Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mažą šunį bijočiau laikyt, kad nenumint biggrin.gif. O didelis šuo net ir bute ne problema. Gi ne spinta, kad pastatei ir vietą užima - pasitraukia, jei kokį praėjimą užstoja biggrin.gif. Gyvenom bute su Berno zenenhundę - jokių problemų. Aišku, dresuot tai reikia nuo dūšios dičkius, kad kai pasiekia kokius bent 25 kg, tai kad susikalbėt galėtum ir kad būtų aišku, kas ką lauke vedžioja biggrin.gif
Atsakyti

Tai 2 men. kudikis buvo kenkejiskas? Jis gi visiskas ziopliukas buvo, jezus.. 

Vaizdžiai pasakiau, nu. Išmokintas buvo į dėžutę, bet kodėl tada šeimininkai atsikratė taip anksti, a? Įtariu, papuoliau ant daugintojų ir tiek. Daugiau klaidos nedarysiu, imsim tik iš prieglaudos, jokių ten veislių nereik ir tik paaugusį.

Atsakyti

Mažą šunį bijočiau laikyt, kad nenumint biggrin.gif. O didelis šuo net ir bute ne problema. Gi ne spinta, kad pastatei ir vietą užima - pasitraukia, jei kokį praėjimą užstoja biggrin.gif. Gyvenom bute su Berno zenenhundę - jokių problemų. Aišku, dresuot tai reikia nuo dūšios dičkius, kad kai pasiekia kokius bent 25 kg, tai kad susikalbėt galėtum ir kad būtų aišku, kas ką lauke vedžioja biggrin.gif

Turėjom didelį senais laikais, jis mane vedžiojo, o ir toks neklaužada buvo, kad pavargau galynėtis. Tik mažiuką  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 19, 15:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72816254" data-time="1618835502"><div><p>Mažą šunį bijočiau laikyt, kad nenumint vartotojo įkelta nuotrauka. O didelis šuo net ir bute ne problema. Gi ne spinta, kad pastatei ir vietą užima - pasitraukia, jei kokį praėjimą užstoja vartotojo įkelta nuotrauka. Gyvenom bute su Berno zenenhundę - jokių problemų. Aišku, dresuot tai reikia nuo dūšios dičkius, kad kai pasiekia kokius bent 25 kg, tai kad susikalbėt galėtum ir kad būtų aišku, kas ką lauke vedžioja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Turėjom didelį senais laikais, jis mane vedžiojo, o ir toks neklaužada buvo, kad pavargau galynėtis. Tik mažiuką  biggrin.gif​ </p>

Nu, tai šeimininkai kalti - ir kad vedžiojo, ir kad neklausė smile.gif
Atsakyti

Oi, Rialina, tie mažieji neužmušami ir nenuminami. Su manim miega, labai jaučia žmogų ir jo judesius. Kai būna nekomfortiška - pasitraukia. Nors mažiuks, tai prie kojos prilipęs miega.

Atsakyti

Taip, nevedėm pas dresuotoją, kalti dėl to tikrai. Bet čia mano ex buvo reikalas, jis su juo tvarkėsi.

Atsakyti

Vaizdžiai pasakiau, nu. Išmokintas buvo į dėžutę, bet kodėl tada šeimininkai atsikratė taip anksti, a? Įtariu, papuoliau ant daugintojų ir tiek. Daugiau klaidos nedarysiu, imsim tik iš prieglaudos, jokių ten veislių nereik ir tik paaugusį.

Ką tu čia šneki nesąmones. Myzciojimas yra neauklėjimo rezultatas. Prie ko čia dauginimas iš vis. Ir prie ko čia kenkėjiskas?

Su tokiu požiūriu žmonėms gyvūno duot iš vis negalima. Tas paaugęs irgi gali sugalvot hierarchijos  ribas nustatinėti ir myzciot. Ar šiaip gali būt koks nevisai sveikas, kaip pvz selijos šuniukas. Tai taip ir metysit visus netikusius. Nusipirkit pliušinį gal geriau, tikrai nebus kenkėjas 

Atsakyti

Turėjom didelį senais laikais, jis mane vedžiojo, o ir toks neklaužada buvo, kad pavargau galynėtis. Tik mažiuką  :D 

Vaje vaje, visi tau gyvūnai neklauzadoa kenkėjai. Tik tu tobula šeimininkė. Žiauru 

Atsakyti
Kažkada užšokau į veterinarinę. Sėdi laukiamąjame vaikinukas su Tibeto mastifu. Tas šuo nei krust, tik lekuoja, bet ramut ramutėlis šalia sėdi, kaip paveiksliukyje. Aš neiškenčiau, pasigėrėjau tokiu gražiu, didžiuliu ir šuniu, paklausiau, kiek sveria. Sakė, apie 63 kg biggrin.gif. Sakau, o klauso visada, susitvarkot? Jo, sako biggrin.gif
Atsakyti

Ką tu čia šneki nesąmones. Myzciojimas yra neauklėjimo rezultatas. Prie ko čia dauginimas iš vis. Ir prie ko čia kenkėjiskas?

Su tokiu požiūriu žmonėms gyvūno duot iš vis negalima. Tas paaugęs irgi gali sugalvot hierarchijos  ribas nustatinėti ir myzciot. Ar šiaip gali būt koks nevisai sveikas, kaip pvz selijos šuniukas. Tai taip ir metysit visus netikusius. Nusipirkit pliušinį gal geriau, tikrai nebus kenkėjas 

Anidanda, esi nelabai teisi.  Mano senuks nemyžčiojo, kol namie nebuvo antro patino. Atsiradus antrajam, pradėjo žymėt teritoriją. Jokie dresavimai čia nepadės. O senis dresuotas ir protingas.

Ne į temą. Fb pažiūrėkit Arčis Arčiukas.

Atsakyti

Taip, nevedėm pas dresuotoją, kalti dėl to tikrai. Bet čia mano ex buvo reikalas, jis su juo tvarkėsi.

Atsakyti

O tai kokias jis problemas tau kele? 

Atsakyti