Ir gyvūnai nebūna kenkėjiški. Būna žmonės klaidų padarę.
Ir gyvūbai nebūna kenkėjiški. Būna žmonės klaidų padarę
Būtent. Nebūna. Auklėt myzti į vietą reikia visus. Tiek kates tiek šunis. O ne atsikratyti vos kas ne pagal norus
Madam, kada tavo operacija? Būsim tavo palaikymo komanda
Kai imi suaugusi suni, greit ismoksta. Mes per pora savaiciu susitvarkem.
Gyvūnai negimsta su savaiminiu supratimu, kas yra blogai, tam yra auklėjimas, dresavimas. Kaip man gaila tų gyvūnų, kurių šeimininkai bukagalviai, dėl kurių ir prieglaudos pilnos.
Prisiminiau lyg ir anekdotą tokį bukumo iliustracijai.
Amerikiečių šeima ketina įsivaikinti iraniečių kilmės kūdikį, sako kaip gerai, mus išaugęs persiškai išmokys.
Skaitėt? Nori pensijinį amžių pailginti iki 72 metų 🤤
Skaitėt? Nori pensijinį amžių pailginti iki 72 metų 🤤
hahaha, idiotai... jau mano mama del savo tuometines stiprios sveikatos iki 71 dirbo, tai skaitesi vaiksciojantis antikvaras... nu galima koki lengva darbeli, bet jau tikrai ne visus...
Gyvūnai negimsta su savaiminiu supratimu, kas yra blogai, tam yra auklėjimas, dresavimas. Kaip man gaila tų gyvūnų, kurių šeimininkai bukagalviai, dėl kurių ir prieglaudos pilnos.
Prisiminiau lyg ir anekdotą tokį bukumo iliustracijai.
Amerikiečių šeima ketina įsivaikinti iraniečių kilmės kūdikį, sako kaip gerai, mus išaugęs persiškai išmokys.
Gyvuna turi myleti besalygiskai, tada ir pikta nebus, ir atiduoti nesinores. Greitai tik kaciukai gimsta, viskam reik laiko ir kantrybes.
Madam, kada tavo operacija? Būsim tavo palaikymo komanda
Ryt 7h jau turiu būt prisistačius. Nesu labai bailė, bet jau bijau biškį.
Ačiū tau, Piene.
Tam kūdikiui buvo 2 mėn, šeiminikai atvežė iki durų vos ne tą pačią dieną iš kito miesto, norėdami kuo greičiau atsikratyt. Taip, kad nekaltink manęs ko nežinai.
Būtent. Nebūna. Auklėt myzti į vietą reikia visus. Tiek kates tiek šunis. O ne atsikratyti vos kas ne pagal norus
Ji darė į dėžutę puikiai nuo pat atvykimo.
Tai 2 men. kudikis buvo kenkejiskas? Jis gi visiskas ziopliukas buvo, jezus..