Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Gali būti ir moteriškos, tik ten mašina turėjom keliaut. Tas vyras nėra toks, kurio turėtų pavydėt. Bėda tai, kad pas jį perdaug to pavydo.

Pavydas randasi kai žmogui yra erdvės prisigalvot. Klausimas kodėl jos yra? Dažniausiai tai rodo nepakankamą pasitikėjimą arba/ir skirtingas ribas.

Atsakyti

Tai kad čia viskas aišku. Tai romanas ( emocinis arba/ ir kūniškas) su svetimu. Jei tai grupinis, tai kokia čia neištikimybe? Is vis čia gi tuo atveju nėra to slaptumo, nėra to adrenalino ir papildomų emocijų. 

O, jei būtų ne kartu, bet su leidimu (ką žmonės būna daro irgi)? T.y. legaliai 😃

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 16, 23:54)
Sory, bet masina tai čia joks pasiteisinimas. Mane vyras kasmet išleidžia atostogų su draugėm. Moterim. Nemanau kad suprastų jei sugalvociau atostogaut su vyrais. Net jei tai kelionė mašina 😄
<p>Ir jis tikrai nėra kažkoks tai patologinis pavyduolis. Tiesiog pastatyk save į jo padėtį. Tik ne į kelionę, o kokį jo hobi įsivaizduok</p>

Aš savo draugių į lėktuvą įsisodint negaliu, o už vairo keliaut pvz. į Kroatiją, kai nebuvus, pati nesugebėčiau.Juk ir keliai mokami, o dar ir anglų k. Mokausi tik.Pirmo karto reikia su kažkuo..O tas vyras po Kroatiją turėjo pavežiot.
Atsakyti

Aš savo draugių į lėktuvą įsisodint negaliu, o už vairo keliaut pvz. į Kroatiją, kai nebuvus, pati nesugebėčiau.Juk ir keliai mokami, o dar ir anglų k. Mokausi tik.Pirmo karto reikia su kažkuo..O tas vyras po Kroatiją turėjo pavežiot.

Tai viskas ok, bet tavo draugui kažkurioj vietoj gavos matyt peržengta riba. O kur būtent nebandėt aiškintis?  Nes jam kažkas užkliuvo. Gal net koks nelogiškas dalykas, kad gyvenime nepagalvotum :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 16, 23:59)
Pavydas randasi kai žmogui yra erdvės prisigalvot. Klausimas kodėl jos yra? Dažniausiai tai rodo nepakankamą pasitikėjimą arba/ir skirtingas ribas.</p>

Jis net sapnuose visad mane su kažkuom mato.Aš sapne jį palieku ir išeinu ar su drauge, ar su belekuom.Jis toks šaltas ir griežtas iš šono žiūrint, nepažįstant jo, be šypsenos. Yra buvę kad jis nesuprato net kaip draugė kažką pasakodama gali prisiglaust, kas ten per kabinėjimasis jo žodžiais.
Atsakyti

O, jei būtų ne kartu, bet su leidimu (ką žmonės būna daro irgi)? T.y. legaliai 😃

Tada irgi tėra susitarimas. Nebėra to papildomo dirgiklio - slaptumo. Ir kaltės nelieka. Kas irgi yra papildoma emocija

Atsakyti

Jis net sapnuose visad mane su kažkuom mato.Aš sapne jį palieku ir išeinu ar su drauge, ar su belekuom.Jis toks šaltas ir griežtas iš šono žiūrint, nepažįstant jo, be šypsenos. Yra buvę kad jis nesuprato net kaip draugė kažką pasakodama gali prisiglaust, kas ten per kabinėjimasis jo žodžiais.

Draugė? Jis supavydėjo tavo draugei? 

Atsakyti

Aišku sugebėtum. Nėra jokio skirtumo Europoj kur vairuot. Google maps visur nuveda 😄. Be to gali angliškai mokančia kelionių partnerę moterį rast, jei tik paieškotum. Pastoviai fb skelbiasi žmonės, ieškantys kompanijos kelionėms 

Atsakyti

O tu nesi jam sakius, kad nesi lesbiete? 🤣

Šiaip keista jei ir draugėms pavydi. Tada arba jis laiko tave biseksualia, arba iš vis nesupranta skirtumo tarp vyrų ir moterų tarpusavio draugystės. Nes vyrai nesuglausto, o moterims tai normalu

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 17, 00:13)
Draugė? Jis supavydėjo tavo draugei? </p>

Tai taip..vaikystės draugei, apkabinimo. Jis pats pripažįsta kad už jį pavydesnio nėra..Bet ko aš turiu dėl to atkentėt.
Atsakyti

Tada irgi tėra susitarimas. Nebėra to papildomo dirgiklio - slaptumo. Ir kaltės nelieka. Kas irgi yra papildoma emocija

Man yra sakęs vienas žmogus, kad slapta įdomiau 😃

Tai  žmonės būna neištikimi ieškodami papildomų emocijų...😃  

Atsakyti

Nebūna idealių šeimų. Jei tuo tiki, esi pasmerktas nusivylimui. Gi.mes suvokiam kad pačios nesam idealios. Tai kaip galim tikėtis idealaus vyro ir idealios šeimos? 😀

Aišku, kad nebūna. Mes visą savo gyvenimą su vyru pykomės dėl smulkmenų, dėl to, kad abu tokie lyderiaut įpratę. Užknisdavo žiauriai. Tada ir darbų nnn turėjau. Dabar manau, kad aš nuolat būdavau persidirbus, pavargus ir pikta. Kai mečiau tą kalną krūvio, tai ir santykiai pasitaisė. Siūlo man vėl visokių darbų, ne, nebenoriu. Pinigų visų neuždirbsiu, kiek yra tiek užtenka kol kas.

Atsakyti