadinti atlikimu. Tai apskritai, mano meilės kalba jiems.... Pagarba, padėka...    </p>

Susitikimu metu, tai cia per balius, kai kiti eda ir geria atsisede, o tu juos linksmini?

As gi sakiau, kad turiu itarimu, jog esi domestic artist. Tu toliau net nenori pajudeti, nenori augti, tau ir taip gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:05

Aš nelinkusi šiepti dantų. Nes nelinkusi matyti priešų kituose žmonėse.Bet jei šiepia kažkas kitas, aš nebijau iššiepti taip pat. Nebijau pasakyti, ką galvoju. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 13:50)
<p>Aš nelinkusi šiepti dantų. Nes nelinkusi matyti priešų kituose žmonėse.Bet jei šiepia kažkas kitas, aš nebijau iššiepti taip pat. Nebijau pasakyti, ką galvoju. </p>

Nu ir kas pries tave cia šiepė dantis? Kur suradai priešų?
Atsakyti

Betkokiu atveju tu, kad ir kaip bendrauciqu su tavimi, man vistiek dantis šiepsi. Nu vat tu toks zmogus.
Atsakiau į šį sakinį.

Tu parašei koks aš žmogus.

Aš atsakiau, koks aš žmogus.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 balandžio 2021 - 13:58
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814382" data-time="1618487426"><div><p>Betkokiu atveju tu, kad ir kaip bendrauciqu su tavimi, man vistiek dantis šiepsi. Nu vat tu toks zmogus.
</p></div></blockquote><p>Atsakiau į šį sakinį.</p><p>Tu parašei koks aš žmogus.</p><p>Aš atsakiau, koks aš žmogus.</p>

Tai kokiame personaže pamatei priešą? Nepasakysi? Vejo malūnai pasivaideno?
Atsakyti

Tai kokiame personaže pamatei priešą? Nepasakysi? Vejo malūnai pasivaideno?

Jokių priešų niekada neturėjau.    SM, jei kam rodosi kokie priešai, tai man čia tik oras. Esu senobinė. Realus priešas, realus draugas turi būti.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 13:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814390" data-time="1618487779"><div><p>Tai kokiame personaže pamatei priešą? Nepasakysi? Vejo malūnai pasivaideno?</p></div></blockquote><p>Jokių priešų niekada neturėjau.    SM, jei kam rodosi kokie priešai, tai man čia tik oras. Esu senobinė. Realus priešas, realus draugas turi būti.</p>

Tai tu cia rasei, kad kovoji su tais, kurie tau dantis mamkose šiepia? Bet kad nepastebejau ne vieno, kuris prie taves cia siandien butu prisikabines pirmas. Ar as cia sakiau? Ir dar kalbi, kad tu nepanaši I teletabes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 14:03

Niekas niekur prie manęs nesikabino. Su niekuo aš nekovojau 😄😄😄

Aš tik atsakiau, kas būna, jeigu būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 balandžio 2021 - 14:06
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 14:04)
<p>Niekas niekur prie manęs nesikabino.</p><p></p><p>Aš tik atsakiau, kas būna, jeigu būna.</p>

Tu pati dabar sau prieštarauji
Atsakyti