Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

"Oficialiosios" delfio informacijos... biggrin.gif biggrin.gif
Ar jums tikrai tik tiek mažai užtenka?
Atsakyti

Čia žiniasklaidai pateikiami skaičiai. O kaip tada vertinti pačių medikų neoficialius tylius pasakymus, jog realiai ligoninėje taip nėra, kaip pateikiama mums internetais? 

Kokie medikai tau ka sake? Kaimyne is antro auksto? Ji prieina prie statistikos? 

Atsakyti

"Oficialiosios" delfio informacijos... biggrin.gifbiggrin.gif

Jeigu tu apie mano nuorodą - tai ten ne informacija. Ten kalba apie susidariusią situaciją Lietuvos bendrosios praktikos (šeimos) gydytojų asociacijos prezidentas, prof. habil.dr. Julius Kalibatas. 

Atsakyti

"Oficialiosios" delfio informacijos... biggrin.gifbiggrin.gif

O tau dar reik pazistamu bobeliu pritarimo? Ar uzsienio antivakseriu pliotku? 

Atsakyti

Jeigu tu apie mano nuorodą - tai ten ne informacija. Ten kalba apie susidariusią situaciją Lietuvos bendrosios praktikos (šeimos) gydytojų asociacijos prezidentas, prof. habil.dr. Julius Kalibatas. 

Aik tu, ka tie profesoriai zino.. gi visi iki vieno susimoke ir dar babkiu uz tai gauna :D​ 

Atsakyti
O tai kur taip stebuklingai dingo gripas ir mirtys nuo jo? Sitiek gi zmoniu ismirdavo nuo gripo komplikaciju kasmet.
Atsakyti
Aš nieko nei vienai neatsakysiu.
Atsakyti

O tai kur taip stebuklingai dingo gripas ir mirtys nuo jo? Sitiek gi zmoniu ismirdavo nuo gripo komplikaciju kasmet.

Į jūsų klausimą, kur šiemet dingo gripas, atsako medicinos mokslų daktaras, profesorius Saulius Čaplinskas ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) prorektorius, profesorius Kęstutis Petrikonis. Aišku, jeigu tiks  :D  

https://kaunas.kasvy...zoninis-gripas/

Atsakyti

Kokie medikai tau ka sake? Kaimyne is antro auksto? Ji prieina prie statistikos? 

Ne man, o pažįstamai medikės iš Santarų.

Atsakyti

Ne man, o pažįstamai medikės iš Santarų.

:laugh:

Atsakyti

:laugh:

Vitaminas C gerai.

Atsakyti

Mano voena vaiko mama dirba 2 ligononėj, tai sako, kad labai labai bloga padėtis.

Tėvai čia švenčių nori, tai ta mama sako, kad ar jie visai išprotėjo.... 

Atsakyti