Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O tai nebūna tokio, kokio norit? Mes tai norėjome labai jaunos mergaitės, bet kad užaugus būtų didelė. Paėmėm apie 3-4 mėn., o pagal "lapces" turėjo užaugti didelė, bet užaugo tik didesnė už vidutinę biggrin.gif
Pas mus bute vietos mažai, tai reik miniatiūrinio padaro. Neseniai pradėjom dairytis tik, gal rasim kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 19 balandžio 2021 - 10:13

Pas mus bute vietos mažai, tai reik miniatiūrinio padaro. Neseniai pradėjom dairytis tik, gal rasim kada.

Tai Karynka, rusų toiterjerai super. Gėris, grožis ir protas. Neperšu, bet pati daba du turiu.

Atsakyti

Na o tai kaip Eugenijus Ostapenko? Kad ir koks jis buvo, man jo gaila. Jaunas vyras.

Tai ir sakau, kai ateina laikas.

nebuvo šiam atėjęs laikas, tik žmogus gyvenimo būdu priartino.

Gaila, aišku.

Atsakyti

Tai Karynka, rusų toiterjerai super. Gėris, grožis ir protas. Neperšu, bet pati daba du turiu.

Vengrų vižlo noriu. Buvau kartą ant ribos, kad įsigyt, tik mb sustabdė. Nebūtų sutarę su mūsų dabartiniu.

Atsakyti

Vengrų vižlo noriu. Buvau kartą ant ribos, kad įsigyt, tik mb sustabdė. Nebūtų sutarę su mūsų dabartiniu.

Man jie irgi super, bet daviau žodį sau, didelio šuns neimt.

Atsakyti

Rašei, kad panašios.

Žinai, Madam puikiai suprato ką jai rašiau, man atrašė. Abi pagyrėm gražią katytę.  Ir taip, man jos abi puikios  :)​ 

Atsakyti

Kur Savaitė dingo 🤔

Atsakyti

Va, Karynka, ir tau  :D

Priedas  20210419_125858.png   1,96MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

attachicon.gif20210419_125858.png

nu kokio fainumo  :wub:  :wub:  :wub: iš feisiuko matosi, kad visiem batam chana :D​ 

Atsakyti

Mane labai puikiai jaunėlis išmokė susitvarkyt. Rasdavau tai rankų kremą išvalgytą tai dar.

Atsakyti

attachicon.gif20210419_125858.png

Šitas augs nemažas tikrai 

Karynka, o kaip tu gali garantuoti, kad šuo nebus toks pat myzciojotojas kur papuola? Čia žinok loterija, o kuo mažesnis šuo, tuo rizikingiau šiuo klausimu.

Atsakyti
Aš turiu mopsę.Idealus šuo. Nu bet tas kriuksėjimas...
Atsakyti