Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

As labai abejoju, ar to pakaks abejojanciu abejonems issklaidyti.  :B

Sakys, kad fiziologini tirpala susileido. Bukumui ribu ner. 

Atsakyti

Tai ir Grybauskaite tik papozavo nuotraukai, net svirksto antgalio nenumove, koks dar skiepas. 

Atsakyti

Ji šaunuolė buvo tiems, kurie ir be jos pavyzdžio skiepytųsi. O kiti po jos skiepo išrado krūvą sąmokslo teorijų ir apšiko jos pavyzdį. 

Tik nesakyk, kad Dulkys su Astros buteliuku rankoje, plakatu už nugaros su užrašu "Aš pasitikiu Astra Zeneca!" ir su dūrio vaizdo įrašu, kuo nors pakeistų nenusiteikusio skiepytis nuomonę. Kaip ir rašei, tiesiog būtų pasitenkinimas. Na ir daugybė progų toliau purkštauti. Kad išties susileido vitaminų, joks ten ne Astra buvo švirkšte ir taip toliau. Net jeigu stebėtojų komisiją pastatytų šalia - taigi galima teigti, kad papirkti, meluoja, paprastiems tiesos nesužinot...

Pvz, aš dvejoju tikrai, bet nenusiteikusi priešiškai, o ir daug tokių kaip aš. O tas valdžios pavyzdys (ne reklaminis triukas, o susiskiepijimas realus), dar pasidalinimas apie savijautą eigoje pirmo link antro skiepo, o ir po antro skiepo. Žmonės matys, kad štai, suskipiejo, toliau dirba, nieko blogo nenutiko, o ir ne jaunuoliai visi, aha, gal ir man reikėtų tada.

Atsakyti

Tai ir Grybauskaite tik papozavo nuotraukai, net svirksto antgalio nenumove, koks dar skiepas. 

Reikėjo video pasižiūrėt, kaip suleidžia vakciną.

Atsakyti

Antivakseriai gal ir sakytų.

Atsakyti

Tikiuosi suteiks galimybę skiepytis, kaip ir žada - norintiems, nekantraujantiems, laukiantiems... 

Bus mažiau verkiančių.

Atsakyti

Tikiuosi suteiks galimybę skiepytis, kaip ir žada - norintiems, nekantraujantiems, laukiantiems... 

Bus mažiau verkiančių.

Skiepysiesi, nesvarbu kuria, kai tik bus galimybė?

Atsakyti

Reikėjo video pasižiūrėt, kaip suleidžia vakciną.

Tu ne man siulyk ziureti, o antivakseriams. As juk neabejoju, kad skiepijosi.

Atsakyti

Skiepysiuos. Ir susirgti nenoriu. Ir atostogų vasarą noriu. Jau žada ir bendrą ES žaliąjį skiepų pasą iki vasaros.

Atsakyti

Tu ne man siulyk ziureti, o antivakseriams. As juk neabejoju, kad skiepijosi.

Kas norėjo, tas pažiūrėjo. O apie rėkiančios vardan rėkimo, nekalbu, jų niekas neįtikins.

Atsakyti

Jau ne tik Estija, bet ir Belgija pateikė prašymą atiduoti jiems tas vakcinas: 

https://m.delfi.lt/u...php?id=86726241

Atsakyti

Aš taip

Atsakyti