Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kas norėjo, tas pažiūrėjo. O apie rėkiančios vardan rėkimo, nekalbu, jų niekas neįtikins.

Tai  ta ir  rasiau ka tik, kad kas abejoja, tas abejos ir toliau viskuo, kas susije su vakcinomis, jokie pavyzdziai nepades jiems.  Piene moka daugiau sakiniu ta tema parasyti, as ne, as vienu sakiniu viska. :D uztai man kancia buvo tie visi bla bla bla mokslai. As tiksliuke, konkreti. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 18 kovo 2021 - 13:13

Aš taip

Aš taip pat.

Atsakyti

Propaganda? Ką manot? 

Priedas  FB_IMG_1616066484822.jpg   94,05KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Dą jums neatsibodo pliurpti qpie ta kovidą? Džyyyyyzis....
Atsakyti

Dą jums neatsibodo pliurpti qpie ta kovidą? Džyyyyyzis....

Pliurpk apie kitką. Jeigu bus aktualu, įdomu, mielai prisijungsim  :) 

Atsakyti

Propaganda? Ką manot? 

attachicon.gifFB_IMG_1616066484822.jpg

Su tom vakcinom tai yra ir politinių dalykų, ir juodos konkurencijos tarp farmacijos kompanijų.

Nesigilinu.

Bet kokiu atveju, nenorėčiau kiniškos, rusiškos ir indiškos vakcinos.

Atsakyti

Skiepysiesi, nesvarbu kuria, kai tik bus galimybė?

Taip. 

Atsakyti

Aš rusiškos irgi ne, o ir nebus jos pas mus :)

Atsakyti

Ir išvis, aš laukiu žibučių :)

Atsakyti

Keisciausia, kad tie rekiantys praignoruoja va tokius skaicius, kurie pateikiami kasdien.

Cia siandienos.

Deguonis papildomai tiekiamas 714 ligonių, 45 pacientams taikoma dirbtinė plaučių ventiliacija.

Per parą į ligonines dėl COVID-19 paguldytas 81 žmogus.

Ir jezuseliau, kaip baisu skiepai, o vat sitie dalykai dzin. 

Atsakyti

Keisciausia, kad tie rekiantys praignoruoja va tokius skaicius, kurie pateikiami kasdien. Cia siandienos. Deguonis papildomai tiekiamas 714 ligonių, 45 pacientams taikoma dirbtinė plaučių ventiliacija. Per parą į ligonines dėl COVID-19 paguldytas 81 žmogus. Ir jezuseliau, kaip baisu skiepai, o vat sitie dalykai dzin. 
Čia žiniasklaidai pateikiami skaičiai. O kaip tada vertinti pačių medikų neoficialius tylius pasakymus, jog realiai ligoninėje taip nėra, kaip pateikiama mums internetais? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 18 kovo 2021 - 14:17

Va sklandžiai apibendrina tai kas vyksta dabar: 

https://m.delfi.lt/s...php?id=86727015

Atsakyti