Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Vyrai durni ant to kanto, nes jiems konkrečiai smegenys gali susisukt. Tai dėl to ir sakau, kad tokia kaip absoliučia ištikimybe aš netikiu, nes situacijų gali būt kokių tik nori.

Tiek, kad man neištikimybės visam mechanizme baisiausia, šlykščiausia vieta yra ne veiksmas su kitu žmogum, o melas, tas mulkinimas, kad darbe, dar kažkur ir pnš. Nuo to purto vien pagalvojus kai tau brangus žmogus laiko tave kažkokiu idijotu. Tai nesiderina su pagarba, o be pagarbos aš neįsivaizduoju tvarių santykių. 

Bet neištikimybės be melo nebūna. Tai neįmanoma. 

Atsakyti

Dėl gera kartu tai irgi hm hm hm. Netikiu kad ilgalaikiuose santykiuose visada taip jau gera kartu. Netikiu tuo ilgai ir laimingai. Tik pasakose taip būna, kad jau visad toks stebuklas, taip gera gera. Ir niekad nesinori su keptuve diedo priplot😄

Oj, normalūs santykiai visad banguoja. Turiu minty visumą  o ne momentinius dalykus.

Man ir vaikus būna priplot norisi, bet niekad nesu sudvejojus ar myliu :D

Atsakyti

Man kelionės aistra. Į kelias keliones jį išsitempiau. Ne tas žmogus kuriam patiktų. Viską tik aš organizuodavau. Niekur aš ir su anuo nebekeliausiu, tiek jau to.Bet žmogus taip elgtis negali ir rašyt, aš nieko neslėpiau.

Bet kelionių draugas gali būt gi ir moteriškos lyties. Jei aistra kelionės, o ne kelionių draugas 😃

Vat sakytų tau vyras, kad jo aistra žvejyba. O jo žvejybos drauge būtų graži faina moteris. Tikrai tau butu nieko tokio?

Atsakyti

Jausmų derinys

Kokių jausmų? 

Atsakyti

Ups netyčia tai čia tik girtam gali būt. Visais kitais atvejais visi tie Ups išsivysto is bendravimo, ta aistra gimsta po kažkokių kitų teigiamų patirciu. Nemanau kad moterims vien nuo vyro grožio būtų iškart ups

Bet, jeigu visada visi sąmoningai būna neištikimi? 

O sąmoningai, tai reiškia įvertinant tai ką daro.

Hmmmmmm....

Atsakyti

Oj, normalūs santykiai visad banguoja. Turiu minty visumą  o ne momentinius dalykus.

Man ir vaikus būna priplot norisi, bet niekad nesu sudvejojus ar myliu :D

Bet sutuoktinių santykiai tai nėra tokie kaip su vaikais. Vaikus mes mylim natūraliai, biologiskai. Jų ne pasirenkam, o pagimdo is savęs. Vyras tuo tarpu pasirenkamas dalykas ir netobulą galim pakeist 🤣. Dėl to meilė jiems nėra besąlygiška ir natūrali. Ji yra sąmoningas pasirinkimas.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 16, 23:46)
Bet kelionių draugas gali būt gi ir moteriškos lyties. Jei aistra kelionės, o ne kelionių draugas 😃</p><p>Vat sakytų tau vyras, kad jo aistra žvejyba. O jo žvejybos drauge būtų graži faina moteris. Tikrai tau butu nieko tokio?</p>

Gali būti ir moteriškos, tik ten mašina turėjom keliaut. Tas vyras nėra toks, kurio turėtų pavydėt. Bėda tai, kad pas jį perdaug to pavydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 16 balandžio 2021 - 22:52

Bet, jeigu visada visi sąmoningai būna neištikimi?  O sąmoningai, tai reiškia įvertinant tai ką daro. Hmmmmmm....
Taip, žmonės sąmoningai nusprendžia, kad partNeris nesužinos. Arba jei sužinos, tai dzin, nes mano savijauta dabar yra svarbiau už partnerio savijautą sužinojimo atveju. Nes dabar aš pykstu ant partnerio, nes jis man dabar blogas, nedėmesingas, ne meilus. Tai kodėl čia man dabar turi rūpėti jo savijauta? Pats kaltas 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 balandžio 2021 - 22:53

Gali būti ir moteriškos, tik ten mašina turėjom keliaut. Tas vyras nėra toks, kurio turėtų pavydėt. Bėda tai, kad pas jį perdaug to pavydo.
Sory, bet masina tai čia joks pasiteisinimas. Mane vyras kasmet išleidžia atostogų su draugėm. Moterim. Nemanau kad suprastų jei sugalvociau atostogaut su vyrais. Net jei tai kelionė mašina 😄

Ir jis tikrai nėra kažkoks tai patologinis pavyduolis. Tiesiog pastatyk save į jo padėtį. Tik ne į kelionę, o kokį jo hobi įsivaizduok

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 balandžio 2021 - 22:56

Bet neištikimybės be melo nebūna. Tai neįmanoma. 

Reiktų apibrėžti tada kas yra neištikimybė. 

Žodžiu, sudėtingos temos vėlam 5ad.vakarui. 

Atsakyti

Taip, žmonės sąmoningai nusprendžia, kad partNeris nesužinos. Arba jei sužinos, tai dzin, nes mano savijauta dabar yra svarbiau už partnerio savijautą sužinojimo atveju. Nes dabar aš pykstu ant partnerio, nes jis man dabar blogas, nedėmesingas, ne meilus. Tai kodėl čia man dabar turi rūpėti jo savijauta? Pats kaltas 😁

Iki negaliu taikliai  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Reiktų apibrėžti tada kas yra neištikimybė. 

Žodžiu, sudėtingos temos vėlam 5ad.vakarui. 

Tai kad čia viskas aišku. Tai romanas ( emocinis arba/ ir kūniškas) su svetimu. Jei tai grupinis, tai kokia čia neištikimybe? Is vis čia gi tuo atveju nėra to slaptumo, nėra to adrenalino ir papildomų emocijų. 

Atsakyti