Kazkaip netikiu, kad jis nuogastavo, kad tu leksi pas kita, sutikusi ale geresni.... jei taip sake, tai cia tik atmazai nesizenyt buvo.
o dabar, kai pradejo po pasimatymus lakstyt su xxx, dabar eme pasitiket ir nurimo Logikos nulis.
Žinokit aš vistik manau, kad nepasitikėjimas yra labiau žmogaus vidinė būsena, o ne dėl kažkokių aplinkybių. Pasitikėjimas irgi.
Aš tai tavo vietoj įtarciau kad jis pats slapta turėjo kažkokių sexualiniu pramogų, todėl dabar dalinai gal jaučiasi jog atsiskaitėt. Nes ir tu buvai nešventa. Tad jo kaltės jausmas gali nebegrauzt. Vyrai yra paprastesni padarai, jie dažnai moteris apkaltina tuo, ką patys daro 🤣
Žinokit aš vistik manau, kad nepasitikėjimas yra labiau žmogaus vidinė būsena, o ne dėl kažkokių aplinkybių. Pasitikėjimas irgi.
Ne visada. Vat tu pasitiki žmogum, ramiai gyveni. O jis bac susiranda meiluže. Nu ur viskas, po to niekad nepasitikėsi iki galo. Ir čia būtent dėl aplinkybių, o ne vidinės būsenos
Žmonės pavydi dėl nesąmonių.
O manim pasitiki, tai galiu rašinėtis iki pažaliavimo. Turim apsibrėžę ribas ir tiek.
Man tai atrodo kad dauguma žmonių nepavydi dėl nesąmonių. Gal man tokie vyrai pasitaikė, bet niekad nesu patyrus kažkokios perdėto pavydo reakcijos. Bet aš niekad nesielgiu dviprasmiškai būdama santykiuose. Nedirginu ir ribų netikrinu
Tikrai žinau, kam būna taip, kaip tau. Ir dėl tos reakcijos nebuvimo dar didesnė panika apima. Ne visiems vienodai veikia ir nemanau, kad tau tinka.
Taip. Man netinka turbūt. Aš esu gal 3kart bandžius (ir po visą ir po pusę). Negaliu tos būsenos pakęst.
O valerijonas kaip veikia, tai man patinka. Tiek, kad reik išlaukt, nes užtrunka.
Man tai atrodo kad dauguma žmonių nepavydi dėl nesąmonių. Gal man tokie vyrai pasitaikė, bet niekad nesu patyrus kažkokios perdėto pavydo reakcijos. Bet aš niekad nesielgiu dviprasmiškai būdama santykiuose. Nedirginu ir ribų netikrinu
Neteko ir man patirt gyvenime dideliu pavydu.
Aš tai tavo vietoj įtarciau kad jis pats slapta turėjo kažkokių sexualiniu pramogų, todėl dabar dalinai gal jaučiasi jog atsiskaitėt. Nes ir tu buvai nešventa. Tad jo kaltės jausmas gali nebegrauzt. Vyrai yra paprastesni padarai, jie dažnai moteris apkaltina tuo, ką patys daro 🤣
Neturėjęs. Na, tikiu tuo ką sako.
O progų turėjo, bet, sako, kad jam nėra įdomu.