Bet o kaip gali garantuot už kitą žmogų? Mano nuomone tai niekad niekada. Net už save negali garantuot, kad taip neatsitiks kokios santykių krizės metu. Vat kokie nors konfliktai šeimoj, pykčiai, diskomfortas, ir atsiranda koks mielas kolega, rodo dėmesį, visa tokia faina jam jautiesi, tarsi supranta tave, palaiko, paguodzia, komplimentus sako. O vyras koks nors uzsigruzines darbe, burbuliuoja, nepatenkintas viskuo. Vaikai neklauso, stresas namie. Kuri jau čia 100% tokia tvirta, kad nekiltų pagunda pasiduoti ir atsipalaiduoti? Reiktų tikrai daug valios ir stiprybės. O už vyrą garantuot tai čia iš vis neįmanoma, jie dar silpnesni ant to kanto
Vyrai durni ant to kanto, nes jiems konkrečiai smegenys gali susisukt. Tai dėl to ir sakau, kad tokia kaip absoliučia ištikimybe aš netikiu, nes situacijų gali būt kokių tik nori.
Tiek, kad man neištikimybės visam mechanizme baisiausia, šlykščiausia vieta yra ne veiksmas su kitu žmogum, o melas, tas mulkinimas, kad darbe, dar kažkur ir pnš. Nuo to purto vien pagalvojus kai tau brangus žmogus laiko tave kažkokiu idijotu. Tai nesiderina su pagarba, o be pagarbos aš neįsivaizduoju tvarių santykių.