Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai kad tikėtis tokio vyro, reikia pačiai būt pasiryžusiai viduje, norėti jam suteikt saugumo jausmą, palaikymą, bendrą gyvenimą ir tt. Čia gi tarpusavio sąveika, ne neatlygintina donorystė 😄

Ir aš net galvoju (atmetant tas bletstvas),kad teigiamą pokytį santykiams davė ir tai kad jis pradėjo gauti iš manęs daugiau teigiamo įvertinimo. Žmonės gi mėgsta kai įvertinama tai, ką gero jie padaro. 

Vaikas ir tas atvarė vakar ir sako: gavau lietuvių kontrolinio 8. Mama, pasakyk, kad manim didžiuojiesi 😆 Pasakiau, kad labai džiaugiuosi, jog deda daugiau  pastangų, kad šaunuolis. Apsikabino :)

Atsakyti

Kalk geriau lexotanilio 🤣. Nors man net tas nepadėjo
Neturiu. Neturiu jokių rimtų raminamųjų ar migdomųjų, nors galvoju, kad reiktų turbūt.  Aš kelissyk esu gėrus tą lexotanilį, bet žiauriai nepatiko tas slopinantis poveikis. Brrrr.

Nors būna man nuo streso, kad net sprandą surakina, ranka pradeda tirpt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 balandžio 2021 - 10:21

Ir aš net galvoju (atmetant tas bletstvas),kad teigiamą pokytį santykiams davė ir tai kad jis pradėjo gauti iš manęs daugiau teigiamo įvertinimo. Žmonės gi mėgsta kai įvertinama tai, ką gero jie padaro. 

Vaikas ir tas atvarė vakar ir sako: gavau lietuvių kontrolinio 8. Mama, pasakyk, kad manim didžiuojiesi 😆 Pasakiau, kad labai džiaugiuosi, jog deda daugiau  pastangų, kad šaunuolis. Apsikabino :)

Taip, teigiamas skatinimas daro stebuklus. Vyrams ypač 🤣

Atsakyti

Taip, ivertinimas vyrams labai svarbu. Kai yr uz ka pagirt, tai giriu visada.

O jei manes laiku nepagiria, tai pati pasigiriu ir klausiu, ka, gal ne? Tada patvirtina, jad jo jo, tu maladiec :lol:​ 

Atsakyti

Tai kad lexas visai neslopina, jis tik ramina. Esu gerus, kai dar su ex gyvenau. 

Atsakyti

https://www.vz.lt/pr...s-vakcinosdozes

Vo. 

Atsakyti

Nes nu gyvenime kaip būna paprastai: dažniau sakom kas ne ok, ko nepadarė, ką padarė ne taip, negu ką padarė gerai. Bent aš tai tikrai  :D 

TAi man sąmoningai reik pagirt, nes natūraliai labiau libkus parodyt kas ne ok. 

Atsakyti

Tai kad lexas visai neslopina, jis tik ramina. Esu gerus, kai dar su ex gyvenau. 

Tai tokioj situacijoj jis dėl to ir lb tinka. Nes sėdi nenuslopus, mąstymas veikia normaliai, bet nėra tokio baisaus nerimo ir psichosomatiniu reiškinių. Bet aš matyt per mažą dozę įkaliau

Atsakyti

Tai normalu čia viskas. Dauguma virusinių skiepų reikalingi palaikomųjų dozių. Kad ir tas erkinio encefalito 

Atsakyti

Nes nu gyvenime kaip būna paprastai: dažniau sakom kas ne ok, ko nepadarė, ką padarė ne taip, negu ką padarė gerai. Bent aš tai tikrai  :D

TAi man sąmoningai reik pagirt, nes natūraliai labiau libkus parodyt kas ne ok. 

Mokykis to sąmoningai. Tikrai naudingas įgūdis 

Atsakyti

Tai tokioj situacijoj jis dėl to ir lb tinka. Nes sėdi nenuslopus, mąstymas veikia normaliai, bet nėra tokio baisaus nerimo ir psichosomatiniu reiškinių. Bet aš matyt per mažą dozę įkaliau

Nu supratau. Mane tai biesino, kad visos mintys lieka, o reakcijos normalios nėra. Na, kitaip gi, nei kai natūraliai nurimsti 😆

Atsakyti

Mokykis to sąmoningai. Tikrai naudingas įgūdis 

Taip. Žinau. Stengiuosi :)

Atsakyti