Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Noriu pasakut,kad kristij žavingai damai kažkaip sunkiai sekasi,o čia biški sudėtingesnis variantas. Bet niekada negao žinot.

Tai kad tikėtis tokio vyro, reikia pačiai būt pasiryžusiai viduje, norėti jam suteikt saugumo jausmą, palaikymą, bendrą gyvenimą ir tt. Čia gi tarpusavio sąveika, ne neatlygintina donorystė 😄

Atsakyti

Pasiryzimo neuztenka. 

Atsakyti

Ar turi daug tinkamų galimybių susirast geresnį? Jei taii je sekso reikalai?

Galimybes mažėja bėgant metams ir didėjant vaikų skaičiui  🤣. Vyras manau irgi nedurnas ir tą puikiai supranta. Tad pritariu  greiskeli, kad tai tebuvo atmazas, nes pats paslapčia galvojo, kad gal susiras geresnę. Tik gal suprato kad ir jo galimybes ne stebuklingos jau

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 10:59, parašė: Tai kad tikėtis tokio vyro, reikia pačiai būt pasiryžusiai viduje, norėti jam suteikt saugumo jausmą, palaikymą, bendrą gyvenimą ir tt. Čia gi tarpusavio sąveika, ne neatlygintina donorystė 😄
Tai ne man tą sakyk😃 Bet aš ne apie tai.praktiškai ar daug variantų?ar lengva susirast? Kai mak buco 20.ir pakankamai graži buvau,ir tai kažkaip ne taip ir paprasta buvo😃
Atsakyti

Pasiryzimo neuztenka. 

Na taip, reikia kad dar noras būtų tikras į iš vidaus. O ne galvot kad pati esi visa faina ir tobula, o kitų trūkumų netoleruosi 

Atsakyti

Tai ne man tą sakyk😃 Bet aš ne apie tai.praktiškai ar daug variantų?ar lengva susirast? Kai mak buco 20.ir pakankamai graži buvau,ir tai kažkaip ne taip ir paprasta buvo😃

Nzn. Neįsivaizduoju net kaip ieškoti. Niekad nieko neieškojau, savaime sutikdavau. Bet aš žinau kad niekad nenorėjau tiesiog sexo ir pramogų. O norėjau žmogaus gyvenimui ir artimiems santykiams, šeimai.

Atsakyti

Niekad neisizadek lazdos terbos ir kalejimo ,bet buvimas sex pramogu matrona kazkaip vistiek atrodo abejotinas biznis.
Auginu bulves ,na ka dabr ,nelygis bet .
Beje mano plauku balzamas siryt pasieke nauija eko lygi.Teko det vyno konservanta, nes isoriniam naudojimui skirtas baigesi.Buvau tuscia poki prie kitu padejus.

Aš tai laukiu žemuogių 😃

Bus tikiuos

Atsakyti

Linkiu kad jis ir laikytųsi tos temos. Bet patirtis sako, kad prasideda kaltinimai visom pasaulio nuodėmėmis, rėkimas, smerkimas ir tt. Nes ne vaiko gerovė gi jiems rūpi, o kerštas nenuolankiai exei

Bijau, kad taip. 

Nesilaikys.

Nu reiks nusiteikt, kalt valerijono kokio gal 

Atsakyti

Ar turi daug tinkamų galimybių susirast geresnį? Jei taii je sekso reikalai?

Net neieškočiau 😃

Atsakyti

Bijau, kad taip. 

Nesilaikys.

Nu reiks nusiteikt, kalt valerijono kokio gal 

Kalk geriau lexotanilio 🤣. Nors man net tas nepadėjo

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 11:05, parašė: Nzn. Neįsivaizduoju net kaip ieškoti. Niekad nieko neieškojau, savaime sutikdavau. Bet aš žinau kad niekad nenorėjau tiesiog sexo ir pramogų. O norėjau žmogaus gyvenimui ir artimiems santykiams, šeimai.
Nu ir aš sutiķau.ir tada kai nesitikėjau.nors dar tada galvojau ,kad kada nors sutiksiu,juk man atrodė,kad metai stovi beveik vietoj😃 Bet puikiai pamenukaip visiems reikėjo sekso.nugirdyt,pričiulbėti rtt. O dabar man dvigubai daugiau metų turiu vaikų,kažkaip įtariu, jei ir norėčiau,ne taip ir paprasta būtų.
Atsakyti

Net neieškočiau 😃

Aš tai ieškociau. Tik nzn kaip 🤣. Bet man patinka gyvent su vyru, šeimoje, man patinka ta visa poros rutina, buitis, nuolatinis partneris šalia, o ne kokie laisvalaikio pasimatymai

Atsakyti